Gute Auswahl, schnelle Lieferung

Gerne wieder

Gladly again!

I've had two experiences with this seller so far. Everything went smoothly: the purchase process, delivery, the product, and the unbeatable price. I can't comment on returns and refunds, as I haven't experienced them myself. Recommended.

Alles okay

Alles okay

Alles TOP, schneller Versand, top Ware

der ganze Bestellablauf ist einzigartig, Ware wurde schon nächsten Tag versand, die Versandkosten sind auch moderat, wobei andere Mitbewerber das doppelte verlangen, einfach Spitze!

Uitstekende service verlenende, zeer goed bereikbare en reaktieve meedenkende leverancier.

Men beantwoorde al mijn vragen vooraf aan mijn aanschaf, nam hier alle alle tijd voor en dacht ook mee met mij en stelde alternatieven voor. Men is technisch onderlegt en namen zelfs onmiddelijk contact op met de hun leverancier over diepgaandere of niet geheel duidelijke technische zaken uit documentatie. Zeer snelle reaktie op alles en prijstechnisch waren ze mij ook ter wille. Uiteindelijke leveringen waren zeer snel en werden zo mogelijk dezelfde dag verstuurd.

Bester Preis für die Entlötstation, zügige Lieferung und gut verpackt

Ich brauchte eine Entlötstation, die ich in diesem Shop zum besten Preis gefunden habe. Nach Bestellung wurde der Versand zügig in die Wege geleitet und die Station war nach wenigen Tagen bei mir.

Keurig bedrijf.

Ik heb zeker een tiental keren besteld bij Eleshop. Leveringen zijn altijd supersnel en volledig. Ik heb de klantenservice nog nooit nodig gehad. Precies wat je als klant wilt.

Alles Top!!!

War auf der Suche nach bleihaltigen Lötzinn und bin im Eleshop fündig geworden. Bestellt und die Lieferung war innerhalb einer Woche da. Kommunikation per Mail wahr sehr gut. Der Shop ist unbedingt empfehlenswert. Werde in Zukunft hier weiter einkaufen.

Van keus, bestelling tot levering, tot nu toe, perfekt !

Verschillende bestellingen verliepen allemaal prima ! Tegenover andere leveranciers zijn de bestellingen altijd deftig verpakt en komen ter bestemming zonder transport schade ! Bedankt daarvoor !

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Hirschmann meetklemmen, origineel, goede prijs en snel geleverd. Ik ben heel blij na jaren weer originele meetklemmen te hebben van hirschmann

Absolut perfekt

Die Lieferung war schneller als vorausgesagt da. Der SA ist gut verpackt und das Gerät selbst erfüllt alle meine Erwartungen. Das Wiki und die Videos dazu sind absolut gut gemacht. Ich werde Eleshop im Hinterkopf behalten und gerne weiter empfehlen. vy 73 de Oli DB5ZF

kwaliteit

Wat een shop! Per ongeluk verkeerde kabel besteld, stom. Maar was snel geleverd, snel retour, snel verwerkt en volledig correct. Super service!

Service und Lieferung sehr gut

Bezahlung auf Rechnung wäre schön.

Mooi assortiment en goede service

Flexibel bij het versturen, snelle reactie klantenservice.

Snel en netjes verpakt

Bestelling zeer snel geleverd

Goede winkel

Ik kreeg mijn bestelling snel en het was goed ingepakt.

Perfect en snel geleverd

'

Snel en verzorgt.

Sehr schnelle unkomplizierte Abwicklung. Kann ich weiterempfehlen.

Sehr schnelle unkomplizierte Abwicklung. Kann ich weiterempfehlen.

Goede service, snelle levering

Een specialist op het electronicagebied en levert zoals beloofd. Kortom, een aanrader!

Breed assortiment, snel geleverd

Tijdje getwijfelt om een oscilloscoop te kopen, bij eleshop veel keuze en goed te vergelijken. Uiteindelijk besteld en de volgende dag kon hem al proberen. Goed over tespreken en kon veel extra toevoeging/hulpmiddelen direct bij bestellen.

Goede service en prijzen.

Zeer goede website.

Alles ok

Es könnten gleich die Datenblätter zu den Artikeln mit auf der Qebsite vorhanden sein.

Absolut Top

Das bleihaltige Lötzinn ist echt super und verarbeitet sich prima, Die Pinzette ist auch eine sehr gute Wahl. Wenn die Rolle leer ist bestelle ich auf jeden Fall wieder

All went well, fast delivery.

I wish all the things in life would work like ordering from Eleshop. : ) Fast delivery, items as described, well packed, etc. First class service, would definitely recommend them.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE