Laden reviews...
536 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Viele Bewertungen loben schnelle Lieferung und ein gutes Preis-Leistungs-Verhältnis. Das Sortiment wirkt übersichtlich und die Verpackung ist zuverlässig. Der Kundenservice wird als kompetent und hilfsbereit beschrieben. Insgesamt herrscht überwiegend positive Erfahrung.
Mooie site, eerste maal een product besteld, daarover zeer goed telefonisch advies gekregen en prima levering. Hier ga ik zeker vaker bestellen!
3 January 2022
Harry
Lobith
Veel assortiment, scherp prijzen en snel levering.
3 January 2022
Joseph Forry
Zaamslag
Zoals altijd snel en perfect verpakt en geleverd !!!
Leo VAN OERS
BRASSCHAAT(B)
Binnen 24 uur mijn bestelling thuis geweldig.
Aart Burghout
Spijkenisse.
Zeer snelle verzending , goede service
Peter Tielemans
Rekem
Alles keurig op tijd intact geleverd
Henri van Heeswijk
Oirschot
Ondanks de kerstdagen was mijn bestelling de volgende dag al in huis. Ik ben ook zeer blij verrast met de kwaliteit van de door mij uitgekozen multimeter.
1 January 2022
C.L. Schot
Capelle aan den IJssel
Als hij in rust is op temp van 180° hoe hem te activeren terug 230° te hebben om solderen. nergens dit gemeld
30 December 2021
Michel VAN DAMME
hasselt
snel
30 December 2021
Tom Emmelot
Amsterdam
ondanks de kerstdagen en de lastige tijden van nu, toch weer alles netjes en snel geleverd, top!
29 December 2021
Dave
Den Haag
Goede producten voor uw electronica lab voor een goede prijs!
28 December 2021
Bert Eding
Eindhoven
Afgelopen jaren al diverse malen gereedschappen voor mn electronica werkplaats aangeschaft bij eleshop. Mooie prijs, goede producten.
28 December 2021
J Bunk
Dordrecht
Die Lieferung meines Spektrometers erfolgte in rekordverdächtiger Geschwindigkeit und es war alles einfach und problemlos. Eleshop gehört ab sofort zu meinen favorisierten Händlern. Jederzeit gerne wieder. Vielen Dank an das ganze Team von Eleshop.
27 December 2021
Detlef
Deutschland
Steeds correct geleverd , de producten zijn zoals beloofd. Betrouwbare winkel.
26 December 2021
FRANK VOLCKAERT
Scherpenheuvel
Prima levering en een mooi product.
25 December 2021
Rob Rietveld
Naaldwijk
Er ontbrak een onderdeel van mijn bestelling in de levering. Dat werd snel en prima opgelost.
23 December 2021
Paul
Mook
Prima shop.
Ron de Ridder
Zwaag
Hat alles gut und zuverlässig geklappt, gerne wieder
Markus
Bauer
Ik ben zeer tevreden met deze capaciteits meter. Tot mijn verrassing is het ook nog Engels fabrikaat.
Henk Bijdemast
Amstelveen
Ook de aftersales werkt goed vragen en antwoorden worden netjes op werkdagen beantwoord
m van bodegom
Nieuw Beijerland
Eleshop heeft een uitgebreid gamma. Een groot pluspunt is dat je handleidingen en documentatie van de aangeboden producten op de website kan downloaden. De dag na bestelling werden alle bestelde goederen geleverd. Alles was stevig verpakt. Een aanrader!
Frank Eersels
Rummen
Producten werden snel geleverd en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding
Mark Kerstens
Grobbendonk
Eleshop heb ik vaker om -zakelijk- advies gevraagd. Hierbij altijd keurig te woord gestaan, onderbouwde adviezen gekregen en een serviceverlening waar je U tegen zegt. Bij deze recente aankoop was de informatie, communicatie en service in lijn met het boven geschetste beeld van Eleshop.
20 December 2021
Lammert Prijs
Twello
Fijne snelle webshop die bijna alles heeft. Zo kun je in 1 bestelling alles meenemen ipv bij meerdere webshops een bestelling plaatsen.
20 December 2021
Robert Jan
Tholen
Zelfs via on-line ZEER SNEL besteld en ook via dpd ZEER SNEL te België geleverd. Nu werk ik nog beter dankzij hun matje dat zij op maat snijden.
19 December 2021
Roel Hendrickx