Pluspunten

Snelle levering, goede service, Kwaliteit van de producten is goed. Dit is mijn vaste leverancier voor soldeerspullen.

Schiet me zo niks te binnen.

Pluspunten

Goede prijs - Snelle levering - Prima afhandeling !

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

prima hulp geboden; vragen worden netjes beantwoord. Verkeerd bestelde spullen worden probleemloos teruggenomen en terugbetaald

Pluspunten

Snelle afhandeling, overzichtelijke website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Snelle communicatie Prima prijzen Goede support

Ik heb geen verbeterpunten

Pluspunten

snelle communicatie goed aanbod

website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geweldig product 8 plugs oplader met indicator dat het laden bezig is en als hij klaar is staat er done je hoeft verder. Iks meer te doen. De oplader zelf heeft een aparte inplug(oude muis of toetsenbord inplug) daar zit een blok aan die controleerd en reguleerd echt een aanrader. Het product is zijn prijs wel waard. Alleen ik zou graag 5 sterren willen geven maar toch vind ik de prijs wat aan de hoge kant

Werk de prijzen een beetje bij

Pluspunten

Alles

Pluspunten

-Zeer snelle en correcte pre-sales informatie gekregen over een toestel dat ik wilde aankopen. -Toestel was niet op voorraad en de voorziene leveringstermijn werd heel correct nageleefd.

-Geen

Pluspunten

snelle levering en goede producten

Pluspunten

betreffende het plaatsen van de bestelling, de prijs, de respons, en de levering (snelheid, opvolging) ... prima

tot hier toe prima in orde! de echte test is wanneer er iets defect raakt en er beroep gedaan moet worden op service ed vandaar 4,5

Pluspunten

Snelle verzending en goede communicatie (track & trace)..

Verzendkosten moeten lager.

Pluspunten

Kennis van zaken, keurige afhandeling zowel bij initiele verkoop als bij service na verkoop, uitstekende prijzen, snelle levering, denkt actief mee.

Bij een goed bedrijf hoop ik altijd dat ze hun aanbod uitbreiden. Op die manier hoef ik minder vaak op zoek naar een even goed bedrijf voor andere dingen die ze nog niet hebben.

Pluspunten

Goede producten, snellere levering

...

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Een vriend van mij had deze voeding gekocht en was er lovend over. Gemakkelijk van de ene voltage naar de andere overschakelen als je aan het uitproberen bent. Dus samen een ochtend alles goed bekeken en tevreden. De uitlezingen zijn er nauwkeurig maar ook makkelijk wat amperage betreft. Je ziet gelijk of het goed of fout gaat met het te testen apparaat.

Pluspunten

Duidelijke webshop en snelle verzending. Klant wordt goed op de hoogte gehouden tijdens de diverse stappen van afhandeling bestelling Producten worden goed verpakt verstuurd.

Altijd positief als je moet nadenken om een verbeterpunt te vinden. De factuur moet door de klant zelf worden gedownload. Deze automatisch per e-mail toesturen zou een mooie toevoeging zijn. (vooral voor zakelijke klanten handig)

Pluspunten

Men heeft op de mobiele website een chat functie waarmee jecgoed geholpen wordt. Stipte levering met mailtje met track andere tracé.

Op de website graag actuelere info over aanwezigheid product.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE