betrouwbare en snel

klein probleem, met mijn bestelling maar snel opgelost en snelle levering

Nice service as usual

Nice service as usual

In 1 woord: top

Goede producten snel geleverd.

Top !

Schneller Versand, professionelle Abwicklung und ein hervoragendes Produkt, dass leider in Deutschland dem Regulierungswahn zum Opfer gefallen ist.

Goede snelle service

Producten snel geleverd !!

Kan niet beter!

Nadat ik telefonisch contact had gehad met een vriendelijke medewerker over de voorraad van het gewenste artikel besloot ik om de bestelling te plaatsen. Mij werd toegezegd dat ik het artikel de volgende dag in huis zou hebben en het duurde inderdaad geen 24 uur voordat de pakketbode het pakje afleverde. Alle bestelde artikelen zaten in de levering, ook een overzichtelijke pakbon ontbrak niet. Ik zal geen namen noemen, maar ik heb al anders meegemaakt... In elk geval staat Eleshop bij mij nu op #1 als ik weer soldeergereedschap of andere benodigdheden voor mijn hobby nodig heb. Mijn volgende bestelling zit al in de pipeline, tot ziens Eleshop!

Zeer positieve ervaring

Günstiger Preis und schnelle Lieferung

Ich bestellte ein Owon 1041 Tischmultimeter. Die Lieferung erfolgte von den Niederlanden bis Krefeld in NRW in 3 Tagen. Das ging schneller als manch ein Inlandsversand. Diesen Shop kann ich uneingeschränkt empfehlen. Das wird auch nicht meine letzte Bestellung in diesem Shop sein. Herzliche Grüße aus Krefeld Uwe

Schneller Versand, gute Qualität

Alles perfekt, für Lötzubehör ab jetzt mein Shop der Wahl!

Einfach nur super

Alles perfekt,schnelle Lieferung,Super Preis

Prima service.

Uitstekende service, snelle levering en goede spullen!

Makkelijk bestellen, snelle levering. Niets op aan te merken

Wij zijn heel goed geholpen met onze verzending.

Geen commentaar van ons . Prima zo!

betrouwbaar en goede service

artikelen van goede kwaliteit en prijstechnisch interessant. Snelle verzending en via email binnen enkele uren al antwoord. Kortom betrouwbaar en nette zaak

Multimeter zum Privatgebrauch Top

Für mich hat sich die halbe Stunde Such im Internet gelohnt!

Snel en goed

Mooie producten snel en goed geleverd.

Top!!

Bestelling was volgende dag bezorgd

Very good product

Very good multimeter Excellent transaction

Goed bedrijf .. prima service

Snelle levering...

Schnell und einfach

Bestellung wurde zügig abgewickelt und schnell und gut verpackt geliefert

Alles verlopen zoals het hoort. netjes op tijd en de producten goed verpakt.

Top bedrijf

Vrijdag avonds laat besteld En de volgende ochtend rond de klok van 09:00 uur ontvangen in de Achterhoek Kunnen meer bedrijven een voorbeeld aan nemen Mij zien ze hier vaker voor bij komen

Snelle levering, top service !!!

FE1W soldeerdampafzuiging besteld, hoge efficiëntie, binnen afvoerbaar, opereert bijna geluidsloos. Snelle levering (16:30 besteld, volgende dag in huis), goede telefonische support en uitleg, technisch zeer bekwame medewerkers. Fijne firma om mee te werken. Ontwikkelen producten tevens in eigen beheer, en dat geeft de sterke compentie en interne kennis goed weer.

zeer snelle en correcte service

bij de eerste bestelling een tijdje terug was ik al aangenaam verrast over de kwaliteit van Eleshop. vorige week had ik terug een bestelling geplaatst en wel was er dezelfde vorm van professionaliteit in service. geen toevalstreffer dus!

Duidelijke website, snel verzonden en eerlijke prijzen

Positieve ervaring met deze website, overzichtelijk en eerlijke prijzen.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE