Heerlijke Belgische Bonbons, uitgebreid assortiment, goede prijzen...

Heerlijke Belgische Bonbons, uitgebreid assortiment, goede prijzen zelfs om de puntzakken snoep hadden ze beschermende folie gedaan

Snelle levering en n8et duur

Snelle levering, goede kwaliteit en veel voor weinig geld

Alles goed

Een klein dingetje, ik dacht dat ik de snoepjes de volgende dag zou krijgen, maar het duurde een paar dagen langer.

Goede producten

Zeer tevreden,snelle levering.

Zeer fijn betrouwbaar bedrijf dat snel leverd

Zeer snelle en fijne levering

Goed, snel bezorgd. En netjes ingepakt per post.

Snelle levering en goed verpakt. Bij het strooigoed het snoepgoed mooi apart geleverd. Team Sinterklaasfeest was zeer content met het strooigoed en de chocoladeletters.

uitstekend

Correct , geen enkele negatieve bemerking

Altijd goed

Heerlijke verse drop , goede kwaliteit producten. Nette levering van de producten die goed verpakt zijn.

Altijd goed

Scherp geprijsd en snelle levering

Na een kleine speurtocht op zoek naar snoep wat niet overal te verkrijgen is kwam ik bij Snoepstore terecht. Mega veel keus, prima prijzen en zeer snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar!

Goed product

Perfecte levering

Wij zijn zeer tevreden over de bezorging van de pepernoten + snoepgoed en niet te vergeten de lekkere chocoladeletters. De prijs viel ons mee :)

Perfecte levering

Goed product

Goed product.

Scherp geprijsd en snel geleverd

Na wat speurwerk voor snoep wat je niet zo snel in de reguliere supermarkt kunt vinden kwam ik terecht bij Snoepstore. De keuze is groot, de prijzen realistisch en de levering reuzesnel. Ik ga hier zeker weer bestellen!

Scherp geprijsd en snel geleverd

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551