Prima snoep goed verpakt

Lekker, netjes zonder allemaal kapotte snoepjes wat ook wel eens het geval is Wat aan de dure kant Verder prima

Snel en correct afgeleverd

Bestelling en aflevering soepel verlopen Correcte prijs

Snel, veel keuze en goed

Snelle verzending, heel veel keuzemogelijkheden en goed van kwaliteit

Lekker en snelle service

Ik had mijn pakketje in 3 dagen

Lekkere verse snoep!

Heerlijke snoep, netjes verpakt. En echt vers, je proeft dat het geen oud snoep is.

Super snelle levering.

makkelijk te vinden op internet

zeer te vrede

Snelle Levering

Verder ging ook alles goed !!!!

Toch veel witte bonbons erbij jammer,verder goed

geweldig

goede service !!!!

Ze hebben snoepjes die niet makkelijk in winkels te vinden zijn zoals bielzen, echt een voordeel. De bezorging is altijd supersnel. Helaas werkt de knop opnieuw bestellen nooit en de zakjes zijn geregeld gescheurd.

Gewoon goed

Mijn bestelling keurig verpakt en netjes op tijd.

Levering zoals het hoort, top.

10Kg salmiakdropjes besteld en de volgende dag keurig ontvangen. Bovendien ook nog voor een scherpe prijs.

Snelle levering, veel keus

Snelle levering en veel keus

Snel, goed assortiment en prima prijs

Prima. Snel geleverd.

Prima. Snel geleverd.

Topservice

Lekker vers top verpakt en heel snel geleverd !

Niet van kwaliteit

Ik had diverse snoepjes besteld. Alles van de bekende merken is prima. Maar de zure matjes zijn hard, sommige smaken zijn niet eens zuur. Lijkt alsof ze oud waren. Ontzettend zonde, zijn de vuilnisbak in gegaan.

Perfecte levering

Alle bestelde artikelen worden super snel en correct geleverd. Top service en super kwaliteit.

Alles prima in orde

Bestelling snel geleverd, goede communicatie daarover. Snoep goed verpakt en lekker. We genieten ervan.

Makkelijk te bestellen, snelle verzending, met zorg verpakt

Makkelijk te bestellen en te betalen op de site. Je kan een bericht achterlaten over de bezorging, die tekst zit zelfs uitgeprint op de doos! Opvallend netjes verpakt ook. Heel fijn allemaal! Graag tot de volgende bestelling!

Dit is de eerste keer dat wij van jullie diensten gebruik maken. Tis perfect gegaan

Sehr gute Qualität und Auswahl der Produkte!!! Schnelle Lieferung!

Alles bestens!!!

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551