Stipt en compleet

Ook tijdens de drukte van de afgelopen weken kwam mijn zending compleet en keurig verpakt aan. TOP!

Kwaliteit,Prijs en Service TOP

Meerdere meet en test apparatuur gekocht Recentelijk een tablet oscilloscoop deze deed een beetje raar deze terug gestuurd. Volgende dag een nieuwe gekregen deze werkt top. Gewoon goed zoals het moet.

JBC soldertips bleken op voorraad en werden snel geleverd

Extreemnsnel bezorgd HELEMAAL HAPPY

geleverd zoals beloofd

De bestelling zou pas in Januari geleverd worden omdat er 1 item niet in voorraad was. Na even gebeld te hebben, is er snel een oplossing gekomen en werd ik 2 dagen later verrast door een pakjesdienst aan de deur.

Alles okay

Prima werkend apparaat en op tijd geleverd. Tevreden.

Ware gut - Lieferung schnell

Die Ware (Wärmebildkamera) entspricht der Beschreibung im Shop, war schnell bei mir und funktioniert! So muss es sein

Van het begin van het bestelproces tot op en zelfs na levering krijg je steeds voldoende info. De website is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Geleverd product voldoet aan de eisen en is origineel. Dus geen namaak. Eleshop hanteert ook aanvaardbare prijzen. Op die manier blijf ik klant.

altijd weer goed !

Altijd weer goed, 2 duimen omhoog !

Snelle levering. Goede website

Het product was zoals getoond op voorraad en binnen twee werkdagen verzonden. Website is eenvoudig maar goed te navigeren.

Snel bezorgd

Gemakkelijk besteld. Het pakketje was goed ingepakt en is snel bezorgd. Ik heb een fout gemaakt in mijn bestelling, maar nadat ik heb gebeld is dit prima opgelost.

Good price, very fast delivery

Great shop.

Snel, zonder gezeur, goede productselectie

Snelle en correcte bediening

Eerst snel en correct telefonisch advies gekregen. Daarna perfect geleverd en ondertussen overtuigd van de juiste keuze.

Geweldig winkel

+- 10 keer besteld. Altijd supersnelle en correcte levering. Nooit problemen gehad.

Super service!

Altijd goed advies en zeer snel verzonden! Super ervaringen keer op keer!

Super helpdesk, goede producten, strakke levering

Ze reageren snel en adequaat op vragen over de producten en leveren goed en snel!

Zeer snelle levering. Bedank.

Alles wie gewünscht, besser geht nicht.

Einer der letzten "Läden" die noch verbleites Lötzinn anbieten, und dann noch zu einem vernünftigen Preis. Ein schneller Versand kommt auch noch dazu. Was will man mehr?

Kundenfreundlich, transparent und schneller Service

Schnelle Lieferung, top Kommunikation gerne wieder!

Perfekt!

Von der Bestellung bis zur Lieferung hat alles perfekt geklappt. Vielen Dank, ich bin sehr zufrieden und kann Eleshop jederzeit weiterempfehlen.

zeer goed

goede en snelle uitvoering van de bestelling.

als alle webshops half zo goed zijn als eleshop zou de wereld stuk mooier zijn

afgelopen 3 maanden flink ( voor mij ) ingekocht bij de eleshop in een woord perfect

Goede website, prijzen en levering

Goede website, prijzen en levering

Snel in huis.

Zoals altijd: Goede prijs, directe levering en dus snel in huis.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE