Duidelijke info; zinnige reviews

Duidelijke info; zinnige reviews

Mijn favoriete shop voor apparatuur

Al meerdere bestelling geplaatst bij Eleshop. Steeds snel geleverd en hel veel op stock. Ook goede info.

Mijn favoriete shop voor apparatuur

snelle levering goede service

Laatst aantal artikelen besteld (soldeerstation, tin, printplaatklem, soldeerpasta, buigmal). Duurde door "pakjes drukte" bij Post-nl vlak voor Sinterklaas even iets langer dan gepland, maar alle begrip daarvoor. Artikelen in goede orde ontvangen en voldoen ook prima. Vooral het soldeerstation Eleshop ELE-T12A voldoet erg goed. Voor het ingebruik nemen nog even via mail contact opgenomen met Eleshop, kreeg bijna direct duidelijk antwoord. Kortom ik ben zeer tevreden met de aankoop, de levering en de service en kom zeker een volgende keer terug

snelle levering en zeer goede service

snelle levering en zeer goede service

Heel tevreden

Guide ir PC 210 warmtebeeldcamera besteld Erg tevreden over prijs kwaliteit en de medewerkers bedankt voor het meedenken

Top site snelle levering

Prima site, snelle levering en zeker niet duur.

Gewoon top

Topreactie en snelle levering Top

Helemaal goed.

In elk opzicht presteert Eleshop goed. Zowel wat de kwaliteit betreft als de prijs en de bezorging. Beter kan het niet.

Prachtige spullen, goede prijs en snel geleverd

Hier kan je alles bestellen wat je als technicus nodig hebt.

prima shop

snelle afhandeling, goede service

Super zoals elke keer

Alles verloopt altijd prima super snel verstuurd en voor een nette prijs. Kom zeker terug

Fantastisch bedrijf

Eleshop heeft altijd kwalitatief goede spullen die altijd snel geleverd worden. Een topbedrijf!

precies zoals het moet zijn, snel en probleemloos

Bestelling geplaatst, bevestigd. Te volgen en afgeleverd. Produkt voldoet aan de verwachtingen

Zeer snelle en prima levering

Prima service, product moet ik nog testen

Al een tijdje aan het vechten met soldeerverbindingen in de modelbouw. Eerst dacht ik aan het soldeerstation, en merkte pas laat dat ik Brussels tin had! 99% tin, 1 % koper en geen flux. En dat alleen omdat de EU geen lood meer wil zien. Gelukkig heeft Eleshop een 60/40 met harskern. Ja precies, dat spul wat alleen door vaklui mag worden gebruikt......

Snelle levering van goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit.. volgende keer bestel ik weer !

Prima assortiment, snel geleverd, prima website.

Nu al een stuk of wat bestellingen gedaan hier - allemaal vlot en netjes afgehandeld. Assortiment is mooi: weinig goedkope prut, vooral geschikte opties voor de serieuzere hobbyist en professional.

Good quality

No cheap plastic, very fast shipment

Een uitstekende Warmtecamera voor bouw en installatie werk.

Ik ben erg te vreden. Tijdens mijn werkzaamheden regel ik er cv-installatie mee in. Controle groepenkast, koude verliezen en vocht problemen kun je goed opsporen. Prijs technische een goede warmtebeeldcamera.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE