goede service

vlotte bestelling.

In 1 zin, echt goede handschoenen

Toen ik ze aandeed voelde ik direct dat het goed zat, ben zeer blij met mijn aankoop, als iemand op zoek is naar deze handschoenen. zeker een aanrader.

Uitstekend ondanks storing website

Een mooie multimeter besteld. Kennelijk was er een storing op de website waardoor ik niet meteen een bevestigingsmail of een track & trace code ontving. Mail kwam einde dag (met reden van vertraging), de volgende dag de multimeter in huis. Mailtje dat ik stuurde werd ook keurig beantwoordt, dik in orde dus. Kortom: wat mij betreft een aanrader.

hervorragend !!!

alles bestens, gerne wieder !!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede kwaliteit en super snelle levering!

Goede service Goede adviezen Levertijd is ook perfect

zeer goede service

Het niet kunnen leveren van het bestelde artikel en daarom werd er een vervangend en beter artikel gestuurd zonder meerkosten. TOPPIE

LibreVNA

Hab mir den LibreVNA bestellt, sehr schnelle Abwicklung und Lieferung, bin sehr zufrieden! Herzlichen Dank und sehr gerne wieder!

sehr gut!

Sehr schnelle und zuverlässige Lieferung Exzellente Qualität des Geräts

Vlot en goed!

Duidelijke site, goede service, goede producten.

Prima shop

Goede shop met ruime keuze aan meetapparatuur en andere zaken. Leuk voor de hobbyist die knutsel en regelmatig met electro of electronica bezig is.

Volgens afspraak, en zeer goed advies

Goed advies vooraf, daarna volgens afspraak geleverd.

Goede meet apparatuur voor een goede prijs

Keurig op tijd geleverd en artikelen naar verwachting

Wat beloofd is werd keurig nagekomen. Zo moet het.

Goede informatie op de website ook wat filmpjes op YouTube, zeer leerzaam.

Excellent service

No problems at all from ordering, payment and delivery within 1 day. Thanks for an excellent service!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Matig

Heb bij u de Velleman Componententester kit bij u besteld. Zit mijn hele leven al in de elektronica en heb goed gereedschap maar deze kit is niet in elkaar te zetten. weggegooid geld. M,v,g, Theo Quax

Makkelijke website en alles is keurig verlopen.

Eleshoo is de goedkoopste webshop voor mij en de site is overzichtelijk en duidelijk. Bezorging op tijd en eigenlijk geen enkele klacht

Scherpe prijs en relatief snel verzonden

Alles in orde, van bestelling tot levering. Leek wel een dag later verzonden dan beloofd op de site, als ik de initiële scan van DPD mag geloven. Ik kende deze shop niet en heb hem toegevoegd aan mijn lijstje webshops om te raadplegen bij volgende bestellingen

nvt

Twee jbc punten en low melt soldeer tin besteld en was binnen 2 dagen geleverd. Alles was goed en milieuvriendelijk verpakt. Tot nu toe alleen maar goede service van Eleshop ontvangen.

Goed verzorgde levering

Product goed verpakt, precies ontvangen zoals omschreven en op de datum/ tijd zoals aangegeven.

Alles te vinden tegen een goede prijs, en snel bezorgd

Zo'n beetje alles wat je als electronica hobbyist zou willen hebben is hier te krijgen, en nota bene vaak voor een betere prijs dan in China ;) Alles snel bezorgd. Top, dus.

Keurig het bestelde ontvangen.

Snelle levering,netjes verpakt.

Prima bedrijf

Snel en effectief

levering zeer snel

uitstekend toestel prima

Goed advies, goede producten, snel geleverd

Geweldige webshop, de medewerkers geven deskundig en uitgebreid advies en de producten zijn goed en niet duur. De levering is altijd snel en alle producten die ik nodig had waren direct op voorraad.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE