Snel en correct

Artikels werden snel en correct geleverd. Super service.

Goede klantenservice

Goede klantenservice, werd snel geholpen toen ik nog iets wilde toevoegen nadat ik de bestelling al geplaatst had.

Gewoon goed.

Duidelijke en informatieve site die bestellen plezierig ondersteund. Aflevering netjes en vlot geregeld.

Fijne Brymen BM257S van Eleshop

Goede, gedetailleerde informatie op de site waardoor een snelle keuze kon worden gemaakt. Goede aftersale service ervaren, ik had een verschillen en deze werd snel en adequaat beantwoord.

Kan beter

Een goede snelle levering zoals je dat van een webshop mag verwachten. Alleen jammer als je voor ruim 350 euro besteld, je nog steeds verzendkosten hebt...

Perfecte service

Alles zoals verwacht, Juiste en correcte snelle levering.

Altijd professioneel

Goed en snel.

Topervaring

Snelheid en webshop zijn prima voor elkaar.

Prima shop !

Mooie spullen met zeer redelijke prijzen ! Zeer snelle levertijd !

Ik weet niet hoe de klantenservice van Eleshop is.

Ik bestel regelmatig electronica artikelen bij Eleshop en tot nu toe springen zij er positief uit omdat alles perfect is. Levering de volgende dag, goede communicatie over de bestelling die altijd klopt en tot nu toe zijn alle bestelde waren van goede kwaliteit EN alles is goed verpakt. Ik weet niet hoe de klantenservice van Eleshop is omdat ik die nog nooit nodig heb gehad.

Duidelijke website, vlotte afhandeling en snel geleverd

Netjes en vlot geleverd

Gewoon goed

Hele snelle levering!

Top snel geleverd

Netjes en snel geleverd!!

Zeer goede ervaring Snelle levering

Enige minpuntje is dat de klok er niet bij zat na mijn bestelling van 280Euro en dit niet vooraf is gecommuniceerd

Prima gedaan goede behandeling

Goede ervaring opgedaan.

product was scherp in prijs en ze hebben voldoende keuze waar ik in geslaagd bent

Supersnelle levering

‘S avonds besteld, de volgende dag al geleverd. Het product kan ik niet beoordelen omdat het een kadootje is.

Gewoon top

Zoals eerdere bestelling nu weer ook weer top

Snelle service.

Deftig materiaal snel ontvangen, zou terug bestellen via deze site!

Alles zoals het hoort

Vlotte communicatie, goede kennis van zake en nuttig advies. Produkten mooi verpakt en snel verzonden en geleverd. Wat moet een mens nog meer hebben?

Eleshop geeft goede en snelle service

Duidelijke en meerdere bestel opties, ook direct op te halen of post service punten DPD of Postnl, dat is ideal ! gewoon snel en goed.

Voor 1e keer besteld en prima bevallen.

Mijn product, een universeelmeter, voldoet geheel aan de verwachting en ben er dus erg tevreden mee. ga volgende keer weer hier kijken.

Snelle levering!

Na een razendsnel antwoord op de helpdesk, de onderdelen besteld die ik nodig had. Snelle levering goede verpakking

snelle levering, alles OK

dag na de bestelling alles al geleverd gekregen in perfecte staat en zoals omschreven.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE