Perfecte service zoals altijd

Perfecte service zoals altijd

overzichtelijk en "waar voor je geld"

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Prima.

Gewoon goed

Gewoon goed snel en duidelijk

perfekte service

snel geleverd en netjes verpakt ook dat het voor zakelijk op rekening kan dat is een groot pluspunt.

Makkelijk en snel!

Makkelijk bestellen via de website. Snel geleverd. Keurig verpakt. Soldeerstation doet wat hij moet doen, maar een uitgebreidere gebruiksaanwijzing zou fijn zijn...

Eleshop is top! Deskundig advies, vriendelijke service, en snelle levering. Een aanrader!

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor Eleshop, waar ik recentelijk multimeters en een isolatiemeter heb gekocht. Het team bij Eleshop is zeer behulpzaam en dacht met me mee om de juiste producten te selecteren. Ze namen de tijd om mijn technische vragen geduldig te beantwoorden. Hoewel ik nog geen ervaring heb met de after-sales service, ben ik tot nu toe zeer tevreden over de geboden service en mijn aankoop. Al met al is Eleshop een betrouwbare keuze voor meetapparatuur, en ik zou ze van harte aanbevelen aan anderen.

Top soldeerstation, supersnel geleverd!

Heb een Atten ST80 soldeerstation gekocht. Met enkele soldeerpunten. Nog bescheiden ervaring mee, maar werkt zoveel fijner dan mijn oude soldeerbout. Eleshop heeft een goed assortiment - kwalitatief goede produkten voor niet teveel geld. En supersnel geleverd, 16:55 besteld, volgende dag 8:35 binnen. De meeste shops hebben het dan nog niet eens bij de vervoerder aangeleverd. Absoluut top!

In 1 dag geleverd, goed verpakt, goede kwaliteit product

De oscilloscoop was netjes verpakt en volledig opgeleverd met alles wat er bij hoort. Geen sporen dat iemand anders deze eerder al heeft uitgepakt of gebruikt... Alles was netjes en compleet. Niet de goedkoopste oscilloscoop mar ik ben zeer onder de indruk van deze Siglent SDS2104XP. Top.

Prima, snel geleverd

Snel geleverd, duidelijke wesite, scherpe prijzen, niks mis mee

Ware kam sehr gut verpackt und schnell an - gerne wieder!!!

Dies war meine erste Bestellung in diesem Shop und ich muß sagen, das alles zu meiner vollsten Zufriedenheit abgelaufen ist.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schnelle Lieferung, Ware i.O.

Ware wurde schnell geliefert. Gerne wieder.

Super Ware! Schnell geliefert. Alles bestens

Super Ware! Schnell geliefert. Alles bestens

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mijn schoonzoon zegt altijd hier kopen en dat doe ik dan maar hij heeft gelijk. Uitstekende service

Einwandfreie und schnelle Lieferung un gut schützender Verpackung

War meine erste Bestellung bei Eleshop, wird aber bestimmt nicht die letzte sein. Schnelle Kommunikation mit Bestell- und Versandmitteilung und schnelle Lieferung.

Superschnelle Lieferung

Sehr schnelle Lieferung. Erhielt eine Mail, dass nicht an Packstation geliefert werden kann, meine Antwort mit der neuen Anschrift wurde innerhalb kürzester Zeit bearbeitet und das Paket ging trotz Adressänderung noch am selben Tag raus. Einen halben Punkt Abzug dafür, das der Firmenname meiner Arbeitsstelle nicht, wie in der Mail als neue Adresse angegeben, auf dem Adressaufkleber genannt wurde. Es war reines Glück, das unter der Hausnummer nur die Firma ansässig ist und der GLS Zusteller in der Warenannahme fragte, ob ich dort bekannt bin.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima begrijf, wat vooral bleek bij de aftersales

De stereomicroscoop die ik heb aangeschaft bij Eleshop bleek niet helemaal compleet te zijn. Na een simpele e-mail zijn de ontbrekende schroeven snel nagestuurd. En deze afhandeling is op een prettige en correcte manier verlopen. Kortom: een bedrijf om zeker aan te bevelen en om zeker bij terug te komen.

Great shopping experience

I received the product very fast after the order was placed - securely packaged, to avoid any possible transport damage.

Snelle levering mooi product

Levering ging snel. Product werkt goede.

PINECIL Set aus kurzen Lötspitzen (fein)

Очень быстро, очень хорошо

geen enkel probleem

in korte tijd een digitale multimeter en een soldeerstation gekocht, werd direkt volgende dag bezorgd en alles werkt zoals beloofd

## Super schnelle Lieferung, top schneller Service !

Habe dort ein Owon SDS 1104 Oszilloskop gekauft, das 4 Tage später aus Holland in Deutschland angekommen ist. Super schnelle Lieferung. Gab dann ein kleines Problem, doch der Service war TOP, schnelle Antworten und immer Hilfsbereit und das Problem hat sich zwei Tage später erledigt. So stellt man sich Europa vor. Gute Händler die im Ausland sitzen, schnell liefern und einen super Service haben. War das zweite Gerät was ich dort gekauft habe und werde auch weitere dort kaufen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ontvangen wat ik besteld heb.

Ontvangen wat ik besteld heb. De omschrijving was goed genoeg om een keuze te maken.

Prima op tijd geleverd en goed verpakt.

Fluke 115 multimeter is bewezen goed.

Zeer goede service

Eerder al een product teruggestuurd want ik dacht dat het defect was. Eleshop heeft met hun goede service bewezen dat het goed werkte en sindsdien is het ook in vol bedrijf! Dat ervoer ik als zeer goede service. Dus nu weer een bestelling geplaatst.

Super Leistung für diesen Preis

Hallo. Ich benutze das Gerät zum Radiobasteln und Amateurfunk-Anwendungen. Mein Hauptgrund für die Anschaffung ist der eingebaute Signal-Generator für AM und FM zum Abgleichen von Geräten. Das Menü für die Marker ist etwas umständlich, ich vertippe mich oft, ist aber nicht wichtig. Man bekommt auf jeden Fall viel Funktionalität für sein Geld. Mit freundlichen Grüßen

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE