Pluspunten

Fijne winkel met producten voor een nette prijs. Ik had bij mijn laatste bestelling het verkeerde product gekregen. Hier word netjes en adequaat op gereageerd. Wat mij betref is de RMA afhandeling ook zeer netjes.

Pluspunten

Excellent customer service. Reasonable delivery time. Will return to buy some more stuff for my hobby/education projects. Highly recommended. Thank you!

Pluspunten

snel, accuraat, scherp geprijsd

Pluspunten

Duidelijke site,goede informatie.Het product was solide verpakt Product Aoyue 936A is duidelijk professional in uitvoering.Het snoer van de bout is redelijk soepel,het is jammer dat het netsnoer weer een stug apparatensnoer is. Voor een vaste opstelling waarschijnlijk voldoende maar voor huiselijk gebruik geeft dit weinig flexibiliteit.

De duitse handleiding is een minpunt, op het net is wel een engelse handleiding te verkrijgen. Ook is de calibratie van de temperatuurinstelling alleen te doen met een externe temperatuurmeter.Voor huiselijk gebruik is dat een probleem

Pluspunten

Goed verpakt en snelle bezorging.

Pluspunten

Duidelijke website, goede omschrijving van de artikelen, niet duur, goede kwaliteit

Pluspunten

nauwkeurige website ans super snelle bezorging

Pluspunten

Het systeem werkt snel. Administratie overzichtelijk. Het leveren heel snel en netjes ingepakt

Weet niet of dit een verbeter punt is maar ik heb TIN gekregen die ik niet besteld heb.

Pluspunten

Netjes en op tijd geleverd zelfs nog iets eerder dan aangegeven.

Ik zou het niet weten, geen klachten in het verleden

Pluspunten

Zeer snelle reacties op mijn vragen/meldingen van een defecte scope. Geweldige volledige aandacht en hulp om het probleem te verhelpen.

Absoluut geen.

Pluspunten

top top top, heb al +1000 euro besteed, mijn goto elektronica bedrijf

de verzending zelf regelen

Pluspunten

* Snelle service. * Bezorging bij afhaalpunt mogelijk (dit is voor mij cruciaal). * Product (TENMA 72-2540) zat goed verpakt.

* Zou fijn zijn als de drivers voor de serieele (USB) connectie naar de "slimme" voeding, op de site te downloaden zijn. Nu veel internetspeurwerk nodig. De bijgeleverde CD bevat geen drivers.

Pluspunten

Snel geleverd, bedankt.

Pluspunten

correcte aflevering, gemakkelijk te bestellen

Pluspunten

leveren wat zij beloven.

geen

Pluspunten

TOUT PARFAIT!

Pluspunten

Alles was keurig verpakt en een snelle levering. Fijn dat je voor een paar euro extra snel kan laten leveren.

Pluspunten

Levert altijd snel, fijne service!

Pluspunten

Snelle service en afhandeling van de bestelling. Eleshop is een echte aanrader voor zowel consumenten als bedrijven

Ik heb geen verbeterpunten alles is naar wens verlopen en het product maakt waar wat er beloofd wordt!

Pluspunten

Goed telefonisch advies waarbij de vragen waarop niet direct antwoordt op kon worden gegeven, de volgende dag netjes volgens afspraak per mail beantwoord werden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte levering, wat je besteld is wat je krijgt. Een prima prijs kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

snelle reactie om specifieke vraag, snelle levering, alles prima dus :-)

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE