Gevraagde, snel en goed geleverd.

Prima leverancier.

Zeer snelle levering, goede infomatie voorziening

Zeer snelle levering, waarbij de informatievoorziening over status van de bestelling en de levering prima in orde zijn.

Lötkolben Pinecil V2 super, GLS Versand problematisch

Ich habe den Lötkolben heute endlich erhalten, musste ihn aber selbst auf der Zustellbasis von GLS abholen, weil er sonst zurückgeschickt worden wäre. Die Firma Eleshop kann nichts dafür, sie haben den Lötkolben am gleichen Tag der Bestellung per GLS verschickt. 10 Tage später kam er in Österreich an, dann begann erst das Theater mit GLS. Sie konnten angeblich meine Adresse nicht finden, haben angeblich angerufen (keine Anrufe auf dem Telefon zu Hause und auf dem Handy), wollten das Paket schon zurückschicken (Annahme verweigert steht im Tracking) Da die Zustellbasis nur ein paar Kilometer von mir entfernt ist, bin ich selbst hingefahren und konnte die Lieferung abholen. Ich bekomme immer wieder Pakete, meist von Amazon, die werden alle problemlos zugestellt (von der österreichischen Post) auch DHL hat mich immer gefunden. Ich glaube bei GLS muss man sich bessern, sonst wird das nichts... Der Lötkolben ist super leicht, funktioniert mit USB C PD, damit bin ich sehr zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel verstuurd en gauw binnen

Ik heb vaker apparatuur besteld bij de Eleshop waarover ik ook tevreden ben. Tot nu toe prima zaken met ze gedaan.

Nette prijs en snelle levering

Ik kon gemakkelijk mijn Weller 1010 bestellen en betalen. Werd gelijk de volgende dag geleverd. Ook van ander collega's gehoord de Eleshop prima service verleend.

Excellent web shop, they have everything and prices are good

Good prices and very well stocked shop. Also, fast shipping.

Super snelle en geweldige service.

Problemen met de temperatuur regeling van een soldeerbout. In de ochtend telefonisch contact en daarna een mailtje gestuurd. Dezelfde dag een antwoord per mail. De daaropvolgende dag kostenloos per post een nieuw product ontvangen.

Great experience and fast delivery.

Here, I found the product that I was searching for, and it was delivered in only few days.

Snel en goed.

Mooi assortiment en snelle levering.

Prima dienstverlening.

Met volle vertrouwen koop ik regelmatig bij Eleshop. Altijd vlotte levering en de geleverde producten zijn in orde.

Snel en netjes geleverd Overzichtelijke site bestellen was super makkelijk

Schneller Versand, Lieferdienstleister grenzwertig

Schneller Versand, Ware wie erwartet und gut und neutral verpackt. Der Lieferdienstleister kommt 4 Stunden nach der prognostizierten Zeit, unteres Delta, kein Echtzeitracking. Also faktisch den Tag an zu Hause gefesselt. Ich stelle mir die Frage warum das Paket nach Frankfurt geht um dann wieder nach Köln zu fahren. 400Km für die Katz. Ich kann mir nicht vorstellen das in der Nähe Köln kein Verteilzentrum gibt. Aber das liegt nicht im Ermessen von Eleshop.

Tolles kleines Gerät!

Ich habe mir das OWON HDS245S gekauft. Ich war skeptisch. Kleines Gerät mit Multimeter, 2 Strahl Speicher-Oszi und Signalgenerator zu einem kleinen Preis. Ob das was taugt? Ich wurde eines besseren belehrt. Für meine Zwecke, Überprüfung von NF Verstärkern, Digitalschaltungen, usw. vollkommen ausreichend. Die 3 Geräte lassen sich unabhängig voneinander betreiben. Es muss nur umgeschaltet werden. Will man aber Signale genau ausmessen, sollte man aber ein teueres Gerät bevorzugen. Für Anfänger ist es bestens geeignet. Ebenso für einfache Messungen im Service - Bereich, da Batterie betrieben.

Snel en scherp

Snep en scherp geprijsd

Zeer goede service, een aanrader

Snelle levering, degelijke verpakking en scherpe prijzen.

Aanrader!

Uitgebreide, duidelijke website met alle relevante gegevens, en de beste prijs. Bestelling wordt goed verpakt en snel verzonden.

Goed, snel, dichtbij

Assortiment is voldoende. Snel, dichtbij, op voorraad, ik ben tevreden.

Mooie verzameling producten tegen aantrekkelijke prijzen

Mooie verzameling producten tegen aantrekkelijke prijzen

boven verwachting

even een 16p chip uitsolderen is geen enkel probleem. Dat gaat snel en eenvoudig zonder schoon te hoeven maken. Zeker een dikke pluim waard

Super tevreden

Het soldeerstation wat ik had besteld misten een knop ik heb gebeld met de vraag of ze een losse knop hadden de eerste medewerker die ik sprak was nieuw en wist het niet de medewerker die het wel wist had pause ik zou binnen een half uur terug gebeld worden ,binnen 25 min werd ik terug gebeld en na uitleg van de situatie werd mij verteld dat ze de missende knop op zouden sturen 1 dag later was het binnen, het contact wat ik had was fijn de medewerker waren eerlijk klantvriendelijk en behulpzaam voor mij een belangrijke reden om hier vaker te kopen en voor de betreffende medewerkers jullie zijn goed bezig een echt visitekaartje voor eleshop

Goed spul

Betrouwbare website en snelle levering.

Betrouwbare website en snelle levering.

prompte levering, goed aanbod

mooi aanbod van spullen die je moeilijk elders kan vinden

Gewoon goed.

Onlangs een Siglent labvoeding gekocht en zoals voorgaande keren is dit goed bevallen. Ze hebben een fijne site met goede service. Voor 17:00 besteld was idd volgende dag in huis. Mij ervaring is elke keer weer dat het een fijn bedrijf is om producten van te kopen.

Schnell, unkompliziert und zuverlässig.

Ich bin einer Empfehlung gefolgt und bin mehr als positiv überrascht.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE