Snelle, goeie service van producten die aan mijn wensenvoldoen.

Niet tegenstaande ik in verlof was, is alles heel goed aangekomen. Producten waren goed verpakt en ik ben ook tevreden van de soldeerbout en bijhorend toebehoren. Superlicht ding !

Gewoonweg supper....

Altijd worden alle onderdelen correct en goed verpakt geleverd. Zeer goede service.

Goede klantservice!

Goede afhandeling van retourzending. Product was ook goed, maar mijn verwachting anders

Super service

Vlot contact over mijn defecte labvoeding en binnen aantal dagen al een nieuwe in huis!

Prima product; goede prijs; snelle levering….helemaal ok dus!!

Ok

Juiste tools voor mijn electronica hobby

Altijd scherpe prijzen en de producten zijn van hoge kwaliteit. Na rondkijken op het internet kom ik meestal weer uit op Eleshop.

schnelle Erledigung, guter Partner, gerne wieder

Die Bestellung wurde sehr schnell erledigt und versandt, nach 2 Tagen war Bestellung bei mir, schneller kann es gar nicht gehen. Material ist sehr gut, kann man nur empfehlen. Gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Stevige tas met extra vakjes

In deze tas past mijn oscilloscope perfect. Ook zijn er nog extra vakjes om kabels enz in te steken. Ze ziet er zeer stevig en beschermend uit. Er zit een stevige schouderband aan. Ik zou deze zeker aanraden!

Gewoon goed, bestelling ontvangen

Gewoon goed, bestelling ontvangen Mooi assortiment

Bestellung und Lieferung sehr gut verlaufen

Mit der Kaufabwicklung bin ich voll zufreieden.

snelle verzending TOP!

Vakmanschap en goed advies

Snelle en uitgebreide respons op vragen via e-mail. Eerlijk advies en snelle levering.

gewoon perfect

De door mij geplaatste bestelling bij eleshop B.V. werd snel geleverd, en blijkt ná ontvangst inderdaad mijn juiste keuze te zijn geweest. Toppie.

Zeer goede service

Kapotte display gemeld dezefde dag nog een nieuwe vezonden

Zeer goede firma

Grote voorraad, klasse apparatuur en onderdelen, in één woord top

Prima winkel

Inmiddels enkele bestellingen bij Eleshop gedaan en alles werd snel en netjes geleverd. Ook bij vragen krijg je snel antwoord. Prima winkel!

Problemloser Ablauf der Bestellung und prompte Lieferung

Einziger Wermutstropfen, beim Handosziloskop Hantek 2D72 fehlt der zweite Tastkopf. Wurde vermutlich vom Hersteller vergessen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd, goed verpakt zoals ik van Eleshop gewend ben

Ruime keus, overzichtelijke website, vlotte levering

Als beginner in elektronica is het makkelijk zoeken in de ruime keus op de website. Spullen worden vlot geleverd of zijn eenvoudig af te halen in Eindhoven d.m.v. een handig kluisjessysteem.

Sehr gute Erfahrung

Material wurde sehr schnell geliefert zu einem angemessenen Preis. Alles bestens

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Betrouwbaar, snel, prima product en prijs

Was snel, beschrijving van product klopten precies, organizer met aparte vakkenbakken. Heel blij mee alles netjes in 1 product opgeborgen. Prima prijs

alles keurig afgeleverd

idem

Sehr gute Auswahl,sehr schnelle Lieferung

Sehr gute Auswahl ,superschnelle Lieferung

Prachtig

Mooi toestel goed geleverd en voor een prikje!

Supersnelle levering

Alhoewel ik nog uitgebreid met het apparaat heb gewerkt is de eerste indruk goed.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE