Perfect!

Laat in de namiddag besteld en goederen werden dezelfde dag nog verzonden!

Goede webshop

Brymen 235 multimeter plus krokodillenklemnen gekocht. 5 voor vijf besteld en inderdaad volgende dag in huis. Alles netjes verpakt. Goede spullen in de webshop.

Goede website, duidelijke beschrijving. Groot assortiment, prijsvriendelijk en zeer snelle afhandeling. Besteld om 11.30u volgende ochtend in huis

Helemaal goed

Geen probleem, online besteld, redelijk snel geleverd

Op zich prima en ook goede prijzen, maar...

Wanneer je iets kleins/goedkoops nodig hebt zijn de bezorgkosten natuurlijk toch altijd iets om over na te denken. Aan de andere kant zijn we met z'n alleen natuurlijk een beetje verpest door het bestellen uit China waar je voor een paar cent - inclusief verzendkosten - al een bestelling kunt doen. Wanneer je echter geen maanden wilt wachten op iets dat - naar mijn mening en gebaseerd op mijn eigen ervaringen - in 80% van de gevallen niet aan de verwachting voldoet, is Eleshop zeker aan te raden. Ik heb nu een aantal keren een bestelling gedaan en heb tot nog toe geen enkele reden tot klagen.

geleverd zoals beloofd

geleverd zoals beloofd op tijd

Prima correcte en snelel service

Ondanks het feit dat het bestelde niet op voorraad was kwam direct een voorstel om aan uitzonderlijke condities een toestel te leveren met betere specificaties aan een super promotie. Twee dagen later stond het toestel op de labo tafel. Bedankt

Snel en fantastische service.

Logicboard Repair koopt al haar meetinstrumentatie bij Eleshop. Is er iets stuk? Dan wordt het snel en goed geregeld.

Snelle levering, maar product afwerking is minder

Her product was niet netjes op maat gesneden.

Service top, spoedig binnen

Goed, maar kosten verzending belgie hoog. Goed assortiment. Beetje prijzig.

Goede internetwinkel

Bestelde product werd goed verpakt in record tijd geleverd

goed en snel geleverd

Alles is goed en snel geleverd . 1 klein minpuntje beschouwd als opbouwend kritiek. De dozen die verstuurd beter dicht plakken . Mijn doos was open geweest bij aankomst . en dicht geplakt door dpd tape.

Prima prijs kwaliteit, en supersnelle levering!

Handige zoekfunctie op de website. Je ziet ook meteen wat op voorraad is en wat niet, en de verwachte levertijd. Je kan je bestelling ook bij een PostNL-pickup point laten bezorgen. Bij veel andere webshops heb je die keuze niet!

Vlotte afhandeling vd. bestelling en netjes geinformeerd.

Nog getwijfeld tussen de Rigol DS1054Z en de Siglent SDS-serie, maar uiteindelijk aan de hand van de technische informatie op de Eleshop website en de reviews gekozen voor de Siglent SDS1104X-E.

Uitstekende ervaring..!

Ik ben zeer tevreden over Eleshop..! Wist door goede adviezen op de site het juiste te bestellen. Ik restaureer antieke Märklin treinbaantjes en heb daar fijn soldeer gereedschap bij nodig, die bij Eleshop leverbaar is. Ook het overige precisie gereedschap is er leverbaar. Snelle levering. Top bedrijf..

Makkelijk besteld, volgende dag, uit voorraad, geleverd..

Klantenservice direct bereikbaar en vriendelijk te woord gestaan met een goed advies. Tevreden over de aankoop

Top bedrijf

Snel geleverd en kwaliteit

Uitmuntend

Duidelijke en goede site, altijd de goedkoopste en super(snelle) levering. Ik ben echt prima tevreden.

Gewoon zoals beloofd en snel geleverd

Ik heb hier voor het eerst waar gekocht. Alles is snel geleverd. Geen klagen. Kwaliteit is zoals verwacht.

Snel geleverd, maar het product wordt onder andere naam geleverd

Ik ben tevreden over de snelle levering, en de manier waarop de order afgewikkeld is. Wat me wel tegenvalt is dat je een product besteld (Korad), maar dat onder een andere naam geleverd wordt (Tenma). Dat moet duidelijker vermeld worden op de website, en op de order bevestiging.

Snelle levering, scherpe prijs

Ik had snel een nieuwe soldeerbout nodig. Ze hadden het gewenste model op voorraad. De levering was snel. Prima shop.

Men vraagt mij om een reactie te schrijven

De levertijd om de Quick 861dw was inderdaad zeer snel, in nog geen 24 uren tijd was die hier. Er is veel namaak van dit toestel op de Aziatische markt en om meer zekerheid te hebben van de echtheid had ik deze gekocht bij Eleshop. Het enige nadeel is de hogere prijsklasse. En al de mails die men zendt naar mij daar wordt ik zowat gek van.

Snelle en correcte levering

Ook een snel antwoord op mijn vragen over diverse producten. Service zoals het hoort!

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE