Perfekt

Schnelle Lieferung und Abwicklung des Geschäfts und das gelieferte Gerät entsprach 100% der Produktbeschreibung und arbeitet einwandfrei.

Duidelijke en goed advies!

Leuke winkel

Mooi assortiment en goede omschrijvingen bij de artikelen. Alles is ook makkelijk te vinden. Vragen worden snel beantwoord. Wordt snel en goed geleverd. Ik koop hier zeker vaker en met een gerust hart.

Niks op aan te merken.

Duidelijke website. Snelle reactie. Prima communicatie. Gewoon prima bedrijf.

Vlotte levering en zonder mankementen

Prettige leverancier en de prijzen kunnen prima concurreren met China ! Goeie info op de site.

Excellent service

Quality products, huge selection and fast shipping.

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd.

Bestelling van het juiste product direct geleverd en nodige informatie om verzending te volgen.

Prima bedrijf en product

alles super, habe gleich noch mal bestellt

unkomplizierte Bestellung, schnelle Lieferung

Alles naar wens besteld en bezorgt.

Mooi hobbyspeeltje gekocht waar ik nog lang blij mee zal zijn.

Mooi product gekocht. Ben er blij mee en zal er wellicht nog lang blij mee zijn. Was wel duur voor mijn budget, maar ben er wel tevreden mee.

Prima levering

Prima levering van een multimeter. Een hele mooie gekocht, de site geeft veel relevante en duidelijke informatie, ze hebben kennis van zaken.

Super klantvriendelijk!

Men eerste aankoop hier van een condensortester. Vlot geleverd en uitstekend verpakt. Der was een praktisch probleem met de bijbestelde Hirschman klemmen maar dit werd ,spontaan, op een zeer faire manier opgelost! Een aanrader dus!

Goed!

Snelle reactie, snel geleverd!

Snelle service uitstekend product

Een goede en duidelijke website. Zeer snelle levering en prima produkt!

Snelle levering goede kwaliteit

Altijd goede ervaring met Eleshop Snelle levering Goede communicatie

Super bedrijf goed geholpen en snel geleverd

Eerst advies toen bestellen snel en goed geleverd. 1 x apparaat stuk gehad heel snel voor garantie gerepareerd heel fijne mensen .

snel en goed

besteld, volgende dag in huis. Alles naar wens

Snel en normaal De koffers zijn zoals ze zijn beschreven en voldoen aan mijn verwachtingen

Alles netjes

Ok

Top producten en snel geleverd

Na soldeerstation, dual labvoeding en oscilloscoop, opnieuw besteld bij Eleshop. Ditmaal een hotair soldeerstation, met wat toebehoren. Eleshop heeft enkel kwalitatieve producten, en aan de juiste prijs. Het zal hoogstwaarchijnlijk niet de laatste keer zijn dat ik bij hen bestel!

gute Ware schnell geliefert

Die Ware wurde für den Transport sehr gut verpackt und sehr schnell geliefert.

Prima en snel!

Besteld en een uur later opgehaald. Alles in prima ore, goed op de hoogte gehouden.

Zeer tevreden met de keuze van dit toestel

Het toestel werd vrij snel geleverd. Het toestel en de bijhorende draden en pinnen zitten goed verpakt in een etui. Bij het toestel zat een beknopte, maar duidelijke handleiding. Het meten van de aardingsweerstand verliep totaal vlekkeloos. De resultaten van de nieuwe metingen op de oude aardingspin waren exact dezelfde als de resultaten die een erkend keuringsorganisme 9 jaar geleden had uitgevoerd! Verschillende metingen geven telkens bijna exact dezelfde resultaten. Ik ben zeer tevreden met deze aankoop

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE