Top service!

Snel reactie op mijn vraag en het versturen van een onderdeel.

Gewoon correct

Bestellen bij Eleshop gaat zoals het hoort. En als er eens iets is, dan is dat met één telefoontje meteen opgelost. Zo had ik onlangs in een bestelling een artikel zitten waarop een tegenvallende levertijd zat, terwijl ik een ander artikel uit de bestelling wel snel nodig had. Even gebeld, en het vertraagde artikel werd direct uit de order gehaald, waarna deze alsnog de volgende dag werd bezorgd.

goede informatie, snelle levering, normale prijs

Bij Eleshop de TD2 Acoustic Imager gekocht, werkt super. Ik ontwerp apparaten, en bij prototypes komen er soms vreemde geluiden tevoorschijn. Nu kan ik precies zien waar dat vandaan komt en het oplossen.

schnell und unkompliziert

Sie wurden von anderen gelobt. Ich kann nur bestätigen, dass alles bestens lief. Artikel wurden schnell, gut verpackt und ökologisch geliefert. Danke!

Snelle en correcte levering

Al sinds ik klant ben is de levering snel en correct. De kwaliteit is voorspelbaar en goed.

Top product, snel geleverd.

Had een labvoeding gekocht en was de volgende ochtend al geleverd. Voeding zelf ook een prima ding wat perfect aansluit bij mijn wensen.

Snelle verzending en precies wat ik nodig heb.

De stroomtang gebruik ik om lekstroom van een auto te meten. De tang is compact en de klem toch groot genoeg voor de dikke kabels.

Goede spullen en voor een redelijke prijs en snel verstuurd.

Als je 1 keer goed koopt ben ja half op weg !

Perfekt

Schnelle Lieferung. Gute Webseite. Gute Preise.

Snel eerlijk goed

gut

gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Nemen alle tijd voor je en super service

Ik belde op omdat ik redelijk nieuw ben met solderen. Ze hebben ruim een half uur voor mij genomen om de hele bestelling met mij door te nemen. Dag later werd alles al geleverd omdat het voor 17.00 was besteld, bedankt :)

Alles bestens

Schnelle Lieferung, Ware wie beschrieben, guter Preis.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Duidelijke site, gemakkelijk besteld en snel geleverd

Schnelle Lieferung. Ware wie erwartet top!

Schnelle Lieferung. Paketdienst sehr langsam aber dafür können Sie nicht. Ware wie erwartet in Top Qualität und genau das was ich gesucht habe

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles super. Schnell und zuverlässig!

Alles zu meiner vollsten Zufriedenheit

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en goede prijzen!

Zoals altijd een dikke duim!!

Prima producten en snel geleverd

Correcte prijs zonder veel zever Snelle en vlotte afhandeling.

Snelle levering, prima prijzen!

Een positieve ervaring, snelle verzending en prima prijzen. De soldeerbout was ook goed verpakt.

Goed assortiment, snelle reactie

Met enige regelmaat heb ik hier gereedschap en verbruiksmateriaal aangeschaft. Assortiment is ruim en er valt wat te kiezen voor ieder budget. Meestal wordt dezelfde dag verstuurd. Duidelijke website met voldoende informatie zoals pdf-jes met de handleidingen.

Toller Kundensupport auch außerhalb der Garantie

Ich habe, wegen einer etwas unglücklichen Inbetriebnahmebeschreibung, mein tinySA Ultra+ selbst beschädigt. Das Team von Eleshop B.V. konnte mir zwar keine Garantie Reparatur für mein defektes Gerät anbieten, hat mir aber mit Tipps und einer KOSTENLOSEN Lieferung der benötigten Ersatzteile sehr geholfen. Die Kommunikation mit den Mitarbeitern war sehr professionell und hilfsbereit. Kein Vergleich zu den üblichen anderen Online-Händlern. Ich werde dort jetzt auf jeden Fall für meinen Hobby-Werkstattbedarf öfter vorbei schauen. Weiter so Eleshop-Team. Ingo R. aus der Nähe von Berlin

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hoogwaardige apparatuur en snelle levering

Ik heb onlangs een simpele spectrum analyser aangeschaft en een heel mooi voedinkje van 0-30V 5A, Als zendamateur kan ik beide apparaten goed gebruiken voor het afregelen van mijn ATV zenders en de voeding gebruiken om mijn eindtrap aan te sturen op 28V Precies zocht en erg geleverd. Ook als vragen zijn zeer goed en vriendelijk te woord gestaan. Kortom echt een aanrader voor iedere elektronica/zendamateur hobby

Super service

Nadat ik alleen een scope had gekocht en daarmee geen gebruik maakte van korting, bood Eleshop mij later toch de mogelijkheid een logicprobe met korting aan te schaffen. En dan ook nog supersnel geleverd. Top!

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE