Goed!!!

Geen poespas, bestellen en leveren.

Goede en snelle levering.

Goede prijs en snelle levering

snelle correcte levering

Het gekochte product voldoet aan de specificaties. Correcte verpakking voor transport.

Uitstekend en snel geleverd

A+ Super bedrijf!

Super goed webwinkel, kan snel vinden wat je zoekt, eerlijk prijzen en een super snel service

Snelle en foutloze levering.

Prima, zoals je van een goed beoordeelde -betrouwbare- webshop mag verwachten. Zending was goed verpakt, nieuwe producten en beschermd tegen beschadiging.

Prima webshop voor de techneut

Mooie producten voor een goede prijs. Goede verpakking, levering en service.

beste webshop

Prima webshop, alles zoals verwacht

de bestelling is snel verwerkt en ik ben keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. meer kan ik er niet over zeggen, gewoon een prima webshop.

Alles goed verlopen, product werkt goed.

Zelf een fout gemaakt met een bestelling. Een telefoontje en het werd netjes geregeld

Fijne webshop

Fijne webshop met prima artikelen. De Brymen multimeters zijn echt van een geweldige kwaliteit.

Goede producten, scherpe prijs, prima service

Goed en breed assortiment, scherpe prijs en vlot geleverd.

Super netjes geholpen

Super netjes geholpen, snel verstuurd en de ledstraatlamp van 50W is een aanrader ons parkeerterrein is nu super egaal verlicht.

Snelle levering. Mooi produktenaanbod

Mooi produkltenaanbod

Levering niet van deze tijd...

Over het geleverde kan ik zeggen, goede producten en duidelijk op de website aangegeven. Over de levering, deze is echt niet meer van deze tijd waarbij bedrijven tegenwoordig voor 23:00 besteld de volgende dag kunnen leveren. En dat dit in de prijs zit, prima ik hoef immers de deur niet uit, en toren hoge parkeer gelden te betalen, los van de ergernis naar het zoeken voor een parkeer plek. Eleshop denkt nog steeds dat deel leveringen eventueel niet door consumenten betaald willen worden. Ik zeg maak je site duidelijk dat je de consument de keuze laat. Nu wacht een hele bestelling op 1 klein dingetje dat even niet voorradig was, en toen ik vroeg hoe lang het nog ging duren zou het de dag erna binnen zijn, na een week heb ik het artikel geannuleerd, en gezegd versturen die handel, dan maar zonder dat kleine item. Als je niet oplet staat je bestelling op hold voor 1 klein dingetje.....want het is niet heel duidelijk op de site aangegeven dat je hele bestelling gaat wachten tot hij compleet is..... Het excuus was om de verzendkosten laag te houden......weet je...als ik de keuze had gehad op de site had ik er extra voor willen betalen, of had ervoor gezorgd dat het niet besteld kon worden via de site, maar geef het duidelijk aan, laat mij anno 2020 die keuze zelf maken.! Hierdoor net een voldoende, maak die site anders en ga hier anders mee om, dan was mijn beoordeling hoger geweest!Site Aanbevelen? Ja waarom niet, produceten zijn goed, maar let op wat je besteld......alles moet op vrd zijn , anders kan je hele bestelling wachten.......

Goede service en snelle levering

Goede service, ruim aanbod en snelle levering. Alleen zeer spijtig van de hoge verzendkosten daarmee een 7/10. Moet er wel bij zeggen dat de prijzen zeer competitief zijn maar andere webshops kunnen zeer goedkope tot gratis levering aanbieden, ook in Belgie.

Ervaren personeel, direct uit voorraad geleverd.

Als hobbyist wou ik een goed beginners oscilloscoop kopen om mee te spelen, leren, en gebruiken. Na veel Youtube vids te hebben gekeken, en wikken wegen tussen een Rigol 1054Z, Owon XDS3104E of Siglent SDS1104X-E had ik met Eleshop contact opgenomen en binnen minuten een reactie terug ontvangen met een aanbeveling voor de Siglent. Die heb ik gekocht en en de volgende middag kon ik hem bij PostNL ophaal. Snel geleverd. Top!! Ben er helemaal blij mee.

Goede webshop :-)

De bestelling duurde langer als gepland, nu bleek er een artikel niet voorradig te zijn. Na telefonisch contact werd er een ander gelijkwaardig product aangeboden. Zodat de verzending toch snel kon plaatsvinden. Goede service !

Duidelijke website, vlotte levering

Gewoon zoals het hoort, bestellen, betalen, nachtje slapen, pakketje ontvangen...

Top winkel voor hobbyisten

Fijn verkoper en redelijk geprijsd. Ideaal voor hobbyisten en doe het zelf reparaties. Ik zou graag een ruimere assortiment vervangende onderdelen zien voor soldeerstations e.d.

Goede advisering, wel wat betere voorraadinformatie geven

Via mail vraag gesteld om een advies voor een digitaal soldeerstation. Met een beschrijving van mijn functionele wensen een goed advies met meerdere opties (de laatste van de drie was wat over de top). Uiteindelijk mijn keuze gemaakt maar kreeg geen bevestiging van verzending. Chatsessie gestart en bleek een meebesteld artikel (flux) niet meer op voorraad en zou levering van het geheel later zijn. Dat is dan wat jammer, uiteraard kan dat (voorraad op) maar dan moet je als klant toch direct echt geïnformeerd worden zonder dat de klant er om vraagt. Verwachtingsmanagement heet dat en moet derhalve beter ingeregeld worden, zeker in dit internettijdperk. Overigens werd het via de chatsessie opgelost, er werd mij een alternatieve flux aangeboden en de volgende dag was alles in huis.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Siglent SDG2042X functiegenerator besteld voor een scherpe prijs en volgende dag geleverd. Factuur in pdf vorm ook prettig.

Snelle levering, (te) hoge portokosten.

Een artikeltje dat dun is en weinig weegt, zou ook prima per brief verstuurd kunnen tegen lagere portokosten!

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE