Altijd snel in huis

Zeer betrouwbaar en snel verzonden

Prima levering en net product

Bestellen en betalen gaat prima. Helaas is het aanbod nog niet zo heel groot. Hou wel rekening met de verzendkosten van 6,95

Snelle levering!

Mijn zoon zeer blij met de Peak ESR 70, geweldig apparaat voor doormeten elco’s!

prima service

Peak dca en lrc s'anderendaags reeds geleverd. producten zoals beschreven op de website en werken perfevt. zo moet het. proficiat

Kreeg mijn spullen zoals verwacht

Alles goed en vergelijkbaar met grotere bedrijven zoals Bol en Coolblue maar veel beter in Solderen en meet gereedschap. Niets mis mee :)

Soldeer station en attributen

Zeer snel geleverd en goed verpakt. Voorlopig nog geen problemen gehad met de producten en zien er allemaal vrij degelijk uit. Zeker niet twijfelen kopen die handel!

Gewoon goed

Snelle levertijd en goede support zoals het hoort

Prima eerste ervaring bij Eleshop

Een fraai koffertje met LCR en DCA75 gekocht van Peak. Snel geleverd en omdat ik nog iets had besteld kreeg ik een rolletje soldeer gratis omdat ik 2 x verzendkosten moest betalen. Eleshop staat inmiddels bij mijn favorieten.

Programmable Powersupply

supersnel geleverd! Prima product

Superschnelle Lieferung, alles Bestens. Bestelle gerne wieder

Tolle Bestellseite.

Degelijk en betrouwbaar.

De artikelen die ik bij Eleshop gekocht heb blijken elke keer weer van een degelijke kwaliteit te zijn. Zij zijn eerlijk over hun levertijden en leveren alles goed verpakt af.

prima website

alles is goed en snel aangekomen

snel, alles ok

prima Maha-Powerex batterijen

snelle levering, prima producten, goede prijzen.

snelle levering, prima producten, goede prijzen.

Levering verliep volgens afspraak, snel en correct.

Snelle levering, alles in orde!

Zeer goede ervaring met deze webshop.

Supersnelle levering. Alles perfect.

Ok

Mooie duidelijke website, snelle levering.

Ik appreciëerde het continu updaten van waar het bestelde artikel zich bevond. Guido - Bekkerzeel

zeer snelle levering

goede waren en correcte en snelle levering

Altijd zeer correct, netjes te woord gestaan.

Heb mijn spectrum analyzer ook hier gekocht, goede ervaring met Elecshop, zal ze zeker aanraden bij mijn vrienden.

goed en vlot

Goed en snel

Bestelling snel geleverd zonder problemen. Helemaal prima!

goede en snerlle service degelijk product

product is van goede kwaliteit . service is snel en degelijk

Goede service en snelle levering

Top bedrijf met goede service en snelle levering,duidelijke en overzichtelijke website, voor herhaling vatbaar en aan te bevelen

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE