Fijne webshop, snelle reactie en goede service.

Na de bestellingbevestiging al snel een verzendbevestiging (aan PostNL) ontvangen. Helaas ging het bij PostNL fout en bleef mijn pakket op het depot hangen waardoor mijn pakket ''(nog) niet ontvangen'' was terwijl ik wel de verzendbevestiging had. Na een week contact opgenomen met Eleshop en die hebben er meteen werk van gemaakt. Fijne service en snelle reacties met daarbij updates die teruggekoppeld werden aan mij.

Zuverlässig und schnell.

Einer der besten Shops im Netz. Bestellt habe ich das Gerät „Peak Electronics DCA75 pro“. Es kam sehr gut verpackt bei mir an. Auf dem Produktkarton befand sich ein Original Herstellersiegel. Die Software betreibe ich auf einer Bootcamp-Partition eines iMac mit i5 Prozessor. Läuft einwandfrei und sehr schnell.

Snelle en correcte levering

Snelle en correct levering, TF930 3 GHz Counter werkt prima.

Ontvangen pakket

Bestelde goederen zouden binnen 2-3 werkdagen verstuurd worden, gelukkig binnen 1 dag op de post gedaan. Echter post-nl zat tegen; een week vertraging. Helaas pakket te laat geleverd en moeten retourneren.

Keine Probleme, alles ok.

Das war mein erster Kauf bei Ihnen. Alles hat reibungslos funktioniert.

Good Hakko soldering iron, delivery problems though

Soldering iron itself works great. Tip was a bit dirty so not sure if it was used before? Or it it’s part of testing. Anyway it works great. They delivered to Germany through GLS which is a nightmare service. Package delayed then they didn’t even ring the door when I was home all day. Would be happy to order from here again, especially if delivery service was changed!

Alles Super bis auf die Versand Firma GLS...

Statt GLS wäre DHL viel zuverlässiger!

Ik ben uiterst tevreden met mijn bestelling.

Besteld een Brymen BM257s multimeter met draagtas en een Atten AT938D soldeerstation met verschillende soldeerpunten. Zowel de multimeter als het soldeerstation heb ik kort getest. Of alles naar behoren werkt zal ik met de tijd ervaren. Vooralsnog is de BM257s voor mij nauwkeurig genoeg. Ga 'm voornamelijk inzetten voor storingsanalyses.

SLECHT

pakketje is 12 juni verstuurd, zou de 14e bezorgd worden, het nu 17-6 en heb nog steeds niets. Zeer teleurstellend!!!

Prima services. Vlot geleverd

Snel

Snel top

Supersnelle levering, multimeter met uitstekende prijs/kwaliteit

's avonds besteld, volgende ochtend geleverd. Zoals altijd, prima service van Eleshop. Multimeter is zeer geschikt voor hobbymatig gebruik, solide, snel, veel funkties en 6000 counts voor een relatief lage prijs.

prima geregeld

Door vriend geadviseerd: jullie hebben kwaliteitsproducten!

Het goede vlot geleverd.

Het goede vlot geleverd.

Für mich als echtem Amateur super!

Ich löte vielleicht 10-20 mal im Jahr an Frequenzweichen und genau so oft an Freidraht verlötenen Röhren-Amps herum. Ich habe also wenig Routine und freue mich darüber, wenn es bereits beim ersten Ansatz ohne Fehler klappt, was mir mit bleifreiem Lötzinn deutlich schwerer fällt. Und was die gesundheitliche Belastung angeht: Ich arbeite ausschließlich in meinem privaten Bereich, bin jetzt 60 Jahre alt und habe also die letzten knapp 50 Jahre mit Blei aber halt nur sporadisch gearbeitet. Für mich persönlich stellt sich daher und vor allem im Rückblick auf meine lebenslange gesundheitliche Belastung durch Abgase, Schwermetalle, Asbest, usw., die Gefahr durch den Bleianteil als unbedeutend dar.

zeer klantgericht, persoonlijk, snel

zeer klantgericht, persoonlijk, snel

Eleshop Goede Keuze!

Zeer scherpe prijzen maar vooral sublime service en support, zeker een aanrader!

Kwaliteit voor een lage prijs

Scherpe prijs, snelle verzending

Place to go voor meetapparatuur enz

Goede service en snelle levering

Had een vraag over een product en kreeg snel en duidelijk een aantwoord. Snelle levering en producten waren zorgvuldig verpakt.

schnelle Lieferung, Artikel ist, wie beschrieben

Super Serveric, liefert nach Transportschaden sofort Ersatz.

Ich bin sehr zufrieden

xxx

Ein Muss für jeden Funkamateur

Nach einer Empfehlung habe ich mir den TinySA Ultra gekauft und wurde nicht endtäuscht. Die Messmöglichkeiten lassen keine Wünsche offen. Ich kann den TinySA Ultra uneingeschränkt weiter empfehlen.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Mijn ervaring met Eleshop is zeer positief. Ze verkopen goede spullen en geven goed advies en uitleg. Bij een vraag krijg ik binnen 1 dag antwoord.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE