Gewoon helemaal goed

Goede prijs en goede service, gewoon zoals het zou moeten.

Top! topper dan Top!!

Had al een bestelling gedaan en lag bij hun al klaar om verzonden te worden. Na een telefoontje of er nog wat bij kon hebben ze het kunnen regelen. Helemaal geweldig.

Gewoon top, snel en betrouwbaar.

Positief

OWON XDM2041 prima multimeter

Na enige tijd geleden bij Eleshop een Siglent SDS 1202X-E te hebben besteld (perfecte scoop!) nu weer bij Eleshop een OWON XDM2041 multimeter besteld. De multimeter kwam razendsnel, en is nu alweer een ruime week flink aan de tand gevoeld. Conclusie: een zeer stabiele, handige en nauwkeurige multimeter die in elk meettraject ruim binnen de specs blijft! Heel blij mee!

Fast delivery & original Product

nothing to complain

groot aanbod, goede omschrijving en uitleg per product.

Perfecte service!

Een absolute aanrader.

snel, goed, aanbevolen

Juiste spullen tijdig geleverd. Goede prijs kwaliteitverhouding

Duidelijke beschrijving van de producten zodat je een goede keuze kunt maken. Bleek ook na levering

Goede producten

Tevreden met mijn aankoop. Zou willen dat het assortiment (solderen) wat uitgebreider was.

Fantastische Service (doen wat ze beloven)

Het Produkt doet wat ik ervan verwacht.

prrrrrima

vlot verstuurd, prima prijs. doorgaan zo!

Een door ons verkeerd besteld product werd probleemloos omgezet naar het juiste

Snelle afhandeling door deskundige mensen. Ik kan iedereen Eleshop aanbevelen.

Prima ervaring

Tinafzuiger van prima kwaliteit. Snel geleverd. Makkelijk te monteren en gebruiken

Erwartungen voll erfüllt.

Für den Service genau so wie für das Produkt. Zuverlässige Abwicklung. Faire Versandkosten. Bis zum nächsten mal.

Very fast shipping... thank you

Geweldig product en op tijd geleverd

Bestelling verliep soepel en de webshop is overzichtelijk. JBC is een goeie keuze geweest, solderen als vanzelf en met snijmes door de pla 3d geprinte onderdelen, helpt erbij dat de tip super op temperatuur blijft. Als cadeau een schroevendraaier set die mooi van pas komt.

Teleurstelling

Ik vind het belachelijk dat ik 6,95 moet betalen voor het verzenden van een onderdeel van nog geen vierkante centimeter! Wat mij nog nog veel meer verbaasde was de enorme grote kartonnen doos waar 1 zielig knijpzakje zat met het desbetreffende onderdeel waar er in principe wel 500 in hadden kunnen zitten. Een grote verspilling van materiaal! Het had makkelijk in een kleine bubbeltjes enveloppe verzonden kunnen worden. Begrijp me goed het gaat mij niet om 6,95 porto die ik moet betalen maar puur om de verspilling van de materialen! Zorg om het milieu is jullie vreemd?

Bin sehr zufrieden

Die Bestellung wurde sehr schnell verschickt und ich habe einwandfreie Ware erhalten.

Correcte en snelle levering

Na de bestelling het product 1 dag later al bezorgd. Mooie kwaliteit, duidelijke website, duidelijk omschreven. Ga er zeker meer bestellen .

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en kundig!

Ik ben super geholpen met een bestelling die ik graag eerder wilde ontvangen. Er wordt meegedacht en naar een oplossing gezocht. De spullen voldoen aan mijn verwachtingen. Prijs/Kwaliteit is prima! John Wijers Leds4Power

Houden zich aan afspraak

De mededeling dat het dezelfde dag wordt verzonden klopt gewoon. Tot nu toe nog geen problemen met Eleshop gehad. Een mooi assortiment aan meetapparatuur.

Bestelling vlug gekregen

Ik kan nog niets zeggen over het product omdat ik het nog niet heb geprobeerd maar ik heb het binnen 2 dagen gekregen. Ik zou daar zonder twijfelen nog eens bestellen.

Goede ervaring en zeer responsief

Het probleem met de eerste bestelling was een beetje vervelend. Maar uiteindelijk kwam alles goed. Bedankt voor de snelle service.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE