Goede shop

Uitstekende producten en een aardige klantenservice. 10/10

Hele duidelijke website, snelle service!

Hele duidelijke website, snelle service!

Duidelijk en correct

Immens aanbod maar eenvoudig om het gezochte product te vinden, te bestellen en te betalen met de meeste voorkomende mogelijkheden. Daarna een vlotte levering met duidelijke informatie. Ook de bezorger perfect en correct en helemaal corona-proof.

Lekker snel!

Prima producten, goede prijs...

Ik koop hier niet meer..

... de kwaliteit van de breadboards die ze durven te leveren. Als ik maar had geweten dat ze van velleman waren.

Ik heb een aantal producten gekocht in een eerste bestelling en was nog wat vergeten. De 2e dag een extra bestelling gedaan en gevraagd om de bestellingen samen te voegen. Dit was geen enkel probleem en de volgende dag was alles binnen!

Uitstekend geholpen via de chat optie

Gezocht naar desoldeerstation en gevonden met chat hulp

Snel en correcte levering

Besteld en twee dagen later correct ontvangen.

Snel bezorgd

Prima webshop, goede prijs, snelle verzending

Goed en snel geleverd.

Geheel volgens belofte werden de bestelde goederen keurig op tjd en goed verpakt afgeleverd.

Prima shop met een uitgebreid assortiment. Vlotte levering.

Gewoon goed. Prima site en het bestelde wordt snel geleverd. Een must voor mij als elektronica hobbyist.

Duidelijk snel en goed geprijsd!!

Blij met mijn nieuwe Rigol Scoop

Zoals altijd, op tijd en alles geleverd. Prima zaak

Quicke Quick

In de covid-19 tijd de Quick TR1100 besteld bij Eleshop, maandag besteld , dinsdag in huis ondanks problemen bij verzend maatschappijen. Eerst telefonisch contact gehad , prettig geholpen , dan via internetshop besteld en betaald, zeer tevreden !

Snelle levering, goed product.

Dag na bestelling direct in huis, zeer snelle service.

Fantastische service en heel deskundig

Na het bestellen had ik nog wat vragen omtrent mijn Multimeter. Deze werden per mail zeer snel en accuraat beantwoord. Als er de volgende keer een vergelijk optie bij komt is het zeker een 10.

Product voor een goede prijs en snel geleverd.

Ik heb hier een stroomtang besteld. Prijs was gunstig. Product goed verpakt en snel geleverd.

Goede prijs, snelle bezorging en de service is top! Had laatst een defect apparaat ontvangen, maar na een mailtje had ik de volgende dag een nieuwe binnen! Fantastisch :)

goede prijs/kwaliteit, snel geleverd

goede prijs/kwaliteit, snel geleverd

Helemaal goed.

Een prima en snelle levering. een goede esd veilige mat.

vlot geleverd en prima service

Zoals altijd vlotte levering en prima service.Ook fijn dat ik online mijn pakket kon volgen.Wederom een fijne afhandeling van mijn bestelling.

Prima webshop met goede prijzen

Prima webshop met goede prijzen met goede service.

Snel en makkelijk

Prima website, alles makkelijk te vinden. Bestelling gemaakten en betaald. Alles was snel in huis en van goed qualiteit. Ik was op de hoogte gehouden van het staus van mijn bestelling, dat geeft vertrouw.

Snelle.levering mooie producten

Raad deze webshop zeker aan . Snelle levering. Mooie producten.

Prima service, snelle levering, value for money

Zeer ruim aanbod, voor iedere portomonnee

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE