uitstekende webshop

uitstekende webshop met goede spullen

Goede winkel!

Snelle verzending en vriendelijke klantenservice

snel geleverd, en redelijk van prijs, veel op voorraad

Top.

Spullen de volgende dag binnen. Product voldoet aan mijn verwachtingen.

Bestelling prima ontvangen

Bestelling zo als verwacht geleverd gekregen.

Goede voorlichting snelle levering

Duidelijke site met goede voorlichting. Bestelde artikelen zijn snel geleverd.

Prima hoor

Eenvoudig besteld, snel geleverd. Overzichtelijke site

Snel en goedkoop

Had een meter via buitenlandse site besteld die niet volgens afspraak kon leveren. Bij zoeken kwam ik vervolgens hier uit. De prijs ligt slechts iets hoger en ze leveren wel direct zoals afgesproken

Item zoals beschreven.

Zeer snelle verzending.

Prima service, prijs kwaliteit dik in orde, handige aanbevelingen, levering binnen één dag naar België.

Goed bedrijf met snelle service

Door de vele zeer positieve beoordelingen over het bedrijf en het door mij aan te schaffen artikel (Multimeter Brymen BM 235) op de website, hebben mij doen besluiten met dit bedrijf in zee te gaan. De aflevering was supersnel ('s-middags besteld , volgend morgen in huis). De meter zelf heb ik globaal getest en voldoet zeker aan mijn eisen.

Snel en goed geleverd

Goede ervaring met deze website

Duidelijke informatie over de gewenste artikelen

Bij het zoeken naar een 24 Volts voeding, is er heel veel keuze. Maar door een goede info kan men zelfstandig een keuze maken. Ook de info bij het "Kenniscentrum” is beslist een aanrader. Uiteindelijk mijn keuzes kunnen maken en de artikelen ontvangen. Goed verpakt en tevreden met het gebruik van de goede kwalitatieve eigenschappen van de voeding en de Hirschmann kabels en klemmen

Alles in orde

DPD had het verkeerde leveringsadres doorgekregen. Resultaat, de bezorger stond aan het verkeerde adres. Heb met DPD gebeld dat het huisnummer met het busnummer gewisseld moest worden. Ze gingen dit in orde brengen. Tweede afleverpoging, terug aan het verkeerde adres. Dan heb ik via hun website nog maar eens het adres aangepast en er drie dagen tussen gelaten zodat ze het konden zien en aanpassen. Uiteindelijk is het na de derde poging op het juiste adres afgeleverd en dan stampt de DPD medewerker het pakket tot in de helft van de gang. Dit heb ik nog met geen enkele andere koerierdienst meegemaakt. Had Eleshop het adres van de 1ste keer correct doorgegeven was dit allemaal zo niet gelopen maar enfin, ze hebben hun best gedaan om het recht te zetten. Alleen dat DPD in dit alles heel laks is gebleven. Heb in het verleden nog last gehad met DPD en enkel en alleen met DPD. Hierin is DPD dik gebuisd.

Zeer behulpzaam

De levering was uitstekend en snel. Één klein dingetje miste nog, maar dat is direct nagestuurd. Zeer vriendelijk en behulpzaam!

Fijne webshop!

Prima Webshop. De bestelde kabels zijn van uitstekende kwaliteit en werden netjes verpakt geleverd. Helemaal tevreden. Ik zal hier zeker weer bestellen!

Klant gericht en denken graag mee

Recent een scoop besteld en deze geannuleerd omdat ik twijfelde over of het de juiste voor me zou zijn. Hierop een 2e besteld waarbij mijn twijfel bleef bestaan over het model. Hierop ben ik advies bij eleshop gaan vragen. Er werd een andere geadviseerd welke ik nu uiteindelijk besteld heb. Zonder problemen of discussie zijn de vorige bestelling geannuleerd en terug betaald. Dit noem ik top service!

opnieuw alles perfect

Zoals gewoonlijk weer een goede ervaring met de aanschaf inclusief erg goed advies! Ik was laat met bestellen maar toch werd de bestelling diezelfde dag nog verzonden... Dikke pluim!

LiteVNA 62 besteld, verzenden duurde 1 week (kerst), Eleshop waarschuwde proactief per mail. De LiteVNA had een defecte accu, kon direct kostenloos retour en binnen 3 dagen was Een nieuwe geleverd Prima service

Zeer tevreden over de levering en producten zien er goed uit.

De website ziet er vriendelijk en duidelijk uit, zelfs certificaten verkrijgbaar en bestellen ging ook gemakkelijk. De levertijd was snel en naar tevredenheid en de kwaliteit van de producten zien er goed uit. Ik heb er alle vertrouwen dat de producten goed zijn. Ik heb een goed gevoel bij dit bedrijf en mocht ik weer een product nodig hebben dat zij kunnen leveren zal ik zeker hun website beraden.

Goed bereikbaar voor advies en snelle levering

Zoals al gemeld: Goed bereikbaar voor advies en snelle levering

Vlotte levering.

Vlotte levering en duidelijke communicatie.

Prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Enorme keuze in apparatuur voor de elektronica werkplaats en voor de elektronica hobbyist. Levering was vlot, pakket kwam onbeschadigd aan. Voeding en multimeter werken naar behoren. Er is een grote keuze in prijsrange en bijbehorende kwaliteit en functionaliteit.

Gewoon goed

1 Fijenhof A