Eleshop daar kun je gewoon op bouwen!

Iedere keer dezelfde goede ervaring met deze mannen. In 1 woord top. Ga zo door.

Fijne webwinkel

Snel besteld snel ontvangen en prima prijs

Erg goede service

Multimeter besteld, niet goed naar voorraad gekeken en wel snel nodig. Backorder was een maand, na een telefoontje was er nog een ander exemplaar die de volgende dag in huis was. Top service

Goede prijs goed advies snelle levering

Prima prijs kwaliteit verhouding met duidelijk advies. Volgende werkdag geleverd. Site is wat rommelig dus even bellen als je er niet uitkomt.

Snelle afhandeling en levering

Zeer vlotte service!

Altijd een top service en goede communicatie. Echt een aanrader.

Snelle en correcte levering!

De website is duidelijk en de levering stemde overeen met de bestelling. Goed en geen onnodig verpakkingsmateriaal. Tijdstip van levering zoals aangekondigd. Correcte prijs.

Accurate service, goed aanbod. Koeriersdienst wat minder succesvol.

Prima service, duidelijke website, redelijke prijs. De gekozen koeriersdienst (trunkrs) is naar mijn mening een minder succesvolle keuze. Je gebruikt dit om het product eerder / op tijd te hebben. In mijn geval kwamen ze de eerste keer niet opdagen - waardoor normale verzending waarschijnlijk sneller was geweest.

Al jaren prima webshop

Ik gebruik Eleshop B.V. al een aantal jaren met zo nu een dan een bestelling. Altijd goede waren, geen enkel probleem ondervonden met betaling en/of bezorging. Ze bieden gevarieerde, goede spullen voor de werkplaats of (amateur) elektronicus.

Aangenaam verast

De webshop heeft een uitgebreid gamma. En werkelijk de laagste prijs ! Snelle en correcte levering. Goede service.

Perfecte afhandeling

Zeer tevreden, goed verpakt en zeer snel geleverd

Keurige web winkel

Best leuke en nuttige dingen tegen een redelijke prijs, wat ik besteld had was via China nog duurder voor hetzelfde artikel maar nu had ik het met een paar dagen in huis. netjes en goed verpakt afgeleverd.

Uitstenkende service

Alles op een dag geleverd en het product aas mooi in orde Hier ga ik zeker nog van alles bestellen

Goede en snelle levering

Snel en netjes verpakt en verstuurd.

Top winkel!!!!

Heel vriendelijk geholpen door zeer vakkundig persoon. Kom zeker terug. Super!!!

Top no-nonsense bedrijf

Goede ervaringen met Eleshop b.v. Prijzen zijn goed, in het geval van een defectief apparaat geen gezeur

Goede ondersteuning gehad

Ik had wat aanvullende vragen. Via de chat in één keer de juiste en volledige antwoorden waardoor ik de bestelling vlot kon afronden. Professionele afhandeling; TOP

Snel en compleet geleverd

Een fijne Webshop voor de electronica hobbyist. Ruim voldoende keuze en voorraad. Omdat ik wat vragen had via de Livechat contact gehad, kreeg daar duidelijke antwoorden en prima advies. Mijn geplaatste bestelling wordt keurig verpakt op tijd geleverd. Een besliste aanrader op je hobby spullen te kopen.

Vlotte en correcte service

Product voldoet volledig aan de omschrijving en ook de levering werd perfect geleverd zoals aangegeven op de site

Besteld, bevestigd en geleverd kortom zoals het hoort

Goede ervaring staat dus in mijn lijst van bedrijven waar ik weer zou bestellen.

Fijne zaak, ook nog eens betaalbaar.

Goed spul en snel geleverd.

Gunstige prijzen en snelle levering

Wat kan ik zeggen? Ruim aanbod van elektronisch gereedschap en voor gunstige prijzen. Als dan ook de levering snel is en de spullen goed verpakt dan verdient dat alleen maar een goede beoordeling

Snel geleverd en ontvangen wat ik besteld heb.

Meter besteld voor 12:00 uur, zelfde dag geleverd!

Bm257s Zeer complete meter, werkt zoals belooft. Ook de aansluitsnoeren zijn van goede kwaliteit. Ben zeer tevreden

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE