Goede kwaliteit, snel verzonden

Goede kwaliteit, snel verzonden mijn nieuwe Owon Oscilloscoop. Na 46 jaar begaf mijn oude scoop het voor goed. Dit produkt heeft m.i. een goede prijs/prestatieverhouding en de bestelling maandagochtend geplaatst en de volgende ochtend de bestelling in huis. Hoop er lang plezier van te hebben.

Betrouwbaar, mooi dat het er is

Vaker bij besteld, komt altijd snel en goed verpakt. Het is een winkel waar budget spullen en de wat duurdere apparatuur te krijgen is. Het is mooi dat eer een winkel is als deze. Goede test spullen te krijgen, ook de budget spullen. De budget spullen zijn voor het geld zeer goed over het algemeen. De winkel geeft me het idee dat als je budget spullen koopt dat het geen troep is, maar gewoon waar voor je geld. Geen service of advies nodig gehad, dus daar kan ik niets over zeggen.

Goede communicatie, snelle levering en goede producten

Onlangs bij Eleshop een warmtebeeld camera gekocht en een bijbehorende macro lens. De lens was niet op voorraad. Via de mail ben ik goed op de hoogte gehouden van de lever tijd (enkele dagen). Alle spullen zijn vlot verzonden en van prima kwaliteit. Ze reageren snel en duidelijk op vragen en denken graag met je mee.

Alles super!

Schnellen und Zuverlässigen Versand. Alles super immer wieder gerne!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed gereedschap voor een hele goed prijs

Telkens weer als ik op zoek ben naar specifiek electronica gereedschap op google kom ik uiteindelijk bij Eleshop terecht omdat ze goed gereedschap hebben tegen hele goede prijzen.

perfecte service en goede prijzen

prima snelle levertijd en goed prijs en kwaliteis niveau

Super goed.

Prima webshop! Artikelen erg snel geleverd. Top!

Snelle levering, correct verpakt !

Handige webshop met goede product beschrijving en/of relevante links naar reviews/teardowns van het product. Bestelling snel geleverd en de verpakking is correct met voldoende bescherming van de bestelde apparatuur. Bij een vorige bestelling was één van de bestelde items niet voorradig. Dit item erg vlot kunnen omwisselen door tussenkomst (per mail) van de klantendienst. Erg goeie service van de klantendienst. Keep up the good work !!

Steeds vriendelijk en bereidwillig

Steeds vriendelijk en bereidwillig

Snelle levering goede service

Ik ben zeer tevreden

Zeer goed,snelle levering

Snelle levering,goed verpakt

prima snelle service

snelle en prima levering

Mooi product en voldoet aan de verwachtingen.

Een tien met een griffel voor het afhandelen van een defecte scope

Wat een mooie service, geeft toch weer veel vertrouwen in het bestellen online. Na ontvangst van een defecte scope (DOA) was een mailtje genoeg voor een reactie binnen een paar minuten waarbij direct werd bevestigd dat er een nieuwe wordt opgestuurd en hoe de defecte te retourneren. Dank Eleshop team voor deze super snelle actie!

Electronica Hobby

Programmeren met Arduino Experimenteren buizen audio Printplaten etsen Met analoog en industrieel electronische componenten experimenteren en bouwen.

Steeds correcte levering

Steeds een correcte en snelle levering.

Zeer tevreden met mijn bestelling en afhandeling!

Heb al meerdere keren iets besteld bij Eleshop, en ben altijd tevreden.

Prima levering.

De bestelde producten werden snel en netjes bezorgd. Mooi assortiment.

een uitstekend meet toestel

de uni-t ut161e is een geweldig toestel en meet erg nauwkeurig ook als men aan een stopcontact de meter er tegen houd doet het zijn ding erg handig

efficient

correcte en snelle afhandeling

Gewoon niets op aan te merken.

Alles verliep vlot van communicatie over de producten tot de bestelling en levering.

Leuk apparaat voor de hf hobbyist

Veel mogelijkheden. Je kan veel testen. Misschien niet zo nauwkeurig. Antennes ;filters; kabels enz enz. Zeker een aanrader!! Ik heb wel een hoop filmpjes gezien om een een beetje wegwijs te worden. Zeer uitgebreid menu.

Goede ervaring met Eleshop

Zendingen netjes verpakt , als het op voorraad is de andere middag geleverd. Eleshop was nieuw voor mijn gezocht op internet en youtube kwam ik dit bedrijf tegen. een vraag dit bedrijf via Email heb je snel antwoord. voor mijn die alles wil vernieuwen is dit bedrijf een goede keus.

snel en accuraat geleverd

zoals afgesproken en netjes verpakt geleverd

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE