Snel en netjes geleverd Overzichtelijke site bestellen was super makkelijk

Schneller Versand, Lieferdienstleister grenzwertig

Schneller Versand, Ware wie erwartet und gut und neutral verpackt. Der Lieferdienstleister kommt 4 Stunden nach der prognostizierten Zeit, unteres Delta, kein Echtzeitracking. Also faktisch den Tag an zu Hause gefesselt. Ich stelle mir die Frage warum das Paket nach Frankfurt geht um dann wieder nach Köln zu fahren. 400Km für die Katz. Ich kann mir nicht vorstellen das in der Nähe Köln kein Verteilzentrum gibt. Aber das liegt nicht im Ermessen von Eleshop.

Tolles kleines Gerät!

Ich habe mir das OWON HDS245S gekauft. Ich war skeptisch. Kleines Gerät mit Multimeter, 2 Strahl Speicher-Oszi und Signalgenerator zu einem kleinen Preis. Ob das was taugt? Ich wurde eines besseren belehrt. Für meine Zwecke, Überprüfung von NF Verstärkern, Digitalschaltungen, usw. vollkommen ausreichend. Die 3 Geräte lassen sich unabhängig voneinander betreiben. Es muss nur umgeschaltet werden. Will man aber Signale genau ausmessen, sollte man aber ein teueres Gerät bevorzugen. Für Anfänger ist es bestens geeignet. Ebenso für einfache Messungen im Service - Bereich, da Batterie betrieben.

Snel en scherp

Snep en scherp geprijsd

Zeer goede service, een aanrader

Snelle levering, degelijke verpakking en scherpe prijzen.

Aanrader!

Uitgebreide, duidelijke website met alle relevante gegevens, en de beste prijs. Bestelling wordt goed verpakt en snel verzonden.

Goed, snel, dichtbij

Assortiment is voldoende. Snel, dichtbij, op voorraad, ik ben tevreden.

Mooie verzameling producten tegen aantrekkelijke prijzen

Mooie verzameling producten tegen aantrekkelijke prijzen

boven verwachting

even een 16p chip uitsolderen is geen enkel probleem. Dat gaat snel en eenvoudig zonder schoon te hoeven maken. Zeker een dikke pluim waard

Super tevreden

Het soldeerstation wat ik had besteld misten een knop ik heb gebeld met de vraag of ze een losse knop hadden de eerste medewerker die ik sprak was nieuw en wist het niet de medewerker die het wel wist had pause ik zou binnen een half uur terug gebeld worden ,binnen 25 min werd ik terug gebeld en na uitleg van de situatie werd mij verteld dat ze de missende knop op zouden sturen 1 dag later was het binnen, het contact wat ik had was fijn de medewerker waren eerlijk klantvriendelijk en behulpzaam voor mij een belangrijke reden om hier vaker te kopen en voor de betreffende medewerkers jullie zijn goed bezig een echt visitekaartje voor eleshop

Goed spul

Betrouwbare website en snelle levering.

Betrouwbare website en snelle levering.

prompte levering, goed aanbod

mooi aanbod van spullen die je moeilijk elders kan vinden

Gewoon goed.

Onlangs een Siglent labvoeding gekocht en zoals voorgaande keren is dit goed bevallen. Ze hebben een fijne site met goede service. Voor 17:00 besteld was idd volgende dag in huis. Mij ervaring is elke keer weer dat het een fijn bedrijf is om producten van te kopen.

Schnell, unkompliziert und zuverlässig.

Ich bin einer Empfehlung gefolgt und bin mehr als positiv überrascht.

Great assortment of products, good prices, same-day shipping, received the next day as promised. What else could we want? I ordered from them before at my previous job and it was perfect too.

Super !! Gerne Wieder !1

Die Lieferung war schnell und unkompliziert !! Sehr zu Empfehlen !! Das Produkt war wie beschrieben !! Vielen Dank !!

Snelle levering en kwaliteit.

Via via bij eleshop terecht gekomen.

alles vlot verlopen

vlotte afhandeling van onze bestelling

...

zeer goed

soldeer unit na twee jaar geen display meer even gebeld en gelijk een nieuwe gekregen top service

Schnell und zuverlässig in bester Qualität!

Die Qualität und das Handling des Gerätes sind ausgezeichnet. Ein herzliches Dankeschön an die Entwickler, welche ein ausgezeichnetes Meßinstrument zu einem fairen Preis der breiten Masse der Funkamateure zur Verfügung stellen. Bestellung und Versand liefen problemlos. Ich bin begeistert und würde das Gerät jederzeit wieder kaufen. Einziger Kritikpunkt ist eine leider fehlende deutsche Bedienungsanleitung. 73 de DG0JN

Alles in Ordnung

Die Bestellung wurde sehr schnell bearbeitet und verschickt. Kann ich nur empfehlen.

Vlot en correct, nette prijs

Volgende dag geleverd en netjes verpakt

Zeer snelle service

Prima bedrijf