Doen wat ze zeggen te doen

De ene dag besteld en de volgende morgen in huis. volledig correct verpakt, het product doet ook wat er in de omschrijving over werd geschreven.

Snelle correcte levering

Goed produkt. Keurig afdeleverd.

Eerder geleverd..knap werk.

Ik had snel voor een hobbyproject wat soldeerspullen nodig. Dat maar ff online geregeld..en het was een dag eerder dan gepland helemaal compleet geleverd. Alles klopte netjes. Knap werk hoor!

Correcte levering zoals het hoort te zijn bij een webshop.

Niet iedereen komt zijn beloftes na tot levertermijnen bij de leveringen van de bestelde goederen. Bij Eleshop B.V. zeker GEEN probleem. Alles correct uitgevoerd. Mogelijkheid tot opvolging is goed.

Goede producten, vlotte levering

Goede producten, vlotte levering

Zeer uitgebreid advies en goede service.

In het verleden had ik hier al enkele artikelen gekocht. Maar toen wist ik perfect wat ik nodig had. Voor het kopen van een nieuwe oscilloscoop had ik nog enkele vragen maar ze konden mij hier perfect met helpen. Met de goede informatie kon ik beslissen welk model ik juist wilde kopen.

Een goede webshop, zeer snelle verzending, goed en betaalbaar materiaal.

Correct en Supersnel

Zoals opgegeven kreeg ik een prijsaanpassing en werd mijn bestelling de dag erop geleverd. Super Service.

snelle levering.

Mijn bestelling was binnen de verwachte termijn in huis. Niks op aan te merken.

eleshop heeft mijn vertrouwen gewonnen ..

Heel goede service , en snelle verzending ben erg blij er mee ..

Geweldig service

Altijd goed en snel service

Goede productinformatie, snelle verzending.

Eleshop's website geeft voldoende productinformatie om een juiste keuze te maken. Verzending is snel, producten zijn goed verpakt.

Kwaliteitsproducten en erg vlotte levering.

Eerste bestelling bij Eleshop. Materiaal van goede kwaliteit. Vlug geleverd in veilige verpakking. Heel tevreden.

Duidelijk en overzichtelijk

Overzichtelijke website, snel te vinden wat je zoekt. Betaling eenvoudig en correct. Levering snel en accuraat.

Eleshop levert kwaliteitsproducten en is een betrouwbare en eerlijke webshop

Eleshop denkt met je mee, schakelt snel in de Chat, levert de kwaliteit die je verwacht en is betrouwbaar/ eerlijk (product bleek goedkoper te zijn bij levering en Eleshop heeft direct het meerdere bedrag teruggestort op mijn rekening). De service via Chat is uitstekend! De website is overzichtelijk en makkelijk te doorzoeken.

Eleshop verkoopt goede kwaliteit artikelen en apparaten.

Duidelijke site, snelle levering

Hakko soldeer station besteld. Ik vind het vooral handig dat er een directe link is naar de bijpassende punten. Deze punten stonden ook nog eens overzichtelijk bij elkaar. De producten waren goed verpakt.

Makkelijk bestelen.

Prettig contact goede producten en snelle levering.

DE plek voor mijn elektronica-benodigdheden

In het algemeen ben ik zeer tevreden over Eleshop. Ik heb de afgelopen jaren goede ervaringen met hen, met betrekking tot de meetapparatuur en het gereedschap. Meestal wordt op tijd geleverd, een enkele uitzondering daargelaten. Ook niet onbelangrijk: de materialen worden goed verpakt en netjes afgeleverd.

Snelle afhandeling en verzending bovendien een voordelige aankoop Ga zo door!

Vlotte levering

Vlotte en accurate levering

Snelle levering, Goed assortiment

Snelle levering, Goed assortiment

Besteld en volgens afspraak geleverd en goed verpakt. Prima bedrijf.

Een hele fijne winkel voor je elektronica

Ik heb verschillende electronica spullen hier gekocht (van scoop tot soldeerstation) en alles werd snel en keurig ingepakt geleverd. De site is heel duidelijk, en het assortiment is heel groot. Verder geven ze heel goed en duidelijk aan of je nog extra spullen nodig hebt bij je product. Bij mijn soldeerstation werd bijvoorbeeld geen soldeerpunten meegeleverd en dit werd duidelijk aangegeven. Ik kan deze winkel aan iedereen aanbevelen.

Duidelijke site, goede prijzen, snelle levering

De site is duidelijk en overzichtelijk. Tevens goede uitleg waardoor het uitzoeken van een product makkelijker wordt. Prijzen zijn redelijk tot goed. Levering volgende dag geleverd.

1 Fijenhof A

Eindhoven 5652AE