Prima :-)

Snelle levering, nette prijs

Slechte klantenservice

Goed geholpen door Live Chat

Vlotte service, bestelling werd snel geleverd.

Voor mijn hobby had ik enkele spullen nodig, deze heb ik besteld bij Eleshop. De benodigde materialen werden snel geleverd in België. Handig ook dat je gebruik kunt maken van een pick-up point van DPD. Moet je niet persé thuis zijn en kan je ze gelijk na je werk ophalen. Top.

Goede producten prima geleverd.

Meermaals besteld. Alles wordt altijd snel geleverd en is van goede kwaliteit.

makkelijk besteld op de website en snel geleverd

via de website s'avonds besteld en binnen een paar dagen in huis

prima product fijn hanteerbaar en instelbaar

Is lekker snel warm en soldeert goed met de bijgeleverde punt.

Brymen BM869s, nette prijs en snel geleverd

Een duidelijke omschrijving op de website, altijd handig maar ik wist al wat ik moest hebben. Bestellen gaat vlot, de levering is snel en de prijs is zeer interessant. De Brymen BM869s is een meter die veel te bieden heeft. Ik heb hem net in huis dus de ervaring is beperkt, de eerste ervaring is echter niet verkeerd. Op het internet is er veel over te lezen, zeker doen. Naast enkele minpuntjes zijn er veel pluspunten. Als je weet wat je hebt en ook wat je mist dan blijft deze meter in de meeste gevallen een aanrader.

overzichtelijke site, goede producten

Webshop met een overzichtelijke site en goede producten

Top bedrijf

Diverse dingen gekocht. Keurig en goed verpakt, snelle levering.

hier word je vrolijk van

Fijne communicatie. snelle reactie en levering (vandaag besteld en de volgende dag al in huis). Van zo'n leverancier word je vrolijk

Veel spullen voor de prijsbewuste elektro techneut

Bestel er regelmatig omdat de prijzen goed zijn. De levertijd kan wel eens afwijken, vooral als je s avonds besteld.

Very fast shipping, fair price.

I ordered Brymen BM257s multimeter and it arrived in two days travelling across Europe. The value is great and the product is excellent.

Snel en duidelijk

Fijner om bepaalde, op Ali geadverteerde, materialen en gereedschappen gewoon in NL te kunnen bestellen. En dan direct de volgende dag geleverd krijgen! Prettig.

Duidelijke website, en snelle levering.

Zie bovenstaande regel.

Prima product en zeer snelle afhandeling/levering

Dit is de tweede keer dat ik bij Eleshop koop. Net zoals de vorige keer ben ik zeer tevreden over het product dat ik bij hun gekocht heb. Ook de levering was weer super. Het is praktisch onmogelijk nog sneller te leveren. Bovendie worden Siglent producten ook nog eens gratisch verstuurd.

Snelle en correcte levering.

Nergens zo goedkoop wiha VDE schroevendraaierset kunnen vinden!

Helemaal top

Super shop, kennis van zaken en goede klantenservice

Perfect verzorgt

Ook vragen worden accuraat beantwoord

Vlotte, correcte service. Prettig zaken doen.

Vlotte, correcte service. Prettig zaken doen.

Prima assortiment (op aanvraag meer dan op de site staat). Levertijd en kwaliteit is goed.

Prima !

Snelle levering, mooi verpakt

perfect

niets bij te voegen

Uitstekende service

Ruime keuze, snelle levering en prima service

goede telefonische bereikbaarheid en nette levering

Vragen werden prettig beantwoord en ze hebben gedaan wat ze hebben beloofd

Snel en professioneel geholpen

Mijn vragen zijn snel en professioneel beantwoord waarna alles ook snel geleverd is. Top.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE