Prima advies, super snelle levering

Goede informatieve website, waarmee ik voldoende informatie kreeg om een juiste keuze te kunnen maken. En een super snelle levering, s ochtends besteld 's middags in huis en dat in deze corona tijd!.

Duidelijke omschrijving op de website, waardoor een goede keuze valt te maken wat we nodig hebben. Daarnaast een snelle levering.

erg behulpzaam en vriendelijk

denken mee en lossen problemen op

Snelle goede service.

Had een aantal spullen besteld. Een onderdeel was niet op voorraad. Het bleek sowieso bij een andere onderdeel te zitten. Hebben ze zelfstandig geannuleerd en geld teruggestort. Top! Bezorging via postNL. Ook top!

Duidelijk omschreven, snel geleverd

Producten duidelijk omschreven en indien op voorraad gewoon snel geleverd. prima.

Helemaal tevreden

Goede levering

De producten kosten weinig, maar de service lijdt daar niet onder! Het enige minpuntje was dat de omdoos een beetje inhandig was gevuld, zonder goede bescherming.

Snel geleverd en compleet

Snel geleverd en compleet. Fijne webshop.

Levering conform afspraak

Bestelling geleverd zoald verwacht

Ruime keus aan kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijke prijs en snelle levering

Mooie producten met uitgebreide toelichting die de keus vereenvoudigt. Tevens is de website erg overzichtelijk. Dit maakt het naast een aantrekkelijke prijs en snelle levering tot een uitstekende webshop. Het product (o.a. voeding Ewon P4305) bevalt tot nu toe erg goed.

Korrekte afhandeling van de bestelling - matige produktinfo

Betreft beschrijving zeroplus starterkit

Aangenaam winkelen en aankopen

supersnelle levering

duidelijke website, eenvoudig bestellen en snel geleverd

Supersnelle levering!!

Bestel hier al jaren mijn meetapparatuur altijd een snelle levering en vriendelijk contact.

Goede ervaring met de website

Had al eerder bij hen besteld. Prijzen en aanbod zijn goed. Snelle verzending.

Correcte levering

Correct levering en keurig verpakt! Zal snel weer daar bestellen...

Knappe webshop

In mijn zoektocht naar een goede multimeter kwam ik op deze site terecht. Het is niet simpel want er is zoveel keuze in zoveel prijsklasse's. De nuttige tips op hun site, en hun top tien lijstjes van beste producten in een bepaalde categorie hebben mij enorm goed geholpen en ik heb dan uiteindelijk ook bij hun besteld. Dat verliep prima. 10/10 voor mij.

Snelle levering, goede producten

Ik ben supertevreden over Eleshop! Je kunt er blind op vertrouwen dat ze leveren en ook dat ze snel leveren. Zeer concurrende prijzen, waarvoor je het niet zelf in china kunt kopen. Bij Eleshop heb je ook nog eens garantie, bij de gemiddelde Ali-cloon kun je dit vergeten. Ik had per ongeluk een verkeerde beoordeling gegeven aan Eleshop, ik persoonlijk wilde dit koste wat kost rectificeren omdat ze juist onwijs hun best doen om de klanten tevreden te houden! Ga zo door!

Duidelijke informatie, snelle levering

Scherp geprijsd en levering zoals afgesproken

vlotte service

fijne ervaring, goed spul en snelle bezorging

Snelle afhandeling, vlotte en correcte levering

Prima Website, vlotte bestelling en snelle levering. Toestel voldoet volledig aan de verwachtingen.

Alles goed

Prima product, goede prijs, snelle levering

Buitengewoon snelle levering

Ik heb de producten in de ochtend besteld en ze werden DEZELFDE DAG in de vroege avond al afgeleverd. De producten zijn van goede kwaliteit.

prima service

snel geleverd wat ik had besteld

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE