Uitstekende levering

Goed assortiment Heel veel op voorraad Overzichtelijke Website Snel geleverd

Ze willen niet meedenken met de klant

Ik heb een dampafzuiger nodig die eleshop verkoop helaas was het uit verkocht. verwacht levering 20 februari veel te laat. wel hadden ze een andere die aan dezelfde eisen voldoet. Als je die levert en als de andere aan komt dan kan die worden omgeruild met die je wel wil hebben. Maar nee.

Doet waarvoor ik de meter heb gekocht

Heb de UNI-T204R aangeschaft omdat ik DC-stroom in de orde van 100A wil kunnen meten. En na een week gebruik kan ik zeggen dat dat prima gaat. Alle andere opties beschouw ik als nice to have; de temperatuurmeting werkt, en de 230V in mijn huis is echt 50 Hz. Alle andere dingen niet geprobeerd.

Ben al sinds 2019 klant, gewoon prima!

Goede kwaliteit producten

Producten zijn van hoge kwaliteit, er is snelle verzending en fantastische klanten service.

Perfect zoals het hoort.

Zeer tevreden, snelle levering. Apparaat werkt zoals beschreven, prima product.

Snelle email reactie en levering

Onlangs een oscilloscoop, functiegenerator en multimeter besteld. Vragen via hun info@ email worden snel en duidelijk beantwoord. De levering van de apparatuur was op tijd.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering :). Tot nu toe geen problemen.

Super schnell, gerne wieder

um 12 uhr bestellt, am nächsten morgen um 9uhr war das paket da...schneller geht´s nicht :-)

Zeer te vrede en een goede klanten service.

Nadat ik mijn Rigol DHO924S had ontvangen, rees bij mij het vermoeden dat ik een aantrekkelijkere aanbieding had gezien op de website van Rigolshop.eu. ​Hierover heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Zij hebben het misverstand op een zeer correcte en heldere wijze uitgelegd. Bovendien hebben ze mij de mogelijkheid geboden om de bijbehorende logic probe, de PLA2216, alsnog met dezelfde korting te bestellen. ​De communicatie, zowel telefonisch als via e-mail, was snel, duidelijk en professioneel.

supersnelle leverig

De eigenlijke test moet nog volgen, maar het ziet er goed uit. Wel merk ik dat het opstarten wel heel langzaam gaat....

Top advies, heel mooi assortiment, professionals.

Alles zeer snel geleverd!

Niks op aan te merken. Levering was supersnel.

Snel en goed!

Ook voor kleinere hoeveelheden kwam ik uit bij Eleshop B.V. Wat mijn oude leverancier enkel nog in grote dozen wil leveren per 20 x 50 stuks wordt hier gewoon in kleinere hoeveelheden 10 x 30 stuks geleverd en kan ik gewoon weer verder, zonder grote investeringen te hoeven doen. Super en snel geleverd. Blij mee.

Top, snelle beantwoording vragen

Sehr schneller Lieferung!

Keine Probleme

Snelle verzending

Besteld en volgende dag ontvangen,

Alles perfekt!

Der Eleshop ist sehr übersichtlich gestaltet, man fndet schnell das gesuchte dank guter Suchfunktion. Die Beschreibung der Artikel ist sehr ausführlich und Informativ gemacht. Passende Downloads sind gleich dabei. Toll finde ich das jeweils das passende Zubehör angezeigt wird und man auch Informationen über verfügbare ähnliche Artikel mit den Vor- und Nachteilen angezeigt bekommt. So kann man abwägen ob man den eine Messgerät nimmt oder doch lieber das andere. Der ganze Bezahlvorgang ist ebenfalls übersichtlich und gut gemacht; hatte da noch nie Probleme.

snelle levering van goede spullen

Zie titel. Eleshop heeft me snel geleverd wat ik graag wilde hebben.

Schnelle Lieferung und guter Preis!

Schnelle Lieferung und guter Preis für gekaufte Artikel. Ich würde nochmal hier einkaufen!

Zoals reeds eerdere bestellingen,...TOP !!!

snel en correct,...graag weer

Zeer tevreden klant

Ik heb al meerdere bestelling gedaan bij ELESHOP BV. Als electronicus ben ik zeer blij met het producten gamma, de leverbetrouwbaarheid en de Service na en bij verkoop. TOP!

Uitstekende service!

Een snelle correcte levering, netjes verpakt. Prima service.

Uitgezocht, besteld en vlot geleverd voor een goede prijs. Goed verpakt.

Heel vlot en snel...

Ik heb 2 bestellingen geplaatst en ze zijn heel snel geleverd.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE