Excelent

Prima service.

Correcte en snelle levering

Uitgebreid assortiment. Goede website. Uit voorraad leverbaar. Snelle levering.

Veel kennis

Prettig geholpen aan de telefoon

OK maar twijfels over koerier.

Veel keuze, redelijk handige zoekmogelijkheden op webstek. Snelle levering, maar ik had wel liever gehad dat de mensen van koerierdienst GLS zouden aanbellen en wachten tot we aan de deur waren, in plaats van het pakje zomaar voor de deur te zetten zodat iedereen het kon meepakken!

Prima product, goede prijs en snelle levering

Niets op aan te merken

Snelle levering, competitieve prijzen

Ik wilde enkele meettoestellen aanschaffen voor semi-professioneel gebruik. Ik ben géén specialist maar wil wel aardlek- of isolatieweerstand kunnen meten. Daarnaast is het meten van spanning van belang. Bij de grote merken kosten deze apparaten een fortuin. Bij Eleshop.nl vond ik materiaal dat er goed uitziet, stevig aanvoelt en ongetwijfeld zijn werk doet. Voor de prijs van één apparaat van een gekend(er) merk kon ik de drie toestellen aanschaffen van het merk Uni-T aanschaffen.

Goede klantenservice.

Klacht werd serieus genomen en opgelost.

Zeer goede en prettige klantenservice

Gewoon goede service, snel en toegankelijk.

Outstanding service

I bought a multimeter but changed my mind as to the model I wanted. The customer service was great and immediately responsive. They helped me to cancel the first order and reorder the correct item. It’s a shop I would recommend as safe and secure with great service. Thanks guys

Bestellingen bij Eleshop zijn altijd prima.

Wat ik bestel is prima te selecteren via de uitgebreide website van Eleshop, en kom je er niet uit helpen ze je prima via de chat.

Alles perfekt.

Sehr gute überschaubare Webseite. Produkt wie beschrieben. Sehr gut verpackt. Günstig im Preis. Schneller Versand.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hele fijne ervaring!! Snelle levering, beste prijs en super vriendelijke klantenservice!!

Supersnelle levering en klasse materiaal

Vragen worden snel beantwoord door de klantendienst en Eleshop levert een prima service. Het materiaal dat ze leveren is ook van prima kwaliteit.

Gewoon helemaal goed

Goede prijs en goede service, gewoon zoals het zou moeten.

Top! topper dan Top!!

Had al een bestelling gedaan en lag bij hun al klaar om verzonden te worden. Na een telefoontje of er nog wat bij kon hebben ze het kunnen regelen. Helemaal geweldig.

Gewoon top, snel en betrouwbaar.

Positief

OWON XDM2041 prima multimeter

Na enige tijd geleden bij Eleshop een Siglent SDS 1202X-E te hebben besteld (perfecte scoop!) nu weer bij Eleshop een OWON XDM2041 multimeter besteld. De multimeter kwam razendsnel, en is nu alweer een ruime week flink aan de tand gevoeld. Conclusie: een zeer stabiele, handige en nauwkeurige multimeter die in elk meettraject ruim binnen de specs blijft! Heel blij mee!

Fast delivery & original Product

nothing to complain

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

groot aanbod, goede omschrijving en uitleg per product.

Perfecte service!

Een absolute aanrader.

snel, goed, aanbevolen

Juiste spullen tijdig geleverd. Goede prijs kwaliteitverhouding

Duidelijke beschrijving van de producten zodat je een goede keuze kunt maken. Bleek ook na levering

Goede producten

Tevreden met mijn aankoop. Zou willen dat het assortiment (solderen) wat uitgebreider was.

Fantastische Service (doen wat ze beloven)

Het Produkt doet wat ik ervan verwacht.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE