Snel en goed geleverd!

Duidelijke website en goede bereikbaarheid geven vertrouwen!

Altijd tevreden

Snelle bezorging, bijna alles op voorraad. Top bedrijf.

Uitstekende shop

Ik heb alleen maar positieve ervaringen Eleshop: grote keuze voor de elektrotechnieker, correcte prijzen en vooral snelle reactie wanneer je advies nodig hebt.

Snelle service en bezorging, met deskundige service als je die nodig hebt.

Eleshop is mijn standaard adres voor meetapparatuur ander en elektrotechnisch gereedschap. Wanneer je weet wat je moet hebben is het een webwinkel zonder poespas met snelle bezorging. Toen ik om advies vroeg was dat er ook, deskundig en snel. Absoluut aanbevolen!

Super Service

Super Service, sehr schnelle Lieferung. Danke!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldige webshop! Bedankt dat jullie er zijn.

Als ze deze webshop als maatstaf zouden aanhouden voor andere webshops, dan zou de "webshoppen-wereld" er ineens veel beter uitzien. Wat een fijne winkel is dit toch. Goede, snelle en vriendelijke klantenservice die ook nog eens goed op de hoogte is van alles. Ik zou eigenlijk niets weten op te noemen wat er beter zou kunnen. Ben gewoon 100% tevreden altijd, dus hierbij een dikke 10.

Snelle bestelling en goede levering

Ik kon mijn artikel snel vinden en bestellen. Communicatie over bezorging verliep prima.

Snelle verzending, track & Trace melding per mail

Bestellung und Lieferung ohne Problem, schnell, und Zuverlässig

Produkt entspricht der Beschreibung. Das Lötzinn fließt gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, netjes verpakt, alles dik in orde.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Fluke meter besteld met wat accessoires, precies als in de beschrijving en snel geleverd.

Ich habe mir kürzlich Atlas ZEN50ß und ESR78Gold gekauft Top Shop

Ich bin mit diesem Shop absolut zufrieden, die Preise gegen andere Anbieter einfach Top kann niemand überbieten. Die Ware kommt sehr ordentlich verpackt und schnell geliefert. Ich bekomme auch hier, Sachen zu kaufen, ich sage nur Hakko FR301 unübertroffen.

Simply Awesome!

Eleshop sent the item on the day of the order, and I got it the next day. The item was very neatly packed and well-priced. It was the cheapest in The Netherlands. Highly recommended shop.

Vriendelijk, professioneel

Jaar geleden een JBC soldeerstation gekocht hier. Goed advies, vriendelijk, duidelijk en zakelijk. Snelle levering ook. Prima apparaat. Binnen seconden op temperatuur, werkt perfect. Ongeveer €250,- maar meer dan waard. Nu nog een andere stift erbij gekocht. Zelfde ervaring. Vriendelijk, duidelijk en zakelijk. Top!

Goed produkt, levering niet fe volgende dag!

Ik had bii Eleshop besteld, omdat werd beloofd dat de volgende werkdag zou worden bezorgd. Het bleek 2 dagen later te arriveren. Konden ze niets aan doen, is iets van PostNL, maar dan kun je ook niet beloven dat het er de volgende dag is. Anders het beter of met een andere service ECHT regelen.

Alles ist bestens gelaufen

Gut funktionierender Webshop.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ook service zoals u nergens krijgt

Niet alleen een zeer goed product tegen een zeer scherpe prijs. Snelle levering? Zeer snel. Bovenal een service van een dergelijk hoog niveau, wat ik niet vaak meemaak. Iets nodig? Koop hier! Echt een aanrader.

Netjes en snel geleverd.

De bestelde apparaten werken goed, niets mis mee.

Probleemloos

Probleemloze ervaring

Prachtig product, supersnelle levering

Als aanvulling op mijn eerdere aanschaf van een Siglent scope, heb ik een bijbehorende tas gekocht. Prachtige perfect passende tas voor een nette prijs en ook nog eens supersnel verzonden. Top!

Weer snel en compleet geleverd

Meerdere bestellingen gedaan en ook nu weer correct en snel geleverd

Snelle services en erg blij met de gekochte producten

super snelle levering van een groot aantal voedingen

Een fraaie behuizing en een grote functionaliteit voor een laag bedarg

Flowless Service!

Definitely going to keep being a costumer. Very professional and responsive! Absolutely recommend.

Geweldige ervaring

Snelle levering , eerlijke prijzen, top materiaal

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE