Snelle correcte levering.

Was mijn eerste bestelling. Telefonisch contact gehad en heel relaxed en professioneel verliep alles.

Prima eerlijke tent

Producten lijken soms zo populair dat ze in backorder (?) staan. Iets meer informatie van de status van de bestelling zou in dat geval zou welkom zijn. Maar ze leveren wel altijd. Verder top tent!

Kwaliteitstoestellen en correcte, snelle levering.

Kwaliteitstoestellen en correcte, snelle levering.

Fijne spullen, goede prijs en service

Mooie spullen, op Tijd geleverd en goede service

prima!

doen wat ze zeggen etc.

Prima! Vandaag besteld, morgen in huis

Spectrum analyzer besteld en de volgende dag in huis gekregen. Snel en goe.

Moderne, efficiënte webshop aangevuld met vlotte menselijke ondersteuning

Ondersteuning gehad in selectie van toestel, het opsplitsen van deelleveringen, retour van een beschadigde levering. Allemaal zeer correct en hartelijk opgevolgd!

Vlotte service en een duidelijke website met goede info

Filmpjes op de website waren ook erg nuttig.

uitstekend

alle de bestellingen die ik gedaan heb to nu toe , geen problemen.

zakelijk en correct

Goede klantenservice

Bestelling snel verzonden, vragen per mail ook lekker snel beantwoord. En kwaliteit voor een schappelijke prijs

Snel en goed. Komt met post nl, dus geen gedoe.

snel en top service

snel en top service

Sehr gut !

Alles super gelaufen

Snelle en probleemloze levering

Bestellen ging snel, alhoewel de website misschien iets overzichtelijker kan. Het is niet altijd duidelijk welke artikelen te bestellen zijn en de zoek functie functioneerd niet goed. Als ik zoek naar 'din plug' dan komt ie met een meetinstrument.

Sehr schneller Versand !

Alles wie beschrieben. Preis - Leistung TOP !

Adequate afhandeling van bestelling

Informatief advies in aankoopproces, geen verkooppraatje, maar geobjectiveerd, zodat je bewuster een weloverwogen keuze kunt maken.

Schnelle Lieferung inkl. Sendungsverfolgung, alles perfekt

Schnelle Lieferung inkl. Sendungsverfolgung, alles perfekt, jederzeit wieder Das Gerät war auch sehr gut verpackt und funktioniert wie erwartet.

Prima informatie, snelle/voorspeldbare levering

Dit is pas mijn tweede aankoop bij Eleshop maar ben zeer tevreden over communicatie en levering.

Goed product

Snel warm, prijs kwaliteits verhouding goed. Nadeel: verschuift gemakkelijk maar dit is opgelost door klitteband.

goed advies en snelle levering

Goed en uitgebreid advies. Snel geleverd en voldoet aan verwachting. TOP!

Alles in orde en snel geleverd

En de prijzen zijn ook nog goed.

Zeer snelle levering, prima prijzen

Ik heb nog geen gebruik hoeven te maken van after sales. Gezien de reviews en reacties van andere klanten zal deze prima zijn. Zeer tevreden met alle bestellingen tot zover.

Zeer hoge service

Post NL liet het afweten, maar door de servicegerichtheid van Eleshop heb ik mijn zending toch op tijd ontvangen. TOP

Zuverlässiger Anbieter

Die Ware entspricht der Beschreibung und war noch billiger als bei anderen Anbietern. Die Lieferung erfolgte pünktlich und die Verpackung war sehr gut. Das Gerät selber ZD-915 konnte ich noch nicht ausreichend testen, aber der erste Eindruck ist sehr gut.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE