Snelle levering goede prijs/kwaliteit

Betrouwbare webwinkel voor meetapparatuur. Ik heb nu voor 2e keer besteld.

Klantgericht

Snel en klantgericht geleverd

Snelle levering.

In de drukke decembermaand toch al de volgende dag, en prima verpakt, in huis! Hier kan ik dus niks negatiefs over bedenken.

Snel geleverd, goed verpakt

Snel geleverd, goed verpakt

Uitstekend geholpen

Goed geholpen, via de chat. Behulpzame medewerkers. Snel verzonden en ontvangen. Top!

snel goed geregeld

Reële prijs en snelle levering.

Reële prijs en snelle levering.

Perfect materiaal en goed verzending

Zeker een aanrader Top

Geen gedonder, netjes en snel verzonden

Site is snel, eenvoudig en duidelijk. Advies van klanten wordt verwerkt in de omschrijvingen en na je bestelling verloopt alles zoal je mag verwachten. Als ik weer eens wat zoek ga ik eerst hier kijken.

Snelle reactie op vragen en dito levering.

Snelle reactie op vragen en dito levering.

Tip top in orde 👌

Zal er zeker nog bestellen

Snel & Profesioneel

Technisch en service goed onderlegd personeel. Snelle levering en voor nu een goed assortiment met strakke prijzen. Fijne webshop om door heen te shoppen!

Snelle reactie op mail en snelle levering

Satisfied with the product

The price of transport is too high for such a small product.

Zeer goed ervaring

De aangekochte toestellen werken zeer goed en zeer juist op de frequentie afgeregeld. De verhandeling gebeurde op een juiste manier. Enkel voor de betaling via bankkaart ging het moeilijk ik had ook niet opgemerkt dat er rechtstreeks via de bank naar de Eleshop kon over geschreven worden dit had de weg korter gemaakt. Met dank, Raoul

Top producten en uitstekende service en snelle levering

Mijn hele ervaring v.w.b. de website, de informatieverstrekking, de bestelling en levering van mijn JBC BT-2BWA soldeersation waren in één woord geweldig. Prima product, uitstekende service, keurig verpakt en supersnel geleverd. Tot nu toe zeer tevreden :) Goed bezig mensen !!!

Gewoon goed

Is een duidelijke en betrouwbare webshop

goede en snelle levering van goed materiaal

heel goed

Prima artikelen, goede en persoonlijke communicatie

Mijn eerste bestelling was kwijtgeraakt ergens bij PostNL en/of het afhaalpunt. Snel opnieuw besteld, tweede pakket kwam prima aan. Eleshop communiceerde hier zeer goed over en liet bovendien weten dat zij altijd zorgen dat je je bestelling ontvangt als er iets misgaat met je pakket. Prima service lijkt mij. Ik trek mijn eerdere review van 2.5 ster review bij deze in.

Was top

Snel geleverd , netjes verpakt , goed product

Eleshop doet wat zij beloven

Om mijn ervaring van mijn aankoop te formuleren daarvoor heb ik het nog niet lang genoeg maar de eerste indruk os toch wel veel belovend Bedankt Eleshop groeten Patrick

Excellent prix, livraison rapide.

Article proposé à un prix très compétitif. Commandé le lundi et livré le mercredi em Belgique. Service impeccable. Je recommande vivement.

Prima! Vlotte levering

Flux besteld bij Eleshop. Binnen 2 dagen geleverd en de flux werkt prima!

Goeie service!

Goeie en nette service. Zou u zeker aanbevelen bij andere mensen.

Goede online shop

Zoals een online shop zou moeten zijn. Helder, goede service en vriendelijk personeel.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE