Ik ben uiterst tevreden met mijn bestelling.

Besteld een Brymen BM257s multimeter met draagtas en een Atten AT938D soldeerstation met verschillende soldeerpunten. Zowel de multimeter als het soldeerstation heb ik kort getest. Of alles naar behoren werkt zal ik met de tijd ervaren. Vooralsnog is de BM257s voor mij nauwkeurig genoeg. Ga 'm voornamelijk inzetten voor storingsanalyses.

SLECHT

pakketje is 12 juni verstuurd, zou de 14e bezorgd worden, het nu 17-6 en heb nog steeds niets. Zeer teleurstellend!!!

Prima services. Vlot geleverd

Snel

Snel top

Supersnelle levering, multimeter met uitstekende prijs/kwaliteit

's avonds besteld, volgende ochtend geleverd. Zoals altijd, prima service van Eleshop. Multimeter is zeer geschikt voor hobbymatig gebruik, solide, snel, veel funkties en 6000 counts voor een relatief lage prijs.

prima geregeld

Door vriend geadviseerd: jullie hebben kwaliteitsproducten!

Het goede vlot geleverd.

Het goede vlot geleverd.

Für mich als echtem Amateur super!

Ich löte vielleicht 10-20 mal im Jahr an Frequenzweichen und genau so oft an Freidraht verlötenen Röhren-Amps herum. Ich habe also wenig Routine und freue mich darüber, wenn es bereits beim ersten Ansatz ohne Fehler klappt, was mir mit bleifreiem Lötzinn deutlich schwerer fällt. Und was die gesundheitliche Belastung angeht: Ich arbeite ausschließlich in meinem privaten Bereich, bin jetzt 60 Jahre alt und habe also die letzten knapp 50 Jahre mit Blei aber halt nur sporadisch gearbeitet. Für mich persönlich stellt sich daher und vor allem im Rückblick auf meine lebenslange gesundheitliche Belastung durch Abgase, Schwermetalle, Asbest, usw., die Gefahr durch den Bleianteil als unbedeutend dar.

zeer klantgericht, persoonlijk, snel

zeer klantgericht, persoonlijk, snel

Eleshop Goede Keuze!

Zeer scherpe prijzen maar vooral sublime service en support, zeker een aanrader!

Kwaliteit voor een lage prijs

Scherpe prijs, snelle verzending

Place to go voor meetapparatuur enz

Goede service en snelle levering

Had een vraag over een product en kreeg snel en duidelijk een aantwoord. Snelle levering en producten waren zorgvuldig verpakt.

schnelle Lieferung, Artikel ist, wie beschrieben

Super Serveric, liefert nach Transportschaden sofort Ersatz.

Ich bin sehr zufrieden

xxx

Ein Muss für jeden Funkamateur

Nach einer Empfehlung habe ich mir den TinySA Ultra gekauft und wurde nicht endtäuscht. Die Messmöglichkeiten lassen keine Wünsche offen. Ich kann den TinySA Ultra uneingeschränkt weiter empfehlen.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Mijn ervaring met Eleshop is zeer positief. Ze verkopen goede spullen en geven goed advies en uitleg. Bij een vraag krijg ik binnen 1 dag antwoord.

Zeer goede service

Vooraf aan mijn bestelling wilde ik weten of ze een paar eigenschappen van een voeding hadden getest. Dat hadden ze niet, maar deden wel meteen het aanbod om die tests te doen, dezelfde avond nog. En dat terwijl ik particulier ben. Bijzonder behulpzaam! Verder zijn mijn 3 bestellingen tot nu toe perfect op tijd aangekomen.

guter Preis, tolle Abwicklung, sehr schnelle Lieferung, leider nicht mehr original verpackt

sehr gut fand ich den Hinweis auf ein alternatives Produkt. Ich würde gerne 5 Sterne vergeben aber es sah so aus, als ob das Gerät schon einmal ausgepackt worden war: es fehlten Siegel des Herstellers und die Innere Folie war nicht im Originalzustand. Ansonsten: TOP!

Een van de beste elektronica winkels van nederland

Zeer klantvriendelijk, snelle levering en lage prijzen.

Schnelle Lieferung, gute Kommunikation, Ware ordentlich verpackt

Meine erste Bestellung bei Eleshop, perfekte Abwicklung, immer wieder.

Snelle service degelijke producten!

Mooie producten voor de electronicahobby

Uitstekende webshop met goede eigen merk producten

Ik koop eigenlijk al mijn elektronica spelen bij Eleshop. Goede service een bovengemiddeld goede eigen merk producten tegen scherpe prijzen.

Alles wie es sein soll

Habe Lötspitzen und Ersatzteile bestellt, Preis ist gut, der Versand war schnell, bin sehr zufrieden und kann es nur weiter empfehlen.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE