Heel veel keuzes, en snelle levering

Voor IKC de Springplank hadden we voor 300 kinderen snoep nodig voor onze jaarlijkse Halloween tocht. Snoepstore heeft een speciaal tabblad met griezelsnoep. Zo kon ik snel een keuze maken en binnen budget blijven. Wat ik de beste toevoeging vind op de website, is de hoeveelheid snoepjes per zoveel gram. Dat is een superhandige toevoeging. Zo hoef je niet zelf te rekenen.

Droste letters

Heerlijke berg snoep besteld, betaald en gekregen

De website maakt selecteren makkelijk. Je kan zelfs varkens- en rundvlees vrije snoep selecteren. Handig!

Snel geleverd de volgende dag top.

Steengoed snoepgoed

Enorme keus, snel verzonden en betaalbaar.

Alles netjes verpakt en op tijd geleverd ( gebeurt niet bij iedereen)

Vandaag besteld morgen in huis

zeer snel

Goed ingepakt

Lekker vers

Goed produkt en netjes geleverd.

Goede service. Vragen vooraf goed beantwoord en produkt netjes en goed verpakt geleverd.

Top kwaliteit, netjes geleverd

Mijn bestelling kwam zoals beloofd de volgende dag na bestelling, keurig netjes verpakt, van harte aanbevolen.

super goede webshop

Ruime keuze, makkelijk te bestellen en snel geleverd

Top ervaring

De ervaring om bij jullie te bestelen is top. Enkel de levering was niet echt zoals verwacht maar dat is de leverancier niet snoepstore!

Ideaal!!!!

Ideaal die kant en klare snoepzakjes, en nog voor een prima prijs!

Niet zoals op de site staat.

Het strooigoed bestond enkel uit pepernoten, schuimpjes en een paar tum tum en dus de rest zoals de ze adverteren. Geen volgende keer dus.

Goed en snel

Ze hebben heerlijke drop soorten. Levering snel en netjes verpakt.ga zeker nog meer bestellen.

vandaag besteld, morgen al in huis!

ik heb 2000 chocolademuntjes besteld die de volgende dag heel netjes geleverd zijn, top!

super service voor lekker snoepgoed

geen problemen ervaren alles tot de goede snoep geleverd.

Kan niet beter. Helemaal goed.

Zoals steeds vlotte en goede service.

Ik bestel jaarlijks mijn halloweensnoep bij jullie en dit verloopt steeds zeer vlot, alles goed verpakt en snelle levering.

zeer snelle levering in een goede verpakking en staat

een zeer duidelijke website waarop je kunt uitzoeken wat en welk snoep je wilt bestellen.

Goed, snelle levering

Elke keer weer snel geleverd

Makkelijk bestellen en super snel bezorgd, dus zeker aan te bevelen.

Volgens een winkel waren er nergens chocolademedailles te krijgen. Ik had ze echter in 1 dag in huis!

Toppie

Alles keurig netjes in gepakt en snel geleverd

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551