Zeer goede service.

Duidelijke webshop met mooi overzicht. Levering zoals het hoort, snel en zonder problemen. Gekocht product: Labvoeding Owon P4305. Beter dan verwacht. Geen lawaai van ventilator bij normaal gebruik. Voor mij een pluspunt. Hoge resolutie van 1 mV en 1 mA een ZEER groot pluspunt. Klein minpuntje is dat er geen uitklapbaar voetje vooraan de voeding zit om in hoogte te verstellen.

Voor België voor 16h ipv voor 17h bestellen voor next-day-delivery

Producten en service zijn perfect in orde. Gelieve wel duidelijker aan te geven (op de home pagina) dat er voor België voor 16h besteld moet worden ipv voor 17h voor volgende dag levering.

Zoals het hoort te zijn.

Product zoals omschreven en tijdig geleverd

goede prijs, snelle levering

Gewoon TOP.

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

Uitstekend aan de telefoon geholpen

Goed advies

Gewoon een goede webwinkel zoals het hoort!

'T is allemaal vrij simpel, webshop heeft voorraad, kennis en prima beschrijvingen. Klant krijgt de volgende dag een netjes ingepakt product. DÍT verwacht ik van een webshop, helaas gaat het bij anderen nog al eens mis, bij Eleshop niet. Ik heb hier inmiddels mijn soldeer station, reflow hot air station en nu de TS100 "meeneem soldeerbout" gekocht en natuurlijk neven benodigdheden (40/60, wick, flux etc). Ja ze zijn niet de goedkoopste, maar dan hoef je ook geen weken te wachten of risico's te lopen. Van het niveau dat je normaal alleen in de zakelijke markt tegenkomt maar dan voor iedereen.

Goeie service

Service O.K.

Snelle en goede service.

Snelle en goede service

Duidelijke webshop, snelle en goede service

Goede prijs en snelle levering

Ervaring was goed, duidelijke communicatie en snelle levering tegen een goede prijs.

Prima service en vlotte levering zoals altijd bij Eleshop

Al regelmatig hier appatuur besteld en alles werd altijd netjes de volgende dag geleverd. Prijzen zijn scherp.

Het pakketje werd een dag na de bestelling geleverd.

Goede website. Snelle levering. Goede update status over de verzending

Ik had over de TS-100 soldeerbout gelezen toen ik naar soldeerbouten met actieve punt zocht (allereerst om te weten wat het is). Toen zag ik dat Eleshop die leverde en uitgebreide informatie had. Besteld en per omgaande gekregen. En ik ben er zeer tevreden over.

TOP

Prima afhandeling en snelle levering.

Ben zeer tevreden.

Goede service + snelle levering!

super snel en goedkoop geleverd, top.

snel geleverd en goed spul voor een redelijke prijs.

Goed assortiment, snelle levering

Goede en ruime keuze. Goed geprijst en snel geleverd. Zeker een aanrader!

goede service

snelle en goede service, product goed verpakt.

Al meermaals besteld via Eleshop en nooit teleurgesteld. Snelle levering en goede spullen.

Snel en Goed Materiaal

Gebruik Devil Design 3D Print Filament van hier en het is de beste Filament die ik tot nu toe heb gehad. Ga zeker meer halen hier.

Snelle en correcte levering

Reeds onmiddelijk in gebruik genomen, voldoet perfect aan de verwachtingen.

Dit bedrijf doet wat het zegt, en niets anders.

De eerste bestelling is zo goed gegaan zonder problemen en onduidelijkheden, een goed georganiseerd bedrijf. Top!

Snelle en nette levering.

Snelle en nette levering. Er ging wat fout met mijn account in de webshop, maar ook dat werd gelijk opgelost.

snel en goed geleverd

Goede info op website