Beste Preise Super Service

Super schnelle Lieferung , Beste Preise , schnell erreichbar , Gern wieder weiter so

Weller soldeerstation

Scherpe prijs en snel geleverd

Makkelijk bestellen, betalen en ontvangen.

Mijn ervaring met Eleshop was uitstekend. Het zoeken naar het artikel, de beschrijving en eventuele nadere informatie was makkelijk te vinden. Daarnaast was het bestel- en betaalproces eenvoudig. De levering was, zoals vermedl op de website de volgende dag, ondanks mogelijke druktes bij de vervoerder.

Goede snelle levering, prima producten.

Eleshop levert goed materiaal.

Super service

Had helaas na korte tijd gebruik van Mn Soldeerstation wat problemen met zonder problemen vervangen voor een nieuwe top service

Heel behulpzaam, verstand van zaken

Hebben me goed geholpen met de keuze van de juiste flux en soldeer materiaal

De volgende dag netjes bezorgd !

Snel en niet duur

Snel en niet duur.

Goed product en snel geleverd aan voordelige prijs.

De LBN-1990 labovoeding is gezien zijn vermogen van 900W en spanningsrange van 0-60V een mooi toestel aan een interessante prijs. De fijn en grofregeling werkt zoals verwacht en de geadverteerde waardes zijn in de praktijk ook zonder probleem haalbaar. Van zodra de interne opwarming start bij de hogere stromen, start de ingebouwde koelventilator tot de temperatuur terug is gezakt. Helaas is deze koeling wel wat te duidelijk hoorbaar, welk volgens mezelf had kunnen opgelost worden met de aanzuigopeningen te voorzien van een vervangbaar filterrooster. (dit zou een dubbele functie bieden) De uitlezing van spanning en stroom is ook maar tot 1 digit na de comma en dat vind ik ook een minpunt om de gewenste waarde nauwkeuriger te kunnen instellen. Het formaat valt vrij groot uit en de hoog vermogen aansluiting had ik ook liever aan het front gezien. Natuurlijk moeten we rekening houden met het feit dat deze voeding tot 5x goedkoper is dan 'Profesionele' modellen. Hoe dan ook voor het occasionele gebruik zeker meer dan goed genoeg en volgens de eerste indrukken solide opgebouwd. Dus een tevreden koper over de prijs en de service/verzending via Eleshop.

Scherpe prijs, snelle levering en directe facturatie per email

Eleshop heeft een gebruiksvriendelijke website, waarop te zien is wat op voorraad is, wat het product precies doet en er zijn meestal ook klantbeoordelingen waarmee het soms makkelijker is een gerichte keuze te maken. De prijzen zijn scherp en - mits op voorraad - de levering snel. Er wordt na vooruitbetaling meteen een bestelbevestiging en factuur per email gestuurd. Dat laatste is lang niet altijd vanzelfsprekend, wat voor mij als zakelijke klant erg vervelend is.

Top site

Alles vlot verlopen en snelle respons

Goed advies en snel geleverd

Goed advies en snel geleverd

Website zit prachtig in elkaar

Snelle en correcte levering

Snelle levering, goede producten

Zeer positief, al vaker zaken gedaan met Eleshop. Nooit enig probleem ondervonden.

Snelle probleemloze levering.

Product kwam goed verpakt en met goede documentatie in het nederlands.

Duidelijke website en snelle levering

Voor het eerst een desoldeerbout besteld bij Eleshop. De keuze was snel gemaakt door de enorme schat aan informatie als mede de reviews van andere gebruikers. Een handige site met goede prijzen. Ik ga hier in de toekomst zeker meer bestellen.

Prima webwinkel

Tevreden over de geleverde producten. Netjes afgehandeld.

Uiterst goed

Desoldeerstation besteld, levering door fabrikant duurde langer dan gepland, bij navraag heeft Eleshop een alternatief geboden voor een paar euro meer, die heb ik genomen en was de volgende dag geleverd.

Alles naar wens

Alles werkt naar behoren, snelle levering

Keurig verzorgd in alle opzichten.

Duidelijke site, snelle afhandeling, vragen worden keurig beantwoord. Heb een T12-station met diverse accessoires besteld. Tot nu toe uitstekend bevallen. De positieve recensies kloppen en sluit ik mij volledig bij aan.

kleine usb stick wordt in een grote doos verzonden

Snelle levering, maar waarom niet in de brievenbus? Grote doos, veel afval.

Meetappartatuur besteld bij Eleshop bestelling was vlot afgehandeld en de communicatie omtrent de levering verliep ook duidelijk. Producten waren goed verpakt en het geheel was correct geleverd. Meetapparatuur voldoet aan de omschrijving en werkt goed. Telefonische vragen vóór de levering werden vlot beantwoord en binnen 30 minuten had ik een e-mail bevestiging van hetgeen was afgesproken. Goede klantenservice, duidelijke website, en aanvullende documentatie beschikbaar. 100% tevreden.

prima en voordelig

bestelling volgende dag in huis, prima , volgende keer zal ik eerst hier kijken

Goed service. Zeer klantgericht!

Bestelde artikel was vlgs website op voorraad, maar bleek bij info niet zo te zijn. Direct een vervangend apparaat gestuurd zonder extra (meer)kosten.

Goede prijs en snelle levering !

Dit is mijn tweede aankoop bij Eleshop. De webwinkel heeft een goede product-beschrijving en linken naar gerelateerde producten. Eerlijke prijs en snelle levering.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE