Alles bestens!

Schnelle Lieferung; Angenehmer Kontakt; Gute Ware

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Veel keuze, goed advies, snelle levering.

Ik ben zeer tevreden. Overzichtelijke site, goede consistente productomschrijving waardoor vergelijking van producten gemakkelijker wordt. Veel keuze en vlotte levering.

goede en snelle informatie

snelle afhandeling

Sehr schnelle Lieferung

Ware genau wie angegeben.

Perfect zoals gewoonlijk

Perfect zoals gewoonlijk.

Bestelling goed verlopen, enkel de levering die te wijten is aan UPS

Alles goed verlopen. Eén verkeerde schakel in de keten kon alles in de war sturen. De bode van UPS had het in een andere straat geleverd. Gelukkig hebben de mensen het eerlijk komen brengen. Sorry, maar UPS werkt echt niet goed in België. Is de enige transportmaatschappij waar zoveel problemen mee zijn. (Dat is mijn ervaring).

Fast delivery. Webshop is snappy, which is nice!

Delivery is fast. UI in the webshop actually makes sense. Relatively properly ordered and categorized without much items in the wrong category. Never required support, hence the lack of 1.5 stars as real human contact could make or break the full experience. Never had the full experience.

Goede kwaliteit snel bezorgd

In de middag besteld en volgende dag in huis. Materiaal zat in stevige en berschermende doos.

Tolles Gerät, super schneller Versand (1Tag)

Tolles Gerät, super schneller Versand, sofort wieder !

Sehr guter Service

Schnelle Lieferungen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Product besteld en de volgende dag in huis. Product is conform aangeboden op de webshop. Dus geen verarassingen

Zuverlässiger Shop

Shop ist sehr zuverlässig. Lieferung erfolgte zügig. Für mich ein Fachgeschäft, wo ich für mein extremes Hobby im Bereich Mikroelektronik so allerlei bekomme. Habe hier auch mein Stereo Mikroskop gekauft und bis äußerst zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Voor al U soldeer en meetbenodigdheden.

Prima bedrijf.

Volmaakt bestaat niet!

Ik heb o.a. verschillende meetinstrumenten en een professionele UNI-T lineaire voeding bij Eleshop gekocht en ben hier zeer tevreden mee. Enkele keren telefonisch contact gehad t.b.v. een bestelling. Deze was of informatief en verhelderend, of bij een door mij veroorzaakt (bestel-annuleringsverzoek) probleem oplossend. Bij e-mail contact is er altijd een rapide reactie en afhandeling. Surfen op de website van Eleshop gaat vlot en de "Zoek" functie geeft praktisch overzicht van de gewenste artikelen. Het geheel maakt een plezierige indruk. Recent via Eleshop een (UNI-T MSO2204-S) digitale oscilloscoop aangeschaft. De betaling ging van mijn kant uit niet bepaald vlekkeloos; veroorzaakt door een ooit door mij zelf ingestelde daglimiet. Eleshop reageerde hierop zeer begrijpend. Ondanks de door mij veroorzaakte vertraging; werd de oorspronkelijke 7 dagen levertijd teruggebracht naar slechts 3 dagen. :>) Resumerend: Voor de toekomstige aanschaf van een UNI-T Function/Arbitrary Waveformgenerator (200 MHz) zal ik zeker Eleshop weer bezoeken.

Deze kabel werkt niet met mijn T2S+ en iPhone 16 pro

Jammer dat het bij mij niet werkt . Camera werkt gewoon op een iPhone XR geen probleem. Maar op een nieuwe iPhone met usb c werkt deze niet met het kabeltje . Misschien hardware van de nieuwe telefoon ik weet het niet maar eleshop heeft mij keurig het bedrag teruggestort.

Bijzonder fijne online shop

Ik ben vrij nieuw met elektronica en solderen en dankzij het kenniscentrum en YouTube videos van Eleshop werd ik op het juiste pad gezet met de spullen die ik nodig heb. Hun eigen Ele-ATS1 soldeerstation met active punt werd uitstekend en is tedelijk geprijsd, ik erwacht er jaren plezier van te hebben terwijl ik mijn soldeerskills verbeter. Als shop hebben de producten uitgebreide beschrijvingen, blijkt veel op voorraad, werd alles direct verstuurd en kwam alles goed verpakt de volgende dag binnen. Aanrader!

Alleen maar goede ervaringen

Verschillende keren besteld. Een keer afgehaald in Eindhoven, een paar keer per post. Ik heb mijn artikelen altijd netjes op tijd ontvangen.

Sehr schnelle und zuverlässige Lieferung der Ware.

Ich werde bei Eleshop B.V. definitiv wieder bestellen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed telefonisch advies. Behulpzaam.

Goede adviezen.

Snel en netjes geleverd

Kwaliteit apparatuur

Snelle levering, goed en goedkoop

Twee kanaals labvoeding besteld. Product is als omschreven, levering is snel.

Immer wieder gerne.

Spektrumanalyzer-Update nach Nichtlieferbarkeit!

Nachdem der bestellte Spektrumanalyzer UNI-T UTS3032t+ nicht lieferbar war, hat der eleshop.de ein Upgrade zum gleichen Preis geliefert: Spektrumanalyzer UNIT-T UTS 3036T+. Vielen Dank dafür! Der UNIT-T UTS 3036T+ ist ein hervorragender Spektrumanalyzer mit einem sehr guten Preis-/Leistungsverhältnis!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, producten zoals verwacht

De levering was spoedig en de ontvangen producten zoals omschreven. Alles verliep zoals beloofd dus 5 sterren

fast and accurate service

Een snelle en zonder fouten uitgevoerde levering

Fijenhof 1 A

5652AE Eindhoven