Super-Phantastisch verpackt. Super kurze Lieferzeit. Einfach super.

Leider bis heute keine Ware erhalten

Leider bis heute keine Ware erhalten

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snelle levering, prima service.

Prijzen zijn scherp, bestellingen worden snel en goed verpakt geleverd.

Ware eher erhalten als angekündigt und perfekt: gerne wieder

Die Ware ist gute verpackt hier angekommen und funktioniert einwandfrei. Der CTL funktioniert super. Das Zubehör ist perfekt. Es sollte als Zubehör drei Leitungen Rot, Blau, Schwarz mit Krokodil Klemmen geben mit ausreichend dimensionierten Kabel (1mm²) geben.

is goed

zoals besteld

Snel levering

Gewoon goed en snel geleverd

Schneller Versand

Kam dann mit UPS.

lief dingetje

Prima bruikbaar voor zowel temperatuurmetingen van componenten op een circuitboard, maar ook om de leidingen van je vloerverwarming te checken. verloopstekkertje voor iphone13 zit er ook bij, dus niets te zeuren.

Helemaal goed

Goed , snel ( ook met de feestdagen ) en alles op meetgebied wat ik zocht . Wat wil je nog meer ? . Thumbs up !!!

Snelle levering tegen redelijke prijs

Snelle levering tegen redelijke prijs

Excellent

Fast delivery All the products are as described. Recommended

absolut spitzen Service

sehr schnelle Reaktion, sehr kompetent...auf jeden fall zu empfehlen !!!

Guter Preis , schnelle Lieferung

Artikel entspricht genau was ich mir erfofft hatte.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Eleschop leverde snel, correct en betrouwbaar, precies de service waar je als vakman op kunt rekenen

***** Uitstekende service en bliksemsnelle levering***** Mijn ervaring met Eleschop is tot nu toe alleen maar positief. De bestelling werd snel verwerkt en verrassend snel geleverd. Alles kwam netjes verpakt aan, precies zoals je het verwacht wanneer je professioneel materiaal bestelt. Wat ik vooral waardeer, is dat Eleschop duidelijk inzet op betrouwbaarheid: correcte informatie, vlotte communicatie en een service die gewoon doet wat ze belooft. Voor mij is dat goud waard, zeker wanneer het gaat om meetapparatuur en elektronica waarop ik dagelijks vertrouw. Kortom: een winkel waar je met een gerust hart bestelt.

Mijn favoriete winkel

Fijne online winkel waar ik graag terug kom voor mijn meet gereedschap. Goed advies en je kunt ze nog gewoon bellen voor advies.

Simpel besteld en snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel en probleemloos geleverd

Schnell, zuverlässig und günstig

Ich bin sehr zufrieden. Alles top.

prima!

heel goed

Top service!

Het was heel snel en alles was in orde!

Always good experience

I already ordered 4 times from Eleshop, it was always a good experience.

Vlotte afhandeling

Ik plaatste een bestelling. De dag nadien wilde ik deze annuleren en in plaats daarvan iets anders (en iets duurder) bestelling. Alles werd heel vlot afgehandeld, waarvoor dank.

Lieferung eine Woche später als bei Bestellung angegeben

Siehe oben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Wieder extrem schnelle Lieferung.

Wie immer einwandfreie Ware und sehr schnelle Lieferung, vielen Dank.

Unterdurchschnittlich langsamer Versand

Am 22.12. morgens bestellt, wegen dem Versprechen das der Versand noch am gleichen Tag erfolgt. Die Sendung wurde aber erst am Abend vom Versanddienstleister übernommen. Im Gegensatz zu anderen Versanddienstleistern, liefert UPS regulär nicht an Heiligabend oder Samstags. Ein Expressversand wurde im Shop meinem Eindruck nach nicht angeboten. Die Lieferung ist nun für den 29.12. angekündigt. Nachdem ich jetzt weiß wie und mit wem der Versand erfolgt, habe ich den Eindruck es ist kein großes Interesse vorhanden den Kunden die Möglichkeit zu geben die bestellte Ware schnell zu erhalten. Daher werde ich es in Zukunft vermeiden dort zu bestellen.

einfach gut

Gutes Preis-/Leistungsverhältnis, gute Verpackung und schneller Versand. Die Beschreibung auf der Internetseite ist sehr gut und informativ. Bin seit längerer Zeit Kunde bei Eleshop und kann die Firma nur empfehlen

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE