Schnelle Lieferung, tolle Qualität

Schnelle und unkomplizierte Lieferung, Gute Qualität der Ware! Gerne wieder!

UNI-T UT133A multimeter

Ik was op zoek naar een multimeter voor hobbie doeleinden. Deze meter had de benodigde functies, Voor mij voldoende. Produkt werd snel geleverd inclusief 2 batterijtjes, en een dat alles voor een mooie prijs.

Snel en goed geholpen.

Een paar keer een bestelling geplaatst. Snel en netjes geleverd en niet duur.

Unglaublich schnell!

Von Eindhoven nach Dortmund in knapp 26h. Ware wie beschrieben, alles super!

Lötzinn perfekt. Läuft und läuft.saubere Lötstellen ohne herum gebruzzel... Der Versand ging ja ruck zuck.

preiswert, schnell und gut!

Alles topp

Schnelle Lieferung und tolle Lötstation

Alles bestens vielen lieben Dank

Alles top aber...

Den schlechtesten Lieferservice überhaupt zu beauftragen um Pakete auszuliefern ist eine sehr merkwürdige Entscheidung. Bitte liefert nicht mit UPS, diese *****en haben nie Lust zu klingeln, beziehungsweise schreiben immer sie würden klingeln und niemanden antreffen, obwohl man den gesamten zu Hause auf das Paket gewartet hat. Das Problem ist auch tatsächlich kein lokales UPS Problem sondern hatten wir persönlich schon an unterschiedlichen Orten und andere Erfahrungsberichte erzählen das gleiche.

Ruim aanbod, kwalitatief materiaal en snelle levering

Reeds meerdere keren materiaal aangekocht bij Eleshop en telkens probleemloos het materiaal ontvangen, goed verpakt en vooral een snelle levering. De kwaliteit van het aangeboden materiaal is zeer goed, ook de omschrijving klopt met het geleverde. Top!

gewoon goed, zoals ik verwacht

Het juiste geleverd, en binnen een korte tijd, dus: goed, zoals ik verwacht. interessante elektronicawinkel, ga ik beslist nog eens kijken.

Bestellen en wordt direct geleverd.

zeer goed

De lamp voldoet volledig aan de verwachting.

Goede prijs, snelle levering, duidelijke site

Ik heb een nieuw soldeerstation met extra punten besteld. De site was duidelijk en ik kon makkelijk vinden wat ik wilde hebben. De prijzen vond ik ook alleszins redelijk. De bestelling werd vlot afgehandeld. Eén punt van kritiek: in mijn pakket zat de pakbon van een andere klant, inclusief naam, adres en mobiel telefoonnummer. Erg slordig! Ik ben ook benieuwd welke andere klant nu over mijn privégegevens beschikt...

Altijd een feest om hier te bestellen. Goede producten, snelle verzending en prima service.

Prima prijzen en goede snelle levering

Gewoon goed wat je wil Van een webwinkel

Einfache Bestellung und Bezahlung, unkomplizierte schnelle Lieferung

Online Bestellung und Bezahlung war problemlos und auch die Lieferung mit Nachverfolgung hat schnell und unkompliziert funktioniert.

Tolles Unternehmen

Extrem schnell, extrem zuverlässig, extrem informativ Danke tolles Team

okee .

de bestelde en van nu en het verleden,,, zijn altijd naar wens goed gegaan...gaat zo door . thanks greeeeeetz.

Duidelijke website, goede produkten. Niet te duur!

Kwalitatief goede producten en over het algemeen snel geleverd.

Uitgebreide keuze van artikelen voor zowel de hobbyist als de professioneel, en daarbij een zeer goede prijszetting.

Levering via UPS is niet goed

Momenteel heb ik het product nog steeds niet ontvangen. Dit is vanwege de bezorger UPS. Desondanks dat ik bij bestelling aangaf dat deze naar mijn thuisadres geleverd moest worden. Heeft UPS besloten om dit toch naar een afhaalpunt te brengen, ongeveer 60 km van mijn thuisadres. De klantenservice van UPS is ook dermate slecht dat het niet mogelijk is om dit pakket nog tot mijn thuis te krijgen Best dat je een andere bezorgdienst gebruikt.

Artikelen zoals verwacht

Vlotte verzending en artikelen voldoen zoals verwacht.

schnelle Lieferung

schnelle Lieferung.

Altijd op tijd geleverd en goede kwaliteit!

Ik plaats regelmatig bestellingen bij Eleshop en die zijn binnen maximaal 2 dagen geleverd. De onderdelen en apparatuur zijn altijd de beste kwaliteit en van gerenommeerde fabrikanten en merken.

Schnelle Lieferung

Das Produkt kam schnell und sicher verpackt hier an. Gestestet habe ich es noch nicht.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE