snelle levering en zeer goede service

zeer goede service

Kwaliteit snelheid en betaalbaarheid

Goede prijs-kwaliteit verhouding, zeker ten opzichte van andere leveranciers. Product werd snel geleverd en door de track en trace goed te volgen. Hier ga ik zeker vaker bestellen

Uitstekende service

Defecte soldeerbout binnen 1 dag vervangen.

Goed soldeerstatin

Ik had mijn bestelling binnen gekregen en na controlle bleek dat 1 besteld product niet volgens de omschrijving was geleverd Na contact met de shop binnen 1 dag geregeld en mocht het verkeerd geleverd product houden Echt een super shop

Prima oscilloscoop gekocht voor een goede prijs!

Ik heb bij Eleshop = Owon Europe, een prima oscilloscoop gekocht. Verder is mijn ervaring met dit bedrijf geheel in lijn met de goede recensies die ik ook al van andere had gelezen.

Snel geleverd. Mooi product

Doen wat ze beloven en dat is precies wat ik verwacht.

Snelle levering en mooie pincetten

Gewoon helemaal super!

Valt weinig meer over te zeggen: snel, professioneel. Kan niet beter.

vlotte service

Zeer vlotte levering van de bestelde items

Positief en snel

Heel goed, dit is de 2e keer dat ik iets koop.

Om half 10 besteld en de zelfde dag had ik het thuis, Top top top

Super vlotte levering!!!

Super tevreden met mijn aankoop de Weller WE1010 digitaal soldeerstation, robuust, en betrouwbaar temperatuur is continu stabiel

fast

zo snel als het licht geleverd, mooi afgewerkte verpakking en alles naar wens.

Goede website, uitstekende producten

Mijn soldeer apparatuur was aan vervanging toe. Via de Eleshop website kon ik snel een keuze maken en de bestelling tegen een aantrekkelijk tarief plaatsen.

Gewoon goed

Geen op of aanmerkingen, gewoon goed.

Niets op aan te merken, precies zoals het hoort

Snelle levering, goed verpakt, duidelijke communicatie, duidelijke kwitantie. Niets op aan te merken. Geen ervaring met retour of foutiefjes.

Goede keus en snelle levering

Ik heb en soldeer station en een paar punten besteld. Ging gemakkelijk. De website geeft goede informatie en die heb ik ook gebruikt. De producten kwamen snel en goed verpakt.

snelle levering en coulante behandeling indien artikel niet naar wens is

snelle levering en coulante behandeling indien artikel niet naar wens is goede prijs kwaliteit verhouding

Perfecte service.

De keuze van de Micsic 1052 op de website was makkelijk en de productinfo was correct en uitgebreid. Het toestel was goed verpakt en reeds de volgende dag geleverd. Extra telefonische technische info na ontvangst werd vlot gegeven door een medewerker die het product kende en de vragen vlot beantwoordde. Fijne professionele service. Proficiat.

Uitstekend!

Erg fijne ervaring met Eleshop.nl. Goede service, snelle antwoorden en een prima prijs. Kortom een aanrader !

Alles naar wens

Bestelling gedaan snel en correct geleverd. Product werkt goed volgens beschrijving. Heel tevreden heb nog geen verdere service nodig gehad. Dus kan daar niet over oordelen.

Vriendelijke en goede service.

Niets dan lof voor deze webshop. Op het laatste moment wilde ik nog iets aan mijn bestelling wijzigen, dit werd dezelfde dag geregeld en het overschot dat hierdoor ontstond was binnen 3 dagen teruggestort op mijn rekening. Tijdens de feestdagen nota bene. Enige tijd nadat ik de bestelling had ontvangen trad er een klein defect op in de soldeerbout die ik bij Eleshop had gekocht, binnen 2 dagen had ik een vervanging voor het mankerende onderdeel in huis. Telkens werd er binnen enkele uren gereageerd op de mails die ik ze heb gestuurd. Deze service gecombineerd met hun goed ontworpen en informatieve website maakt dat hier niets anders dan een 5 sterren waardering op zijn plaats is.

Niets op aan te merken.

Niets op aan te merken.

Prima ervaring, snelle levering.

Door fout bij Post NL was de levering niet aangekomen. Na een telefoontje was het bestelde de volgende dag geleverd. De eerst bestelling is dankzij Post NL nooit gearriveerd!!

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE