Top service!

Heel goed geholpen door de mensen van Eleshop, bestelling was gelijk de volgende dag binnen. Zeer aan te raden!

Alles super gelaufen.

Sehr zu empfehlen. Reibungsloser Ablauf und immer gut informiert. Danke.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Grandioos, snelle verzending de volgende dag al in huis!

Heel blij met mijn nieuwe scoop. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Klasse

TinySA besteld, en was heel snel in huis. Dank u, Ko

Snel geleverd, duidelijke communicatie

Via aanbeveling een artikel besteld duidelijke communicatie via e-mail en snel geleverd.

Goed product,uitstekende prijs

Precies wat ik al langer zocht! Alles in een set. Compleet en handig formaat

Waar voor je geld.

Inmiddels heb ik een aantal bestellingen gedaan bij Eleshop. De website werkt goed, het bestellen gaat gemakkelijk en de communicatie is uitstekend, ondanks dat het voor mij een internetwinkel is (langsgaan kan ook is echter uit de buurt voor mij) voelt het door de manier waarop er gecommuniceerd wordt toch aan als een fysieke winkel, houden zo zou ik zeggen!

Snelle Service

Zeer snelle service en verzending. Defect apparaat ontvangen is na terug gestuurd te hebben meteen omgeruild.

Zoals altijd weer top

ik heb mij goed verdiept in de Siglent SDS1104X-E. Op het moment dat je dan uiteindelijk op de bestelknop drukt dan wil je maar 1 ding, zsm de scope ontvangen. Fijn dat je op de beloftes van Eleshop kunt vertrouwen. Scope de volgende dag ontvangen en Wow! What's next? De siglent functiegenerator? Prima keuze en een prima bedrijf!

En zo hoort het !

Na overleg met Eleshop kregen we 2 ampere-tangen toegestuurd om te testen. Beide voldeden, maar 1 hand nét een functie extra. Dus de 2de terug gestuurd. Levering ging lekker vlot, zoals je het graag hebt!

GEWOON GOED

Goed snelle levering en beste prijs

snelle levering en goede producten

snelle levering en goede producten

10!.jpg

10!

Schnelle und unkomplizierte Transaktion !

Preis-/Leistungsverhältnis unschlagbar. Download Benutzerhandbuch in teilweise deutscher Übersetzung über die Webseite möglich !!! Was will man noch ?

Geweldige service

Ik was al een tijd op zoek naar een dualrail voeding en vond deze bij Eleshop. Eerst ook even gebeld met Eleshop met betrekking tot OCP van de voeding en keurig uitleg gekregen. Gelijk daarna de labvoeding gekocht, en hij voldoet perfect. Dankjewel Eleshop.

Bestelling TinySA

Besteld: de TinySA en de levering verliep heel voorspoedig met een regelmatige terugkoppeling van het leveringsproces.

Bestelde goederen zijn in prima staat aangekomen en zal hier in de toekomst nog wel meer dingen bestellen

Eleshop levert alleen topspullen

Eerder meermaals tot grote tevredenheid bestellingen geplaatst. Stuk voor stuk goede kwaliteit en in goede conditie ontvangen. Daarnaast kwam er weer een hele mooie aanbieding via de nieuwsmail, waar ik dankbaar gebruik van maakte, TOPzaak!

alles perfect

op de site staat alles duidelijk uitgelegd. Binnen 1 dag netjes geleverd, en goed verpakt.

Ja gewoon goed!

Snelle levering, goed verpakt. Groot productaanbod, goede prijzen.

Alles bestens

Übersichtliche Webseite, unkomplizierte Bestellung, flotter Bezahlvorgang, Rechnung und Auftragsbestätigung sofort, schnelle und ordentlich verpackte Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed bedrijf met ruime keuze.

Prima bedrijf en snelle service! Maar over de verpakking valt wel wat te zeggen, Ik had 2 zekeringen voor mijn multimeter besteld, die in een overmaatse doos waren verpakt (24,5 x 10 x 32,5 cm) Er zijn ook erg stevige brievenbusdoosjes in A6 formaat. Dit scheelt veel op de verzendkosten en ik hoef er niet voor thuis te blijven.

Mooie winkel met kwaliteitsproducten

Mooie en uitgebreide collectie van o.a. gereedschap en meetapparatuur. De prijzen zijn schappelijk en de service is goed. Ik heb al vele bestellingen bij Eleshop gedaan en alles verliep vlot en correct.

Gewoon zo het hoort

Besteld gekregen en geen problemen

Goed geholpen, snel geleverd

Er werd door de klantenservice goed, vriendelijk en snel gereageerd op een hulpvraag die ik voor een gedane bestelling had. Ook na de benodigde handmatige wijzigingen aan de order werd het alsnog de volgende dag geleverd. Zeer blij met hoe het proces is verlopen. De producten zelf zijn ook zoals omschreven en naar wens.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE