Prima in orde!

Product kwam snel en in goede staat aan. Product werkt naar behoren!

Uitstekende service !!

UItstekende service en snelle levering, De site is ook overzichtelijk, met een breed scala aan items voor de hobby dan wel voor profesioneel gebruik, Ga zo door !! Patrick

Goede prijzen, service en communicatie.

Soldeer station Weller WE1010 besteld, bij aankomst bleek deze defect. Gemaild met filmpje als bewijs. Snelle reactie en retour formulier ontvangen. Omruilen ging snel en kostenloos. Dik tevreden met Eleshop.nl !

Heel betrouwbaar

Alle producten die ik had besteld waren volgens de website op voorraad, en dat bleek ook te kloppen. 's Avonds besteld, volgende ochtend ingepakt en verstuurd, de dag daarop in huis (Belgie).

Snel en goed geleverd

Vond wat ik zocht, makkelijk bestelt en snel geleverd.

Just awesome customer service

I had problems with a lost package and the Eleshop customer service took care of it very professionally. A very good experience and just absolutely recommended!

Mooi apparaat voor DIY plus

Apparaat warmt snel op! Display en bediening zijn eenvoudig. Wel nog even extra stiften bijbestellen. Mooi apparaat voor in ieder geval de DIY die ook temperatuur wil instellen als een pro.

Uitstekende service

Nette prijzen, prima kwaliteit en vlotte levering.

Very fast delivery.

Everything is well organized. Very fast delivery.

Tiny SA ultra

Eleshop: Bestellt und schnell geliefert! ;))) Bezahlung: Zahlung per PayPal super! ;))) GLS Paketservice: Hat leider nicht wie vereinbart abgeliefert! Musste noch zum Abholen durch ganz Hamburg fahren! Nur für den Paketdienst: :(((

Snel en correct bezorgd!

Correct en snel bezorgd!

Duidelijke informatie, snelle en goede levering.

Eleshop is een goede winkel, waar ik graag electronica-producten koop. Los van het snelle verzenden en goed ingepakte producten, vind ik juist de extra informatie die ze op de website hebben staan heel handig om een uiteindelijke keuze te maken in de producten die ze aanbieden. Denk hierbij aan de top-3 lijsten van producten, die met duidelijke omschrijving genoemd worden, waarbij ook specifiek de redenen waarop ze gekozen zijn opgesomd worden. Ook de algemene informatie over productgroepen vind ik zeer fijn, en natuurlijk de uitgebreide informatie per product. Al met al een zeer fijne en duidelijke winkel, waar ik zeker terug kom mocht ik weer op zoek zijn naar electronica-gerelateerde producten.

Problemlose Lieferung

Ich habe das erste mal in dem Shop bestellt, darum kann ich noch keine Bewertung abgeben. Die Lieferung hat auf jeden Fall problemlos geklappt.

perfect in orde!

Mijn bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. Alles tip top in orde. Er was een vlotte communicatie over factuur en levering.

Prima webshop

Tot nog toe alleen maar goede ervaringen met deze prima webshop. Zeker te aanbevelen.

Goede webshop

Volgende dag de bestelling geleverd en voor een goede prijs.

Länderübergreifender Versand in nur 2 Tagen - Wow!

Info Kurzfassung: Versand nach: Deutschland Versanddienstleister: GLS Versanddauer: 2 Tage Zahlungsoption: PayPal Mehrwertsteuer: 21% (NL, Privatperson) ------------ Habe von Eleshop verschiedene Produkte erworben, da einerseits die Preise für bestimmte Produkte deutlich günstiger sind als auch zumindest ein Produkt in Deutschland kaum bis garnicht zu erwerben ist. Hätte nicht erwartet dass das Paket gerade einmal 2 Tage unterwegs wäre. Einziger Kritikpunkt wäre vielleicht dass der Versand ausschließlich via GLS erfolgt, was jedoch in diesem Fall reibungslos geklappt hat.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wordt goed geïnformeerd over bestelling. Bestelling wordt goed verpakt.

uitstekende service

snel geleverd, goed verpakt en een goed werkend apparaatje ben er heel blij mee.(litevna64)

Prima service, snel geleverd. Zeer tevreden.

Al eerdere bestellingen gedaan bij Eleshop. Altijd prima service, snel op tijd, goed verpakt en tegen gunstige prijzen.

Prima service, snelle levering.

Goederen precies als beschreven aan een correcte prijs. Zeer snelle levering. Een aanrader !

Alles Top

Schnelle und problemlose Lieferung. Artikel wie beschrieben. Gerne wieder. Danke

Top site voor de betere apparatuur

Men kan in vertrouwen betere (dus duurdere apparatuur hier kopen

Goede producten en goede service.

Eleshop heeft goede producten in hun programma. De service is super. Ik had een instrument zonder stroommeting besteld en kwam er pas achter toen het product was afgeleverd. Mijn fout natuurlijk, maar ik kon het product retourneren omdat het nog ongeschonden in de verpakking zat. Het volledige aankoopbedrag werd direct teruggestort. Zodoende kon ik alsnog snel het juiste meetinstrument kopen. Als ik nog iets moet hebben zijn zij de eerste waar ik ga kijken.

Snel geleverd, mooi op tijd

Avis sur Kiyoh