Bijna perfect

Goedkoop en een zeer snelle bezorging. Het enige minpunt is de vaak gescheurde puntzakken met de fudge erin.

Snelle levering!

Levering zoals verwacht,… en goede prijs, gratis verzending, daardoor keuze voor Snoepstore.

Top bedrijf

Ik heb al verschillende keren snoep en/of chocolade gekocht. Allemaal perfect en lekker

Lekker veel voor weinig

Gewicht erbij

Het ziet er altijd goed en je krijgt het snel.

Geen verzendkosten vij bij grote afname

Snoep is goed ,je kan kiezen half kilo of heel of meer Het fijne vind ik bij grote afname geen verzendkosten . We bestellen altijd voor een maand ongeveer 50 @ 60 euro bij veel betaal je alsnog verzendkosten wat ik gewoon belachelijk vind als je voor zoveel haalt hier is het snoep nog betaalbaar zo kan je nog is wat lekkers halen voor de kids en jezelf

Heerlijke producten, goede service!

Mijn bestelde product was niet volledig voorradig. Ik kreeg snel bericht, mocht een ander product uitkiezen. Daarna had ik het snel in huis. De chocola is heerlijk!

Snel geleverd Goed verpakt En het is lekker!

Super snelle levering!

Ben erg tevreden over Snoepstore!

Goed assortiment

Ruime keuze, prettige prijzen. Snel met verzenden.

Heerlijk snoep en snel geleverd! Goede prijs ook !

Veel keuze uit goede producten. Mooi assortiment van lekker snoepgoed. Snelle en goede levering. Kortom, super!

Snel en correct

De eerste ervaring is correct verlopen . Prijs kwaliteit is goed. Men hoeft niet verder te zoeken.

Afspraken worden nagekomen

Zoals gezegd wat beloofd word word gerealiseerd

Heel slecht. Ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen

factuurreverentie 371607 voor een bedrag van 50,65 op 2 januari heeft de betaling en bestelling plaatsgevonden. jullie waren vrij tot 6 januari, maar ik zou het nu op 20 januari toch allang ontvangen moeten hebben!!!! Christa Josemans

Goede producten voor goede prijs en snelle levering

We hebben diverse producten gekocht waaronder roombonbons en gemengde drop. Helaas zaten er veel van één zelfde soort drop in en bij de roombonbons zaten bonbons zonder room vulling in. Dit vinden we jammer maar voor de rest zoals kwaliteit, prijs en levering alles TOP.

PRIMA

veel keus en snel geleverd

uit stekend

uit stekend

Prima snelle levering

Snelle levering. Keurig ingepakt

snelle,goede service

snelle, goede service

Betrouwbaar en snel geleverd

Bestelling gedaan en snel geleverd en tevreden

Es hat immer alles super funktioniert, von der Bestellung bis zum Versand!

Super snelle levering en de drop die ik altijd bestel zijn super lekker, zeker een aanrader

snelle levering, ruime keus en goede kwaliteit

snelle levering, ruime keus en goede kwaliteit

Groot assortiment, goede service en kwaliteit

Makkelijk te bestellen. Alles op voorraad. Redelijk snelle levering en goed verpakt. De snoepinfo staat duidelijk bij ieder snoep vermeldt. Misschien een puntje van verbetering als er bij de filters een mogelijkheid bestaat om te selecteren op de snoepinfo data zoals glutenvrij, suikervrij, lactosevrij, gelatinevrij enz.....

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551