Snelle levering en goede prijzen!

Zoals altijd een dikke duim!!

Prima producten en snel geleverd

Correcte prijs zonder veel zever Snelle en vlotte afhandeling.

Snelle levering, prima prijzen!

Een positieve ervaring, snelle verzending en prima prijzen. De soldeerbout was ook goed verpakt.

Goed assortiment, snelle reactie

Met enige regelmaat heb ik hier gereedschap en verbruiksmateriaal aangeschaft. Assortiment is ruim en er valt wat te kiezen voor ieder budget. Meestal wordt dezelfde dag verstuurd. Duidelijke website met voldoende informatie zoals pdf-jes met de handleidingen.

Toller Kundensupport auch außerhalb der Garantie

Ich habe, wegen einer etwas unglücklichen Inbetriebnahmebeschreibung, mein tinySA Ultra+ selbst beschädigt. Das Team von Eleshop B.V. konnte mir zwar keine Garantie Reparatur für mein defektes Gerät anbieten, hat mir aber mit Tipps und einer KOSTENLOSEN Lieferung der benötigten Ersatzteile sehr geholfen. Die Kommunikation mit den Mitarbeitern war sehr professionell und hilfsbereit. Kein Vergleich zu den üblichen anderen Online-Händlern. Ich werde dort jetzt auf jeden Fall für meinen Hobby-Werkstattbedarf öfter vorbei schauen. Weiter so Eleshop-Team. Ingo R. aus der Nähe von Berlin

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hoogwaardige apparatuur en snelle levering

Ik heb onlangs een simpele spectrum analyser aangeschaft en een heel mooi voedinkje van 0-30V 5A, Als zendamateur kan ik beide apparaten goed gebruiken voor het afregelen van mijn ATV zenders en de voeding gebruiken om mijn eindtrap aan te sturen op 28V Precies zocht en erg geleverd. Ook als vragen zijn zeer goed en vriendelijk te woord gestaan. Kortom echt een aanrader voor iedere elektronica/zendamateur hobby

Super service

Nadat ik alleen een scope had gekocht en daarmee geen gebruik maakte van korting, bood Eleshop mij later toch de mogelijkheid een logicprobe met korting aan te schaffen. En dan ook nog supersnel geleverd. Top!

Problemloser Einkauf

Aufgrund der sehr guten Beschreibung des Curve Tracers wurde dieser bestellt und nach gut 1 Woche mit UPS geliefert. Die Abwicklung der Bestellung war völlig problemlos und meine Fragen zur Technik wurden schnell und umfassend beantwortet.

Blitzschnelle Lieferung, erster Eindruck überzeugt

NanoVNA-H und Tiny SA waren schon am nächsten Tag da. Bei einem ersten Test überzeugten beide Geräte. Die 2,8"-Displays sind wirklich ausreichend. Genauer beurteilen kann ich beide erst, nachdem ich sie länger in Gebrauch hatte.

Geleverd als afgesproken

Geleverd als afgesproken

Super, hat schnell und promt geliefert.

Super, hat schnell und promt geliefert. Die Original TinySA entsprechen den Erwartungen.

Sehr schnelle und gute Abwicklung

Schnelle Lieferung- alles sehr gut!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

** Schnelle Lieferung ** Perfekt !

Siehe oben. ;-)

Alles Top !!

Super schnelle Lieferung. Alles OK !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima bedrijf, reageren heel snel op vragen en offerteaanvragen!

Ik ben uitstekend geholpen bij de totstandkoming van mijn bestellingen. Ze hebben hele scherpe prijzen voor meetapparatuur en labvoedingen.

Alles netjes verzonden en op de afgeproken tijd geleverd

Alles netjes verzonden en op de afgeproken tijd geleverd

het bestelde artikel was er in no-time, perfect!

Ik had een Navo VNA besteld, die direct kwam, en niet verpakt in overdreven veel plastic beschermspul - prima!

Gutes Angebot, schnelle Lieferung und toller Service

Wie oben geschrieben.

Snel verzonden.

Bestelde soldeerstation was snel geleverd.

Sehr schnelle Lieferung

Sehr schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alsof ze om de hoek zitten

Vroeger hadden we in Harderwijk T.T.Electronics. Het adres voor electronica. Helaas in 2021 opgeheven. Eleshop vult dat gemis op.

Alles Bestens

Super kontakt,Schneller Versand kann nur empfehlen danke nochmal.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Groot assortiment in alle segmenten

Breed assortiment, een specialist voor dit soort producten. Gemakkelijk bestellen, snelle levertijd en goed verpakt.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE