prima service

prima service

Professionele soldeer producten

Het Hakko desoldeer pistool is van uitstekende kwaliteit. Vergelijkend met mijn vorige Denon desoldeer pistool. De levering en informatie van Eleshop is prima.

Zeer correct klantcontact. Prima informatie bij produkten op website. Vlotte levering.

Aanrader om hier je produkten te kopen.

Prima voeding.

Goed eerste indruk. Moet nog ervaring opdoen heb hem nog maar net staan.

ok.

ok

Veelzijdig assortiment en snelle levering

Ik heb al meerdere keren iets besteld bij Eleshop. Ze hebben een goed assortiment aan elektronica spullen in elke prijsklasse. Het wordt altijd zeer snel geleverd meestal binnen één of twee dagen.

binnen 12 uur reactie vraag via mail !.

Mijn ervaringen met websites die snel communiceren zijn er niet veel, behalve Eleshop erg snel duidelijk uitleg.

Maken waar wat ze beloven

Goed kwaliteit aan een schappelijke prijs binnen een redelijke tijdspanne.

Goed gesorteerde winkel

Eleshop is een goed gesorteerde webshop met vriendelijk personeel wat snel communiceert bij vragen en behulpzaam is.

Goede prijs, snelle levering, goed verpakt zeer tevreden met Eleshop !

Heb diverse bestellingen gedaan en geen problemen ondervonden dus das een pluim waard. De Siglent ssa3021 is een prachtig apparaat met een mooi groot display en zeer veel functies waar je je uren mee kan vermaken. Het display geeft ook zeer veel info weer in een oogopslag wat fijn is, het heeft alles wat je kan verwachten van een modern apparaat.

Snelle levering, goede prijzen

Snelle levering van kwaliteit voor een scherpe prijs

Goed, stevig, snel

Zoals het hoort.

Snelle service en mooie uitleg blogs/videos

Een prettige ervaring en de informatie is ook duidelijk omschreven van de producten. Daarnaast blij verrast met jullie uitleg blogs / video’s over diverse onderwerpen en producten die in mijn ogen een nuttige aanvulling zijn die net ook extra meer waarden geven om bij jullie te bestellen!

Snel contact, goede service

Super snelle reactie via de chat functies. Ook via de e-mail wordt er snel gereageerd. Op de website worden enorm veel goederen aangeboden voor een scherpe prijs. Ik ga persoonlijk zeker nog meer gebruik maken van de service en advies van eleshop en van de grote diversiteit aan producten die zij aanbieden.

Vlot geleverd

Top services!!

Z'n week geleden had ik een Rigol DS1074Z oscilloscoop besteld en de volgende dag was deze bezorgd. Als beginner was dit een beetje overkill en wilde een stapje lager de DS1054Z. Ik heb toen Eleshop gebeld en e.a. uitgelegd en kon hem zonder problemen retour sturen. De dag er na stond het geld al op mijn rekening. Z'n top services heb ik nog niet ergens anders mee gemaakt. Nogmaals hartelijk dank voor de goede services! Ik ben zeer blij en te vrede met mijn DS1054Z.

Wederom een goede aankoop!

Dit keer een multimeter aangeschaft. En ook dit keer weer blij mee.

Snelle levering.

Een prima product voor de laagste prijs, goede en snelle afhandeling.

Ging heel soepel, En super snel geleverd!!

Top !!

Soepele en makkelijke bestelling

Makkelijk en duidelijk om een bestelling te plaatsen. Verzending zoals aangegeven.

Snel en geleverd wat was gewenst.

Duidelijke website met afbeeldingen van geleverde producten

Goede service snelle verzending

Goede service snelle verzending

Goede informatie, snel verzonden

Duidelijk informatie op de website. Snelle verzending. En je wordt keurig op de hoogte gehouden van je bestelling.

Geen slechte ervaring

Super snel en goed verpakt geleverd.Top....

Is ok

Vlugge corecte levering en goede prijs

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE