Snel geleverd voor goede prijs kwaliteit verhouding

Fijne winkel

Mooi assortiment en aardige mensen

Super comunicatie / flexible opstelling

Thx, graag opnieuw zaken met je doen

Snelle bezorging, goed verpakt, stuk goedkoper dan elders

ESR meter besteld. Gelijk suggestie van de website van een 3d geprinte standaard en een suggestie voor testnaalden. Prima gedaan. Bij sommige websites is dat ruk, maar hier prima geregeld...... En het totaal, met verzendkosten, goedkoper dan de losse meter helemaal kaal bij de concurrent. Nette en snelle mails. Prima service.

Stevig en multizijdig qua opslagformaat kabels

Simpel te monteren en zeer robuust, voldoende ophanghaken (enkele extra?)afh van grootte kabels. Voldoet volledig aan de verwachtingen.

Positieve ervaring. Voor mij een 1ste bestelling, prijs was goed, en dat is de reden dat ik dit artikel bij Eleshop heb besteld en niet via de Chinese leverancier(s).

goede service. snelle levering

top

Een van de betere leveranciers ook voor professionals

Je merkt ook dat het assortiment steeds beter word, de levering is snel, de prijzen goed en geen probleem met service.

Helemaal prima, snelle levering, spullen goed verpakt.

Gewoon helemaal niks mis mee. Zoals het hoort.

prachtige zaak

Echt een aanrader, al mijn bestellingen waren zeker in orde en zeer snel geleverd.

Snelle en correcte service

Ik plaatste een bestelling (oscilloscoop/multimeter) en ontving die na slechts een paar dagen en ook aan een zeer scherpe prijs.

Goed advies en service

Er werd meegedacht voor de beste oplossing. Ook keurige service bij het retourneren van een product

Trouwe klant nooit teleurgesteld.

Als trouwe klant ben ik nog nooit teleurgesteld. Eleshop heeft een goede product keuze. Ook hebben ze veel kennis van zaken.

Gewoon Perfect Bedrijf.

Ik zeg wel gewoon, maar jammer genoeg zijn er veel van deze Shops, die dat dus niet waarmaken. Maar deze komt gewoon alles na.

Prima en snel

Snel en correct geleverd

Een fantastisch bedrijf

Een fantastisch bedrijf waar ik erg graag professionele tools en overige verbruiksartikelen koop voor elektronica reparaties. Ik kan je garanderen dat de mensen achter Eleshop uitermate vakkundig zijn en weten waar ze over praten. Kortom een leverancier waar ik ook in de toekomst spullen zal blijven bestellen. Bedankt!

Jammer dat ik niet actief werd geïnformeerd over vertraging

Had desoldeerstation met wat accessoires besteld. Blijkbaar was er iets niet op voorraad (melding is mij bij bestelling niet opgevallen) waardoor de hele zending vertraagd was. Na telefoontje van mijn kant heeft Eleshop het alsnog snel in orde gemaakt. Het desoldeerstation werkt als een tierelier!

Goed en snel

Super klantvriendelijk en behulpzaam

Staan me altijd netjes te woord, denken mee en houden zich aan de afspraken, iets wat tegenwoordig helaas ver te zoeken is.

Doen wat er op de website staat.

Op de website staat voor 17.00 besteld, volgende dag in huis. Ik heb een artikel besteld 16.54 uur en het werd keurig de volgende dag afgeleverd. Keurig verpakt.

Goed product en snelle levering

Erg blij met deze tinysa nu maar testen

Het is een cadeau voor kerst. Was snel geleverd en ziet er goed uit.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE