Goede levering

De producten kosten weinig, maar de service lijdt daar niet onder! Het enige minpuntje was dat de omdoos een beetje inhandig was gevuld, zonder goede bescherming.

Snel geleverd en compleet

Snel geleverd en compleet. Fijne webshop.

Levering conform afspraak

Bestelling geleverd zoald verwacht

Ruime keus aan kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijke prijs en snelle levering

Mooie producten met uitgebreide toelichting die de keus vereenvoudigt. Tevens is de website erg overzichtelijk. Dit maakt het naast een aantrekkelijke prijs en snelle levering tot een uitstekende webshop. Het product (o.a. voeding Ewon P4305) bevalt tot nu toe erg goed.

Korrekte afhandeling van de bestelling - matige produktinfo

Betreft beschrijving zeroplus starterkit

Aangenaam winkelen en aankopen

supersnelle levering

duidelijke website, eenvoudig bestellen en snel geleverd

Supersnelle levering!!

Bestel hier al jaren mijn meetapparatuur altijd een snelle levering en vriendelijk contact.

Goede ervaring met de website

Had al eerder bij hen besteld. Prijzen en aanbod zijn goed. Snelle verzending.

Correcte levering

Correct levering en keurig verpakt! Zal snel weer daar bestellen...

Knappe webshop

In mijn zoektocht naar een goede multimeter kwam ik op deze site terecht. Het is niet simpel want er is zoveel keuze in zoveel prijsklasse's. De nuttige tips op hun site, en hun top tien lijstjes van beste producten in een bepaalde categorie hebben mij enorm goed geholpen en ik heb dan uiteindelijk ook bij hun besteld. Dat verliep prima. 10/10 voor mij.

Snelle levering, goede producten

Ik ben supertevreden over Eleshop! Je kunt er blind op vertrouwen dat ze leveren en ook dat ze snel leveren. Zeer concurrende prijzen, waarvoor je het niet zelf in china kunt kopen. Bij Eleshop heb je ook nog eens garantie, bij de gemiddelde Ali-cloon kun je dit vergeten. Ik had per ongeluk een verkeerde beoordeling gegeven aan Eleshop, ik persoonlijk wilde dit koste wat kost rectificeren omdat ze juist onwijs hun best doen om de klanten tevreden te houden! Ga zo door!

Duidelijke informatie, snelle levering

Scherp geprijsd en levering zoals afgesproken

vlotte service

fijne ervaring, goed spul en snelle bezorging

Snelle afhandeling, vlotte en correcte levering

Prima Website, vlotte bestelling en snelle levering. Toestel voldoet volledig aan de verwachtingen.

Alles goed

Prima product, goede prijs, snelle levering

Buitengewoon snelle levering

Ik heb de producten in de ochtend besteld en ze werden DEZELFDE DAG in de vroege avond al afgeleverd. De producten zijn van goede kwaliteit.

prima service

snel geleverd wat ik had besteld

Weer goed geslaagd bij Eleshop.

Mooi assortiment voor de professional en hobbyist, scherpe prijzen en prima levering. Eleshop is echt een aanrader.

fijn bedrijf.

de bestelde spelen waren snel geleverd. ik had gehoopt dat ze me attent zouden maken op het feit dat de extra bestelde klemmetjes niet op de kabeltjes van de multimeter zouden passen. had ik zelf ook beter op kunne letten. maar de nabestelling was er dan ook weer snel dus. opgelost !

Goed en snel.

Alles wordt goed en snel afgehandeld, ik heb echter 1 minpunt en dat heeft niets te maken met het product maar met de verzending. Naar mijn idee is het beter om aangetekend te verzenden, zeker gezien de waarde van sommige producten.

Zeer tevreden!

Zowel bestelling als levering waren zeer vlot!

Gewoonweg perfect..

Ik had een vraag over een product, en ik werd direct adequaat geholpen. Inderdaad de laagste prijs. Dus direct bestelling geplaatst, en de dag later in huis... wat wil je nog meer van een webshop?! Niets! Dus perfect! Vergeet alle andere elektronica zaken, Eleshop is je one-stop-shop.

Altijd snelle levering, zelfs tijdens een crisis.

Ik bestel hier wel vaker en het wordt altijd keurig verpakt en snel geleverd. Goede duidelijke website met naast alleen producten ook nuttige informatie!

Fijenhof 1 A

5652AE Eindhoven