Altijd goed

In 2010 voor het eerst besteld en altijd klant gebleven. Goede kwaliteit, snelle verzending. Heel fijn zo'n betrouwbare webshop!

Goed en snel geleverd.

De condensator tester had ik snel in huis, en goed verpakt (geen schade). De tester werkt heel goed.

Uitstekende service van Eleshop B.V.

Ik had met spoed een nieuwe multimeter nodig echter ik had echter vergeten de juiste bezorg methode te kiezen, dom van mij. Dankzij de geweldige klantenservice van Eleshop B.V. had ik de multimeter toch nog op tijd (same day delivery) en zonder extra kosten in huis. Dikke pluim voor Eleshop B.V. !! En oh ja, goede website, ruime keuze, handige reviews en in mijn geval de laagste prijs.

Betrouwbare onderneming!

Voor het eerst klant bij Eleshop. Altijd weer spannend, want je weet niet waar je aan begint (natuurlijk wel eerst reviews geraadpleegd). Het telefonisch contact met de winkel en daarna de afhandeling van mijn bestelling, een Siglent SDS 1104-E, verliep vloeiend. In de toekomst zal ik zonder aarzeling weer bij Eleshop kopen...

Levering volgens afspraak

Apparaat nog niet gebruikt

Zoals gehoopt. Spannend snel en correct

het bestelde snel en mooi verpakt geleverd. Kortom: zoals gehoopt. En dat hebben ze waargemaakt AANRADER

Goed en snel

Prima service. Niets op aan te merken.

In een woord perfect.

Snelle en correcte levering, kan u aan iedereen aanbevelen

Vlot en snel besteld

Alles mooi en vlot besteld en geleverd.

Vlotte lvering van een goed product

Site mocht soms iets gebruiksvriendelijker, maar levering en prijs/kwaliteit maken dit ruim goed.

goed. zonder overdrijving

Goede info op de site. Snelle verwerking van de bestelling.

Gewoon goed!

Al geruime tijd een van mijn favoriete webshops. Altijd snelle verzending, goede service en aardige mensen. Gewoon goed!

Prima en betaalbare capaciteitsmeter

Handig en accuraat apparaat. Degelijke kwaliteit van behuizing en draai-/drukknoppen. Snelle responstijd. Instelling van de richting van de draaiknop is wat lastig te zien, daarom heb ik er zelf nog een rode pijlsticker op geplakt. Voor deze prijs een ongekende kwaliteit.

Was voor mij eerste keer dat ik iets bestelde. Tevreden met service en snelle levering. Bestelkosten rekenen voor bedragen > Euro 50 vind ik niet meer kunnen.

Prima service na probleem met lcr45 meter

Na een tijdje was LCD defect geraakt De meter werd vervangen en ik heb weer een correct functionerende meter.

Prima service en snel geleverd

Snel en nauwkeurig

Snel en nauwkeurig

Goeie meter besteld. Het is alleen jammer dat deze met een kapotte zekering aankwam. (een van de metalen contactdoppen zat los.) Maar simpelweg de zekering vervangen en de meter werkt perfect!

vlotjes en netjes

bestellingen verlopen vlot en netjes zeker een aanrader

website-informatief; advies-ter zake; levering-vlot

Als semi-prof en hobbyist zocht ik vervanging voor oude generatie meetapparatuur. Voorkeuze voor Rigol/Siglent: wikken en wegen m.b.v. internet. "Toevallig" bij Eleshop uitgekomen, info uitstekend. Keuze uiteindelijk voor Siglent, net iets meer. Wel manuals laten printen. Moderne digitale snit is wennen, volume en gewicht vs mogelijkheden ongekend. Zeer content.

Goede spullen en snelle levering

Nieuwe soldeerbout en toebehoren gekocht. Door duidelijk voorlichting en prima prijs, de juiste keuze goed kunnen maken.

Snel bezorgd, goed verpakt.

Goede prijs/kwaliteit

Erg content met het bestelde product en de snelle levering.

Klantvriendelijke ondersteuning voor de oplossing.

Een zeer goede ondersteuning en de mogelijkheden benoemen. Zeer professioneel en klantvriendelijk.

uitstekend

Zeer correct bedrijf met snelle service

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE