Geen slechte ervaring

Super snel en goed verpakt geleverd.Top....

Is ok

Vlugge corecte levering en goede prijs

Duidelijk omschreven producten, vlotte levering

Duidelijk omschreven producten , vlotte levering

Goede prijs en snel verzonden

Goede prijs en snel verzonden. Volgende dag geleverd zoals beloofd.

Zeer goed advies

Bij mijn vragen over welk apparaat ik moest aanschaffen werd ik zeer professioneel geholpen en kon ik de juiste keus maken, en inderdaad geschikt was voor het doel wat ik voor ogen had.

TOP!

goederen zijn zoals beschreven op website. snelle levering!

Altijd goede service en heel snelle leveringen!

Mijn bestellingen worden altijd snel afgehandeld. Eventuele vragen worden daarbij ook snel meegenomen en als eens iets achteraan gestuurd moet worden, gaat dat eveneens supersnel.

Snel en gunstig

Gewoon goed.

de shop voor al uw elektronische toestellen

duidelijke shop, voorraad eenvoudig zichtbaar, snelle en correcte levering. aan te bevelen.

Snelle verzending en correcte afhandeling

Product zoals verwacht.

Correct en zeer snel geleverd

Zoals de titel al zegt, dus heel tevreden.

Snelle verzending en ruim aanbod producten tegen goede prijzen

Al een aantal malen soldeer apparatuur gekocht.

Goede kwaliteit/ prijs verhouding, ik ben zeer tevreden met mijn bestellingen

Aanrader

Had het eerder moeten doen

Na bellen jaren met passieve soldeerbout raak je er aan gewend dat het land duurt voordat de bout op temperatuur is. Met de JBC is dat verleden tijd. Geweldig apparaat

Goed service

Hij werkt heel goed het soldeer station

Zeer tevreden met aangeschafte Fluke multimeter

De informatie op de site, de levertijd en als laatste maar niet de minst belangrijke, de prijs waren erg goed. Top!

snel, vriendelijk, correct

Snelle reactie en goed verpakt.

Snelle reactie en goed verpakt. Ik had 's avonds een melding gemaakt van een lagere prijs bij een andere aanbieder. Daar werd de volgende ochtend op gereageerd, en de prijs werd aangepast. Mijn bestelling was goed verpakt. Een passende doos en opgevuld met papier. Helemaal tevreden.

Uitstekend !

prima Artikelen en snelle verzending !

Duidelijke webpage, goed materiaal en prima service

Ik bestel regelmatig bij Eleshop privé en voor werk. Nog nooit teleurgesteld in hun service en producten. Doe zo voort !

Prima !

Goed materiaal en juiste prijs, daarbij snel geleverd

Helder en een eerlijk advies met de producten die ze je aanraden✅

Na eerder vorig jaar een heel soldeer station te hebben aangeschaft ., heb er een vergoed gekregen voor een zelfde exemplaar ., maar heb deze inmiddels tweede hands doorverkocht toen ik ondekte dat de kleine ts80p toevallig hier gekocht te hebben na lang stoeien thuis met de power div volt functie bleek de originele kabel defect gewoon stuk maar een stevige kabel usb c usb c., Ik heb ook de ts100 (later hier aangeschaft) bij intens dagen lang continu in gebruik dikke kabels echt geen punt voor de ts80p licht ook gebalanceerd in de hand (ik bouw accu’s trouwens) heb hem continu 4 maanden lang gebruikt 9 uur per dag en nog steeds dd eerste soldeer actief punt in messing dispenser geen spons +++++ voor de TS80P soldeerbout en de rest kijken ze maar hier

Geleverde producten in goede staat en afspraken worden nagekomen.

Marktconforme concurrerende prijsstelling, toezeggingen worden nagekomen, correcte verpakking en goede kwaliteit.

Snelle verzending

Snelle service en snelle verzending. Helemaal top!

Soldeerbout, soldeertin van zeer goede kwaliteit.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE